Avtizem in cepiva

OddajRadmila Čučak, dne 2017-02-10 ob 12:37:30

Vera v cepiva je fanatična religija, ki ni podprta z nobenimi dokazi, znanstvenimi raziskavami ali zgodovinskimi dejstvi....

Dr Susanne Humphries (knjiga The History of Vaccines) : 

* * *

Kemikalije v cepivih povzročajo avtizem. Ljudje in organizacije, ki trdijo drugače, so plačane za to. Mi vemo resnico in ne bomo cepili svojih otrok do smrti !

dr. Alvin H Moss, nefrolog, West Virginia University

Vir: https://www.sorightithurts.com/2019/01/05/trump-signs-order-vaccines-no-longer-required-for-children/

* * *

Cepivo za ošpice ubije več ljudi kakor ošpice.

http://survivalupdate.com/measles-vaccine-kills-more-than-measles/

***   ***   ***

Ne verjemite Google podatkom o zdravnikih iz te objave, ki kritizirajo cepljenje.

Google ni nevtralen in neodvisen sistem, ki bi nepristransko informiral o cepljenju. Google manipulira in cenzurira podatke, tako da promovira Big Pharmo, iskalni rezultati pa ne prikazujejo strani, ki pišejo o zdravljenju z naravno medicino.  Tako so iz iskalnih rezultatov izbrisali informacijo * cepljenje povzroča avtizem*, katero ljudje najbolj pogosto iščejo.


Leta 2016 je Glaxo Smith Kline podpisal 715 millionov USD vredno pogodbo z Google, ki je v partnerstvu tudi s farmacevtskim podjetjem Sanofi.  Google's starševsko podjetje Alphabet investira v farmacevtsko podjetje Vaccitech in v cepiva za gripo. Google je postal plačljiv operacijski sistem, ki ima določene socialno- politične agende, ki so vgrajene v iskalne algoritme s ciljem manipulacije in zavajanja javnosti glede cepljenja in avtizma. Več o tem je v članku: 
https://www.greenmedinfo.com/blog/investigation-google-search-autosuggestions-program-users-pro-pharma-anti-health-

* * *

Ameriški Center za nadzor bolezni - CDC je koruptivna organizacija, ki ne skrbi za zdravje otrok, ampak je v rokah farmacevtske industrije, je njen prodajni agent, ki z uvrščanjem cepiv v program obvezenega cepljenja ustvarja trg za cepiva v vrednosti 4,6 milijarde USD na leto. Njihovo poslanstvo ni varovanje zdravja otrok, temveč zaslužek od prodaje cepiv, na katere imajo registriranih kar 50 patentov.  

V CDC Immunization Safety Office je delal raziskovalni znanstvenik dr. William Thompson. Povedal je, da je CDC že od leta 2001 vedel, da cepivo  OMR za ošpice, mumps in rdečke lahko povzroči avtizem. A so molčali, skrili podatke in naredili znanstveno prevaro. CDC tako zavestno škoduje otrokom, zato da ščiti interese farmacevtske industrije. Tudi dr. Thompson je o tej prevari molčal 13 let, preden je kot žvižgač spregovoril v javnosti. 

dr. Brian S. Hooker phD, profesor biologije na Simpson Univerzi je povedal: V CDC (Center for Disease Control) so iskali način, kako bi skrili povezavo med OMR cepivom in avtizmom. Leta 2001 so imeli di Stefano študijo, a katero naj bi dokazali, da OMR cepivo ne povzroča avtizma. Podatki pa so pokazali, da imajo afroameriški otroci 3,4 krat večje tveganje za avtizem, če so prejeli OMR cepivo v skladu s programom do tretjega leta starosti. CDC je skušal skriti te podatke. V tej študiji je bil en izmed avtorjev tudi dr. William Thompson in CDC mu je ukazal, da te statistične podatke uniči, on pa jih je kljub temu shranil na svojem računalniku, med tem ko je CDC naredil kriminalno dejanje in podatke uničil. To je kriminal na več nivojih:  Je kršitev Federal Data Act o varovanju podatkov v državnem arhivu. Podatki so bili alarmantni in CDC je že novembra 2001 vedel, da cepivo za OMR lahko povzroči avtizem. 

https://www.ageofautism.com/2014/09/minority-report-a-covert-cdc-program-inoculated-black-babies-with-deadly-experimental-measles-vaccines.html

CDC je leta 2004 ukazal dr. Thompsonu, da naredi predstavitev na Institute of Medicine, ki naj bi bilo neodvisno telo, ki za CDC občasno preverja varnost cepiv. Dr. Thompson je želel povedati resnico o povezavi cepiva OMR z avtizmom. O tem je obvestil direktorico CDC dr. July Gerberding (ki je leta 2009 odšla v službo v oddelek za cepiva v farmacevtsko podjetje Merck Sharp & Dohme in čez noč postala milijonarka). Dr. Gerberding ni odgovorila, pač pa je dr. Thompson dobil disciplinski opomin zaradi nepokornosti nadrejenim. Nadrejeni od dr. Thompsona - Frank di Stefano mu je ukazal, da uniči dokumente, ki dokazujejo da cepivo za ošpice, mumps in rdečke lahko povzroči avtizem in prepovedali so mu predavati na Institute of Medicine. Namesto njega je predaval njegov nadrejeni - Frank di Stefano, ki je predstavil lažne podatke, kar je kriminal. Od leta 2001 je več kot 100.000 afroameričanov dobilo avtizem, kar ne bi bilo potrebno, če OMR cepivo ne bi bilo obvezno. 

Dr. Brian Hooker phD, profesor biologije na Simpson University: Leta 2013 mi je dr. Thompson poslal resnične statistične podatke, ki naj bi jih po ukazu CDC moral uničiti in povedal mi je, kako lahko sam dostopam do banke podatkov. Tako sem sam naredil statistične analize, kajti dr. Thompson me je opozoril, da CDC izvaja lažne raziskave in da so že leta 2001 vedeli, da cepivo OMR lahko povzroči avtizem, zaradi vsebnosti živega srebra (oz aluminija). Ko sem sam analiziral podatke, sem jih tudi objavil v javnosti, med tem ko je CDC to prepovedal dr. Thompsonu. 

