objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 14. avgust 2007 ob 08:40

Ivani Trump kristalni krožnik Rogaške, Donaldu in Melanii ljubljanski Šumi
Zakonca Donalda in Melanio Trump menda zanima luksuzno stanovanje na vrhu Šumija
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Lastnik Steklarne Rogaška in predsednik uprave sklada Julius Leo Ivanjko je pred dnevi Ivani Trump, ki s svojim zaročencem Rossanom Rubicondijem dopustuje na Hrvaškem, podaril unikatni kristalni krožnik s 24-karatno pozlato izdelan v rogaški steklarni. Poleg krožnika, ki je vreden 9000 evrov, je Trumpova dobila tudi Vinagovo peneče vino in vino iz 400 let stare trte v Mariboru, so danes sporočili iz Steklarne Rogaška.
V vodstvu steklarne so tudi poudarili, da sta Ivanjko in Trumpova postala prijatelja preko številnih poslovnih srečanj, poleg tega je bila steklarna letos sprejeta tudi v prestižni klub American Academy of Hospitality Sciences, ki ga vodi nekdanji Ivanin mož Donald Trump, s katerim Ivanjko prav tako prijateljuje in poslovno sodeluje.
Ivanjko in predsednik uprave Steklarne Rogaška Robert Ličen sta s soprogama Trumpovo in njenega zaročenca pričakala na splitskem letališču, potem pa so se odpravili na kosilo.
Medtem pa je v Ljubljani slišati govorice, da naj bi se razvpiti newyorški milijarder Trump in njegova slovenska soproga Melania Knauss zanimala za nakup enega od luksuznih penthousov na vrhu poslovno-stanovanjskega komleksa Šumi, ki ga bo KD Group začela graditi v prihodnjih mesecih. Cena stanovanj, ki naj bi zanimalo zakonca Trump, bo po naših informacijah znašala okoli 7500 evrov na kvadratni meter (vsa stanovanja na vrhu stavbe s pogledom na Ljubljanski grad bodo imela tudi lastne zunanje bazene), s prodajo pa se ukvarja predvsem Sergej Racman, direktor družbe Kolosej.

Nekateri sicer trdijo, da naj bi govorice o zanimanju zakoncev Trump za Šumi sprožil Racman sam, da bi tako zvišal prodajno ceno stanovanj.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Julius Leo Ivanjko Ivani Trump Rossanom Rubicondijem donald trump Robert Ličen Melania Knauss Sergej Racman

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ivani Trump kristalni krožnik Rogaške, Donaldu in Melanii ljubljanski Šumi