David Christopher MH: Dr. Thompson bi moral pričati v ameriškem kongresu o povezavi med cepivi in avtizmom, a to se ne bo zgodilo, ker so kongresniki podkupljeni- od Big Pharma vsak od njih dobi 250.000 USD. 

dr Paul Thomas MD, pediater: Leta 2004 je Institute of Medicine objavil veliko člankov o tem, da je (zlagana) študija de Stefano dokazala, da ni povezave med cepivom OMR in avtizmom in da se to ne sme več raziskovati. To je bilo čudno, saj smo sredi krize slabega zdravja otrok.

Mike Adams, Natural News.com: CDC je spremenil statistične podatke tako, da je skril vzročno povezavo med OMR cepivom in avtizmom. Tako na podlagi lažne študije zdravstveni sistem s cepivi pohablja otroke. To je zločin proti človeštvu, to je medicinski genocid. 

Dr. Andrew Wakefield gastroenterolog: CDC je storil kriminalno dejanje na več nivojih: prevara, laži, zavajanje staršev, ki nimajo možnosti dati informiranega soglasja o cepljenju otrok. Pediatri zavajajo starše, ker njih zavajajo medicinske inštitucije, kot je CDC, ki je dal lažne podatke Institute of Medicine. Frank di Stefano iz CDC je lagal Inštitutu za medicino, da je cepivo za ošpice, mumps in rdečke varno ter da zaradi tega niso potrebne nadaljne raziskave. zato so ukinili vsa financiranja raziskav o ugotavljanju povezave med cepivi in avtizmom. To lažno poročilo je šlo tudi na sodišče za odškodnine zaradi poškodb od cepiv - U.S. Frederal Vaccine Court, kjer je bilo 5000 tožb zaradi poškodovanih otrok. vsi so izgubili tožbe na tem sodišču na podlagi te lažne in ponarejene raziskave CDC-ja, ki je trdila, da cepiva ne povzročajo avtizma.

To je kriminal in vodilni iz CDC-ja bi morali v zapor zaradi znanstvene goljufije, ki ogroža zdravje otrok.  CDC je lagal tudi ameriškemu kongresu, da je OMR cepivo varno. To je ena največjih medicinskih prevar na svetu in vsi mediji bi morali poročati o tem, a nihče ne poroča ničesar. Zakaj? Ker so mediji v rokah farmacevtskih korporacij, oni poročajo tako, kot jim diktira farmacevtska industrija (op. katere trg cepiv bo do leta 2023 vreden 50 milijard USD ) . 

 Gastroeneterolog dr. Andrew Wakefield je ugotovil povezavo med OMR cepivom in IBD - kroničnim vnetjem črevesja in je napisal, da je potrebno raziskati povezavo med cepivom OMR in avtizmom. Mediji so ga obtožili, da je naredil znanstveno prevaro in so uničili njegovo kariero. A to ni resnica. Dr. David Lewis, mikrobiolog in bivši uslužbenec ameriške agencije za varovanje okolja EPA (Environmental Protection Agency), ki je zdaj žvižgač,  je o tem povedal : Dr Wakefiled je objavil članek o povezavi cepiva OMR in avtizma. Tudi jaz sem začel to raziskovati, dobil sem originalne podatke in videl sem, da gre za prikrivanje s strani medijev. Dobil sem originalne podatke iz raziskave dr. Wakefielda, za katere je British medical Journal trdil, da ne obstajajo. Iz teh dokumentov je bilo razvidno, da dr. Wakefield ni naredil nobene znanstvene prevare, kot trdijo mediji. Rezultate moje raziskave sem objavil na Harvard Univerzi leta 2011 in jim pokazal, da podatki zanikajo obtožbe, ki so jih izrekli proti dr. Wakefieldu. 

Dr Andrew Wakefiled, gastroenterolog:  Novinarji in mediji so me obtožili, da sem ponaredil podatke, čeprav je danes več tisoč strani različnih študij, ki so potrdile moje ugotovitve. Ko je žvižgač iz CDC-ja dr. William Thompson razkril skrivanje povezave med OMR cepivom in avtizmom, je s tem potrdil našo hipotezo, da je OMR cepivo povezano z prebavnimi težavami - IBD kroničnim vnetjem črevesja po prejemu tega cepiva in regresijo v spekter avtističnih motenj

Ty Bollinger: Raziskavo dr. Andrew Wakefileda o povezanosti cepiva OMR in avtizma je potrdilo še 28 drugih znanstvenih raziskav. Ker straši ne morejo dati informiranega soglasja o cepljenju otrok, imamo obvezno in prisilno cepljenje, ki pomeni kršitev NUREMBERG CODE, zakona ki je bil sprejet po medicinskih zločinih v nacistični Nemčiji med 2. sv. vojno. Ta zakon pravi, da je nujno potrebno soglasje osebe za sodelovanje v medicinskem eksperimentu, kot je na primer cepljenje, ki ne temelji na znanstvenih raziskavah. 

Več o obveznem cepljenju kot kršitvi Deklaracije o človekovih pravicah in Nuremberg Code je povedala prof. Mary Holland CHD Board Member v videu:

https://www.youtube.com/watch?v=kNz0wdsk5sE&fbclid=IwAR1yweYPIRiM1-fbENk18Z5Ge9Yw8d8Tc01PJijdH1-oQyVfwQUxzpy7KOA&app=desktop

Dr. Brian Hooker phD, profesor biologije na Simpson University: Obstajajo dokumenti, ki dokazujejo, da je največje farmacevtsko podjetje Merck Sharp & Dohme, ki ima interesne povezave z ameriškim centrom za nadzor bolezni CDC, že leta 1991 vedelo, da povečevanje števila doz obvezenega cepljenja predstavlja problem zaradi akumulacije živega srebra v thiomersalu, ki v cepivih. A niso naredili nič v zvezi s tem

Ty Bollinger: Zakaj Merck Sharp & Dohme ni ukrepal? Zaradi zakona, ki ga je leta 1986 sprejel ameriški predsednik Ronald Reagan, ki je oprostil farmacevtska podjetja od vsake obveznosti  in odgovornosti zaradi poškodb otrok s cepivi. Posledica tega je ogromna rast števila odmerkov obveznega cepljenja po programu CDC in epidemija bolezni otrok. (op. p: v ZDA otrok do 18. leta prejme 72 odmerkov cepiv)

***

Tudi ameriški senator dr. Mark Green, zdravnik, dvomi v podatke Centra na nadzor bolezni - CDC. Povedal je, da meni, da so cepiva vzrok epidemije avtizma ,  da je CDC odgovoren za pomanjkanje podatkov o varnosti cepiv ter da CDC manipulira s podatki, kar je prevara.  Mediji so dr. Greena takoj napadli z lažnimi trditvami, da cepiva ne povzročajo avtizma.

Več o tem : https://thetruthaboutcancer.com/mark-green-vaccine-truth/?utm_campaign=ttac-content&utm_medium=organic&utm_source=email-ttac&utm_content=mark-green-vaccine-truth&utm_term=&mpweb=144-7522876-744028250

***

Povezavo med cepivi in avtizmom potrjuje tudi hrvaški imunolog dr. Srečko Sladoljev. Pravi da gre za prfoit zasebnega zdravstva, saj štiri mesečni program socializacije avtističnega otroka stane v ZDA kar 80.000 USD.

Pri skupini Amišev v ZDA, ki ne cepijo svojih otrok, ni nobenega primera avtizma. 

Vir:  http://www.globalmediaplanet.info/zabranjeni-intervju-imunolog-dr-srecko-sladoljev-cjepiva-iz-igle-treba-odmah-zabraniti/?fbclid=IwAR312ZbfB4gwO3N3WRwi8kWSlkxlEz1ygdrWeo_0Udjp-co7oxBk1ZYZjy0

***   ***   *** 

Cepiva povzročajo težke bolezni in so največji greh proti človeštvu

dr. Andrew Moulden, kanadski psihijater

Cepiva povzročajo nevrološke motnje, ki vodijo v avtizem. Big Pharma prodaja cepiva, ki povzročajo smrti in težke bolezni. zaradi tega jih nihče ne more tožiti, nato pa prodajajo zdravila, ki naj bi zdravila težke poškodbe zaradi cepljenja, je povedal dr. Moulden. Tu je video, v katerem kanadski pshijater dr. Andrew Moulden opisuje korupcijo zdravstvenega sistema in farmacije, ki je okupirala medicino zaradi svojih profitnih interesov.

https://www.youtube.com/watch?v=1bkqY4vL_x4&fbclid=IwAR35MSKEnQMjVmjNwQ4wC6x_VyJdb5Yy_AuPrBKT2ktsWEfIZsudMF8-w-g

 

* * *

Dr. Kalcker Ludwig je prišel do ugotovitve, da regresivni avtizem lahko povzročajo strupi, ki jih izločajo paraziti. On pravi, da je v roku treh let možna ozdravitev avtizma z anti parazitno terapijo. Pred 20 leti je bil 1 avtistični otrok na 10.000 otrok, danes pa je zlasti v ZDA epidemija avtizma, ki je tam diagnosticiran že pri 1 izmed 54 otrok. 

Dr. Kalcker pravi, da gre pri tej bolezni za prekinitev med možgani v področju trebuha (pleksus solars čakra) ter možgani v glavi. Paraziti v črevesju izločajo strupe, katere absorbira debelo črevo. To pa povzroča simptome avtizma, kot so:

***hyper amonia encefalopatija, zaostanek v rasti, slaba koordinacija telesa, tresenje, epileptični napadi, letargija, določeni položaji telesa, neodzivnost, čustvena odmaknjenost itd

Ugotovitve dr. Kalcker-ja potrjuje Robin Goffe, mati avtističnega otroka, ki je imel veliko količino parazitov. Simptome avtizma svojega sina je močno zmanjšala z zeliščno anti-parazitno terapijo, pomagala pa je tudi stotinam drugih s podobno težavo. Povedala je, da so cepiva iz serije s katerimi je bil cepljen njen sin, povzročila smrt mnogih dojenčkov, epilepsijo, avtizem, množenje parazitov in druge bolezni. Video o njenem pričevanju je

https://www.youtube.com/watch?v=MexhYXJ0vVs

Ugotovljeno je tudi, da imajo avtisti slabo razvit center za čustvovanje (amigdalo), zato ne izražajo čustev. Vzrokov za pojav avtizma je lahko več, poleg parazitov so možen vzrok tudi otroška cepiva, ki vsebujejo težke kovine, kot sta živo srebro in aluminij. Kako živo srebro v majhni koncentraciji in v zelo kratkem času uniči nevrone,  prikazuje kratek video na strani:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=85tgwh3HpsM

Dr. F. William Engdahl v knjigi Target China piše, da je avtizem posledica cepiv farmacevtskih podjetij Glaxso Smith, Bristol Myers Squib, Merck Sharp & Dohme, ki povzročijo nevrološka obolenja pri otrocih na Kitajskem, kot so avtizem, depresija in tesnoba. Pred 20 leti tam avtizma ni bilo, danes pa je že en milijon avtističnih otrok. V ZDA ima avtizem že en otrok na 59 zdravih otrok. On pravi, da gre pri cepljenju otrok za evgeniko (iztrebljanje ras) in transhumanizem. To je potrdila tudi dr. Stephanie Seneff, biologinja na MIT oddelku za informatiko in umetno inteligenco (Massachusetts Institute of Technology, ZDA). Povedala je: 

"Človeštvo je napadeno s strupi ( ki so vzrok avtizma, raka, Parkinsona, Alzheimerja...  ) težkimi kovinami, genetsko spremenjeno hrano, geo-inžiniringom (chemtrailsi), pesticidi, živosrebrnimi zobnimi zalivkami in cepivi "

***   ***   ***

Društvo za avtizem Republike Slovenije je analiziralo delovanje 60 terapij za zdravljenje avtizma. Ocena 0 pomeni **brez učinka**, ocena 1 **izboljšanje** in ocena 2 **velik napredek**. V analizi je sodelovalo 82 staršev avtističnih otrok:

GcMAF/3 (1,67), DIR floortime (1.40), RDI/3 (1.33), sekretin (1.33), karnosin (1.33), son-rise (1.25), hiperbarična kisikova komora (1.25), prebavni encimi (1.24), senzorična integracija (1.12), terapija z glasbo (1.08), logopedska terapija (1.08), TEACCH (1.06), taktilna integracija (1.06), ABA (1.05), refleksna masaža stopal (1), dieta brez sladkorja (1), glutation (1), probiotiki (0,97), DAN dodatki (0.95), dieta brez kazeina (beljakovin mleka) (0.94), terapija s psom (0.88), terapija s konjem (0.84), bioresonanca (0.82), PECS (0.82), mineral zeolit (0.75), kopel z Epson soljo (magnezij) (0,75), vitamin B6 z magnezijem (0,71), omega 3 (0,71), dieta brez glutena iz žit (0,70), antioksidant melatonin (0,67), cink (0,67), koencim Q10 (0.65), vitamin C (0,60), terapija pri bio energetiku (0,58), vitamin D (0,55), Early bird (0,50), nevrofeedback (0,50), inekcije vitamina B12 (0,50), folna kislina (0,45), vitamin A (0,44), B kompleks vitamini (0,43), Epilepsin (0,40), biotin (0,38)

Za zgornja sredstva so ugotovili, da pomagajo, med tem ko pri uradnem farmacevtskem zdravilu Ritalinu, ki ga predpišejo zdravniki, ni bilo nobenega izboljšanja, pri zdravilu Risperdal je prišlo celo do poslabšanja bolezni (minus 0,18), prav tako pri zdravilu Diflucan (minus 0,33 ) ter pri antipsihotikih (minus 0,11). Ritalin uničuje bazalne ganglije, kar pomeni 8,6 krat večje tveganje za Parkinsona med leti 21-49,  povzroča pa tudi nespečnost, živčnost, motnje razpoloženja in gibanja.

(Vir: https://www.drperlmutter.com/adhd-drugs-associated-with-a-dramatic-increased-risk-for-parkinsons/?inf_contact_key=b01ed636070ab91e3344147ffb5dfd85d18a532c4142cb79caf2b269de1401fa )

***   ***   *** 

Dr. med.  Alfred Kobal je objavil članek v Zdravniškem vestniku o vplivu živega srebra na patogenezo avtizma. V cepivih je bila snov (morda je še?) timerosal, ki vsebuje živo srebro. Ta raztaplja živce: povzroči oksidativno prizadetost astrocitov in nevronov v možganih, prizadene imunski sistem, moti glutaminergično, serotonergično, holinergično in centralno dopaminergično aktivnost (skoraj celoten sistem prenašalcev električnih  impulsov v živčnem sistemu)

Bivši agent ameriške obveščevalne agencije NSA, ki deluje pod skrivnim imenom Jim Stone pravi, da so cepiva strupena od leta 1995 dalje, toda ne vsa cepiva! Vsebujejo tehnologoje za spremembo izražanja genov CRISPR in CAS9 in za vstavljanje delov tuje DNA v jedro celice. Nekaj podobnega je povedal tudi dr. Klinghardt, ki ima uspeh pri zdravljenju avtizma. V predavanju 09.06. 2018 je povedal,  da cepiva vsebujejo ogromno retro-virusov, ki se vgrajujejo v človeško DNK in povzročijo avto-imunske bolezni in nevrološke motnje, kot so avtizem, ADHD, slab spomin, multipla skleroza ipd. Ni pa mu znano, ali so retro-virusi v cepivih **slučajno** ali namenoma. 

Nataša Kos Križmančič izvaja terapijo Sorensen obrazne reflekso terapije, ki naj bi izboljšala stanje avtizma. Terapija reprogramira delovanje možganov. Ruski biolog dr. Peter Garjajev pravi, da gre pri avtizmu za okvaro velikih možganov in da je možno zdravljenje z lingvistično vibracijsko medicino ( predstavništvo ima v Zagrebu). Prijateljica pa mi je povedala, da je v Nemčiji ena deklica popolnoma ozdravela od avtizma, ko je z očetom hodila na vaje, kjer je on igral na orgle dela J.S. Bacha

Ker naj bi bili glavni vzroki avtizma zastrupitev s strupi parazitov ali s težkimi kovinami, bom v naslednjem članku podala način razstrupljanja od težkih kovin ter anti-parazitno terapijo.  

Na spletni strani Naravna imunost so zapisali :

 Nenormalni imunski odziv na cepivo proti ošpicam (enojno ter kombinirano proti ošpicam, mumpsu in rdečkam) od 90. let prejšnjega stoletja preučuje nevrolog prof. dr. Vijendra K. Singh, ki je  odkril prisotnost kronične okužbe s cepilnim virusom ošpic v odsotnosti izpuščaja, ki se razvije v nevrološko avtoimunsko obolenje, to pa se lahko posledično pokaže kot sindrom avtističnega spektra. 


V študiji Serological Detection of Measles Virus in Relation to Autoimmunity in Autism ugotovijo, da je avtoimunska bolezen, ki prizadene možganski mielin, nastala kot posledica okužbe z ošpicami, to pa je nato vodilo v avtistično regresijo. 

»V luči novih predstavljenih dokazov ocenjujemo, da je cepivo OMR v nekaterih primerih lahko povzročilo avtoimunsko delovanje, in sicer tako, da je povzročilo atipično okužbo z ošpicami, ki ne ustvari tipičnega izpuščaja, ampak se manifestira z nevrološkimi simptomi v povezavi s cepljenjem.«V študiji Abnormal Measles Serology and Autoimmunity in Autistic Children je prof. Singh ugotovil, da je prisotnost abnormalnih protiteles v povezavi s cepilnim ošpičnim antigenom prisotna pri 60 odstotkih testiranih avtističnih otrok in pri nobenem od zdravih otrok v kontrolni skupini. Študija je dokazala vzročno povezavo med cepivom OMR in možganskim avtoimunskim obolenjem testiranih avtističnih otrok.

CEPIVA POVZROČAJO AVTIZEM....so pokazale nove raziskave na Keele University in Kings College Hospital v Angliji. Našli so velike količine aluminija v možganih mrtvih oseb, ki so imele avtizem.

Dojenčki prejmejo v cepivih 500 krat večjo količino aluminija, kot je "varna" količina, določena od CDC (Centers for Disease Control and Prevention). Ta "varna" količina je 25 mcq za odraslo osebo in 10 mcq za dojenčka.Otroci, ki prejmejo cepiva po programu v ZDA, prejmejo 5.000 mcq aluminija v prvih letih življenja, kar je 500 krat več od dovoljene "varne" količine.

Leta 2013 so raziskovalci na University of British Columbia našli vzročno povezavo med cepivi in avtizmom. Aluminij v cepivih povzroča vnetja in avto-imunske bolezni. Cepivo za hepatitis, ki ga dobi novorojenček,( ki nima razvitega imunskega sistema), ima 250 mcq aluminija in to je le začetek zastrupljanja otrok s cepivi. 
CDC zelo dobro ve, da je aluminij strupen, a kljub temu dovoljuje uporabo v cepivih za otroke in odrasle- to je nedopustna brutalnost in nečlovečnost. 

***   ***   ***   

 dr. Mateja Černič :Kdor misli, da so cepiva pred vstopom na trg podvržena dolgoletnim, rigoroznim znanstvenim raziskavam, se žal krepko moti. Študije o varnosti in učinkovitosti cepiv, tudi tiste, na podlagi katerih cepiva pridobijo dovoljenje za promet, so namreč pravi metodološki zmazki. Dobesedno.  Zasnovane so tako, da še zdaleč ne razkrijejo (ne morejo razkriti) niti vseh kratkoročnih stranskih učinkov cepiv, srednje- in dolgoročnih pa sploh ne. Posledično te študije ne omogočajo realne ocene dejanske varnosti in učinkovitosti posameznega cepiva. Z drugimi besedami: cepiva,  s katerimi so vsako leto cepljeni milijoni otrok, niso bila nikoli ustrezno preizkušena. In državne agencije (JAZMP, NIJZ, itd.), ki naj bi skrbele za varnost državljanov ter na trg spuščale zgolj dokazano varna in učinkovita cepiva, za katerimi stojijo metodološko ustrezno zasnovane študije, te svoje temeljne naloge preprosto ne opravljajo.

Podrobnejša analiza študij o varnosti in učinkovitosti cepiv, vključno s tistimi, na podlagi katerih posamezno cepivo pridobi dovoljenje za promet, razkrije šokantno in nedopustno sliko: namesto rigorozno izvedenih znanstvenih študij imamo metodološke zmazke, ki so, očitno namerno, zasnovani tako, da ne omogočajo realne evalvacije lastnosti in delovanja posameznega cepiva. 

Farmakokinetične študije za cepiva niso obvezne in niso izvedene. To pomeni, da ne zakonodaja ne različne zdravstvene agencije od proizvajalca ne zahtevajo nobenih informacij o tem, kako se posamezno cepivo in v njem prisotne snovi absorbirajo, distribuirajo, presnavljajo in skladiščijo v organih ter kakšno škodo tam povzročajo. Zakaj je farmakokinetičnost posamezne snovi tako pomemben podatek, je podrobno obrazloženo v knjigi Ideološki konstrukti o cepljenju.

***   ***   *** 

Otrok Wendy Myers je po cepljenju dobil avtizem, zaradi aluminija v cepivih. sama ga je pozdravila z razstrupljanjem od težkih kovin. O cepivih je povedala: Ljudje mislijo, da cepiva ne vsebujejo živega srebra ali thimerosala. To je popolna laž. Mnoga cepiva za gripo vsebujejo živo srebro v obliki thimerosala.  Dr. Hugh Fudenberg, en izmed vodilnih imuno- genetikov v svetu je poglobljeno preučeval učinke cepiv za gripo na nevrološko zdravje. Ugotovil je, da ima oseba 10 krat večjo možnost da dobi Alzheimer bolezen, če je prejemala cepiva proti gripi, kot oseba, ki ni prejela več kot eno dozo cepiva proti gripi. Cepiva za gripo so neposredno povezana z več primeri paralize in poškodb možganov vsako leto. Mnogi raziskovalci menijo, da cepiva proti gripi povzročajo zapoznele reakcije in dolgoročne posledice na zdravje, kar je posledica kombinacije aluminija in živega srebra v cepivih. 

Od 1983 se je število cepiv za otroke, ki jih priporoča Center za nadzor bolezni v ZDA povečalo za več kot tri krat. Istočasno se je število avtističnih diagnoz povečalo za 800%. Dokazi kažejo, da se živo srebro še vedno uporablja v nekaterih cepivih za ošpice, mums in rdečke ter v cepivu za gripo. Neodvisne študije Centers for Disease Control Vaccine Safety Datalink so ugotovile, da otroci, ki prejmejo tri cepiva z živim srebrom, imajo 27 krat večjo možnost, da zbolijo za avtizmom, kot otroci, ki niso bili cepljeni. Mnogi strokovnjaki zanikajo povezavo med živim srebrom in avtizmom, a obstaja veliko število medicinskih dokazov, da obstaja vzročna povezava med cepivi in avtizmom. 

Tu je spletna stran, s skoraj 500 raziskavami o škodljivosti cepiv:  http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-all

The National Vaccine Injury Compensation Program (VICP)  v ZDA je od leta 1988 plačal  4,1 milijarde USD družinam žrtev, ki so utrpele posledice ali so zaradi cepljenja umrle, a odškodnin ne plačajo farmacevtska podjetja, temveč davkoplačevalci. vir: https://www.hrsa.gov/vaccine-compensation/data/index.html

Izplačanih odškodnin bi v resnici moralo biti 100x več  t.j. 400 milijard USD, saj je raziskava ameriške vlade na Harvard Medical School pokazala, da zdravniki poročajo le 1% vseh poškodb otrok, ki so posledica cepljenja. To pomeni, da je bilo izplačanih 4,1 milijarde USD za le 1% vseh poškodb zaradi cepiv, medtem ko je 99% poškodb otrok spregledanih oz. zamolčanih s strani zdravnikov. (vir: http://www.efvv.eu/pathways-for-vaccine-damage/ ) 

GreenMedInfo.com je zbral 300 strani raziskav iz baze podatkov National Library of Medicine's pubmed.gov   o škodljivih posledicah cepljenja  (200 škodljivih učinkih na zdravje, vključno s smrtjo). To lahko dobite na strani: 

http://www.greenmedinfo.com/blog/200-evidence-based-reasons-not-vaccinate-free-research-pdf-download

***   ***   *** 

,......necepljen človek je danes najboljšega zdravja...

Dr. Graf: ginekolog in homeopatNjegove besede potrjuje tudi statistika iz Kanade: največ avtizma je v tistih regijah, kjer je največ cepljenih otrok ( v letu 2015 so imeli 1 primer avtizma na 66 otrok, kar je podobno kot v ZDA)

Podatki The Public Health Agency of Canada kažejo, da je največ avtizma v Newfoundland, Labrador, Prince Edward Island in Quebec, kjer je velika precepljenost. Najmanj pa ga je na Yukon-u, kjer je tudi najmanj cepljenih otrok. 

Avtizem, kot stranski učinek cepljenja se je v Kanadi v zadnjih 10 letih povečal za 349%. Zdravi otroci so po prejemu cepiv postali avtistični. 

Ne glede ali gre za pohlep in interese farmacevtske industrije, za zanemarjanje posledic cepljenja s strani zdravstva ali politike, bo potrebno problem škodljivega cepljenja rešiti. Od tega je odvisna prihodnost človeštva.

Vir: https://www.naturalhealth365.com/autism-news-vaccination-2563.html

O terapijah za motnje avtističnega spektra sem pisala v objavi Zdravljenje  avtizma dne 4.9. 2018

***   ***   *** 

Dodatek 24.11. 2018 

Dr Richard Kelley, profesor pediatrije na Johns Hopkins University (Kennedy Krieger Institute v Baltimoru) je povedal: Ugotovil sem, da je serija cepljenj Yates-a pri enajstih mesecih, medtem ko je bil bolan, bila neposreden vzrok njegove avtistične regresije. Kajti cepljenje je ošibilo mitohondrije tako, da niso zagotavljali dovolj energije za njegove možgane.

Dr Andrew Zimmerman je bil direktor medicinskih raziskav na prestižnem inštitutu za proučevanje avtizma Kennedy Krieger Institute na Johns Hopkins University. Je en vodilnih strokovnjakov za avtizem med znanstveniki, ki je zanikal povezavo med cepljenjem in avtizmom. Nato pa je leta 2000 po cepljenju zbolela za avtizmom Hannah - hči njegovega sodelavca nevrologa dr. Jon Polinga phD. Zaradi Hannah je dr. Zimmerman spremenil mnenje in začel razmišljati, da je možno, da cepiva povzročijo avtizem. Ker je dr. Zimmerman tako velika avtoriteta na področju avtizma, je njegovo mnenje sprožilo paniko na CDC - Centru za nadzor bolezni ter na Department of Justice.  Dr. Polingu so zato hitro izplačali odškodnino 20 milijonov USD pod pogojem, da molči o primeru svoje hčere. 

Pred kratkim pa sta dr. Andrew Zimmerman in dr. Richard Kelly privolila, da pričata kot izvedenca v primeru dojenčka Yates Hazlehursta, ki je zaradi cepiv zbolel za avtizmom. Primer je bil na sodišču že leta 2009, a zaradi pričevanja dr. Zimmermana niso uspeli dokazati, da je bil vzrok avtizma cepljenje, kajti v tistem času je dr. Zimmerman zanikal to možnost. 

Na ponovljenem sojenju leta 2017 pa sta dr. Zimmerman in dr. Kelley pod prisego pričala, da je z razumno stopnjo znanstvene gotovosti mogoče trditi, da je cepljenje povzročilo avtizem dečka Yates Hazlehursta.

Več o tem je v videju:

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1XUM2gvfbW8

***   ***   *** 

 Sodišče Vaccine Court je bilo ustanovljeno leta 1989 in je od takrat izplačalo 3,8 milijarde USD odškodnin žrtvam cepljenja. Bilo je 1.200 tožb zaradi smrti in 18.000 zaradi posledic predvsem cepiva za davico, tetanus in oslovski kašelj, na drugem mestu pa zaradi cepiva za ošpice, mumps in rdečke. Leta 2017 je sodišče za cepiva izplačalo odškodnine v višini 282 milijonov USD. 

Zaradi zakona, ki ga je sprejel ameriški predsednik Ronald Reagan leta 1986, ki farmacevtske družbe osvobaja vsake medicinske in pravne odgovornosti za poškodbe zaradi njihovih cepiv, nobena žrtev ne more tožiti farmacevtske družbe, ki je izdelala cepivo. Žrtve cepljenja imajo za odškodnine na voljo National Vaccine Injury Compensation Program (VICP). Tožbe se obravnavajo na U.S. Court of Federal Claims (CFC), ki obravnava finančne tožbe zoper državo (ki se izplačajo iz proračunskega denarja davkoplačevalcev - iz posebnega davka *patient fee* v povezavi s cepivi in ne iz dobička farmacevtskih družb). Državo na zaslišanju zastopa Department of Justice. Program odškodnin VICP izvaja Health and Human Services (HHS)

 Leta 2000 je program za odškodnine VICP imel 5000 primerov, v katerih naj bi cepivo za ošpice, mumps in rdečke (OMR) povzročilo avtizem. VICP ni obravnaval vsakega primera posebej, temveč je postavil Omnibus Autism Proceedings, v katerem so obravnavali samo šest primerov, da bi ugotovili ali je povezava med avtizmom in cepivom za OMR, v katerem je bilo živo srebro v konzervansu thimerosal. Zaslišanja so potekala v letih 2002-2010. In tu je odigral vlogo dr. Zimmerman, ki sem ga omenila zgoraj.

Pravniki Department of Justice (DOJ) so dr. Zimmermana pripeljali kot strokovno medicinsko pričo, v podporo obrambi države. Kajti dr. Zimmerman je takrat bil zagovornik cepljenja, kot pediater nevrolog, priznan strokovnjak za avtizem, ki je delal kot direktor medicinskih raziskav v Center for Autism and Related Disorders - Kenney Krieger Institute in Johns Hopkins University School of Medicine. 

Tako je dr. Zimmerman leta 2007 kot izvrstna priča za Health and Human Services (HHS) v zaslišanjih Omnibus Autism Proceedings, v primeru Michelle Cedillo pričal, da ni dokazov o povezavi med avtizmom in domnevnimi posledicami reakcije na cepivo za ošpice, mumps in rdečke (OMR) in živim srebrom, ter da je bolj verjetno, da gre pri tem otroku za genetsko napako. To je bilo natačno tisto, kar je Department of Justice (DOJ) potreboval, da zaščiti Health and Human Services (HHS) pred masovno odgovornostjo ter da utiša vse domneve o povezavi avtizma in cepiva za ošpice, mumps in rdečke (OMR).

Toda 15. junija 2007 je dr. Zimmerman govoril z Vincent Matanoski, vodnilnim odvetnikom pri Department of Justice (DOJ), zato da bi pojasnil svoje pisno strokovno mnenje. Tu je njegova podpisana izjava o tem dogodku, ki je prišla v javnost septembra 2018:

"Pojasnil sem, da je moje pisno strokovno mnenje v primeru Michelle Cedillo specifično menje za ta primer in ni mišljeno kot izjava, ki bi služila kot podlaga za vse prizadete otroke in vso medicinsko  znanost. Pojasnil sem, da  moje mnenje o izjemnih primerih, v katerih cepivo (OMR) lahko povzroči avtizem, temelji na napredku v znanosti, medicini in kliničnih raziskavah, zlasti na primeru enega izmed mojih pacientov. 

Pojasnil sem tudi, da pri določenih otrocih cepiva povzročijo vročino in imunsko stimulacijo, kar povzroči regresivno možgansko bolezen s simptomi motenj avtističnega spektra."

In kaj se je zgodilo potem? Kmalu po dopolnitvi svojega strokovnega mnenja pri odvetnikih v Department of Justice (DOJ), so dr. Zimmermana obvestili, da ne bo več strokovna priča za Health and Human Services (HHS). pričati pa bi moral 18.6. 2007, tri dni po pojasnitvni svojega mnenja. Logično je, da pravniki državne službe HHS niso želeli priče, kot je dr. Zimmerman, ker bi na sodišču izgubili. Tako so odpravili dr. Zimmermana, Department of Justice (DOJ) pa je naredilo prevaro in obdržalo prvotno strokovno mnenje dr. Zimmermana v primeru Michelle Cedillo. Skrili pa so dodatno pojasnilo, ki ga je dr. Zimmerman napisal 15.6. 2007 in ga niso upoštevali v naslednjih primerih žrtev cepljenja.  Tako je s sodno prevaro Health and Human Services zmagal na sodišču., ki je presodilo, da cepivo OMR ne povzroča avtizma. 

Robert F Kennedy jr, odvetnik in aktivist za varnost cepiv je ob tem povedal: Gre za eno največjih sodnih prevar v zgodovini človeštva. Kennedy je zato vložil pritožbo zaradi prevare pri Justice Department Inspector general. Med tem državne inštitucije, kot je Center za nadzor bolezni (CDC- Centers for Disease Control), ki je oddelek pri Health and Human Services (HHS), še naprej promovira cepiva in trdi, da ne povzročajo avtizma. Dejstvo, da je državni strokovni medicinski izvedenec dr. Zimmerman potrdil, da cepiva lahko povzročijo avtizem, pa ni nikoli prišlo v javnost, vse do septembra 2018. Mediji ne poročajo o tej novici in kdor dvomi v učinkovitost cepljenja, je obravnavan kot teoretik zarot. Če cepivo OMR ne povzroča avtizma, zakaj je potem Deparmtent of Justice naredil sodno prevaro, po mnenju odvetnika Kennedy, največjo v zgodovini ameriškega sodnega sistema. 

Politiki pravijo, da farmacevtska industrija daje tako veliko denarja ljudem na Capitol Hill v Washingtonu, da je skoraj nemogoče začeti kakršno nkoli raziskavo o varnosti cepiv. Bill Posey, kongresnik iz Floride je povedal, da ne ve. ali ima kdo večjo moč kot farmacevtska industrija Odvetnik Robert F kennedy Jr je povedal, da Big Pharma za lobiranje v ameriškem kongresu porabi 2 krat več denarja kot naftna industrija in 4x več kot vojaška industrija

https://thetruthaboutcancer.com/vaccines-and-autism/?utm_campaign=ttac-content&utm_medium=organic&utm_source=email-ttac&utm_content=vaccines-and-autism&utm_term=&mpweb=144-7553039-744028250 )

***   ***   ***

V času ustanovitve sodišča za cepiva leta 1989 so v ZDA dojenčkom dajali le 3 vrste cepiv (OMR, polio in DTP), danes pa dobijo kar 11 cepiv- skoraj 4 krat več - sodišče deluje za zaščito tega trga farmacevtskih cepiv in ne v interesu zdravja otrok.  Tako je leta 1995 sodišče spremenilo standarde za dokazovanje posledic cepljenja, kar je za 80% zmanjšalo število izplačanih odškodnin. 

V resnici na sodišče pride le 1% primerov poškodb cepljenja, kajti zdravniki ne prepoznajo teh posledic. To pomeni, da je škodljivih posledici cepljenja veliko več (in da bi odškodnine morale biti ne 3,8 milijard USD ampak 380 milijard USD). Pri polovici primerov pa sojenje traja več kot 5 let. Rok za vložitev tožbe pa je le tri leta. Ker dojenčki prejmejo cepljenje ob rojstvu ali ko so stari dva meseca, diagnozo avtizma pa postavijo šele v tretjem letu starosti, večina primerov avtizma sploh ne pride na sodišče, zaradi zastaranega roka pritožbe. 

Več o tem: http://www.greenmedinfo.com/blog/clear-legal-basis-vaccines-cause-autism

dr. Sladjana Velkov: Vse več študij dokazuje, da cepiva povzročajo avtizem. Dr. Laura Hevitson je v raziskavi na primatih na univerzi v Pitsburgu v Pensilvaniji v ZDA, cepila primate z odmerki, ki ustrezajo njihovi teži in so primerljivi z odmerki, ki jih dobijo otroci. Cepljene opice so dobile avtizem.  

Italijansko sodišče je leta 2012 odločilo, da je Valentino Boka zaradi cepiv dobil avtizem.Vlada je izplačala 174.000 EUR odškodnine. 

Kako cepiva bio-kemično poškodujejo možgane in povzročijo vnetje, ki lahko vodi v avtistično regresijo, je opisano v moji objavi Razstrupljanje dojenčka po cepljenju.

 

FULL MEASURE: January 6, 2019 - The Vaccination Debate - YouTube

Today we investigate one of the biggest medical controversies of our time: vaccines. There’s little dispute about this much-- vaccines save many lives, and r...

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Radmila Čučak
0
Apr 26, 2019
Hvala Dajana za poučen prispevek....<3

ne, to ni fake news ali teorija zarote, to je zarota, potrjena v praksi

je žalostna resnica o tem, kako cepiva povzročajo avtizem......kar je potrdil tudi vodilni strokovnjak za avtizem, dr. Zimmerman, ki je bil direktor medicinskih raziskav na prestižnem inštitutu za proučevanje avtizma Kennedy Krieger Institute na Johns Hopkins University

Kdaj bo komercialna POP TV, ki širi fake news in zavaja javnost z lažmi o varnosti cepiv, objavila resnico, na podlagi dokazov, kot je to pričevanje staršev, da cepiva poleg smrti lahko povzročijo tudi avtizem, v roku dveh ur po prejemu cepiva?. In ne le pri enem otroku, ampak istočasno kar pri treh trojčkih iz iste družine

http://www.publishwall.si/dajana.babic/post/466933/vsi-trije-otroci-so-istega-dne-po-prejetju-cepiva-dobili-avtizem
#266
Radmila Čučak
3
Jan 13, 2019
Ameriško ministrstvo za pravosodje je naredilo največjo prevaro v zgodovini prava in skrilo mnenje strokovnega medicinskega izvedenca in pediatra nevrologa, strokovnjaka za avtizem- dr. Zimmmermana, da cepivo za ošpice, mumps in rdečke lahko povzroči avtizem:

CEPIVA LAHKO POVZROČIJO AVTIZEM

To mnenje dr. Zimmermana je prišlo v javnost septembra 2018 in na tem dokazu je odvetnik Robert F. Kennedy vložil obtožnico zoper ameriški pravosodni sistem pri generalnemu inšpektorju U.S. Justice Department Inspector General.

Na podlagi te sodne prevare je ameriško sodišče za odškodnine zaradi posledic cepljenja leta 2007 zavrglo 5000 tožb staršev otrok z avtizmom, ki so zboleli po prejemu cepiva za ošpice, mumps in rdečke (OMR)Center za nadzor bolezni CDC še naprej zavaja ameriško in svetovno javnost in trdi, da so cepiva varna in da ne povzročajo avtizma.

Ta laž temelji na dejstvu, da farmacevtska industrija podkupuje ameriške kongresnike in tako onemogoča financiranje vsakršnih raziskav o učinkovitosti in varnosti cepiv. Big Pharma za lobiranje v Washingtonu porabi 2 krat več denarja kakor naftna industrija in 4 krat več kot vojaška industrija, je povedal odvetnik Robert F Kennedy Jr.

S podkupovanjem politikov in visokih funkcionarjev v državnih inštitucijah za varovanje javnega zdravja so onemogočili financiranje raziskav o varnosti cepiv, ne obstaja pa niti ena raziskava, ki bi dokazala učinkovitost in varnost cepiv.

Interes farmacije ni zdravje otrok, temveč dobiček, ki ga kujejo z obveznim cepljenjem in vse večjim številom odmerkov. Trg cepiv v ZDA, ki jih vsako leto proda Center za nadzor bolezni CDC, je velik 4,6 milijarde USD

Več o tem je v moji objavi in v članku na strani

https://thetruthaboutcancer.com/vaccines-and-autism/?utm_campaign=ttac-content&utm_medium=organic&utm_source=email-ttac&utm_content=vaccines-and-autism&utm;_term=&mpweb=144-7553039-744028250
#265
Radmila Čučak
1
Sep 06, 2018
Hvala Stoyan :)

za avtistične otroke sem se maksimalno potrudila, objavo Zdravljenje avtizma sem pisala skoraj 20 ur in napisala 18 strani A4 :-o

....neprimerno bolj pa se trudi dr. Dietrich Klinghardt....vsa čast mu gre za pogum in pozitivno energijo, ki jo vlaga v zdravljenje svojih bolnikov <3

http://www.publishwall.si/.publishwall.si/post/418665/zdravljenje-avtizma
#264
Stoyan Svet
1
Sep 05, 2018
čestitam ti Radmila za tvoj trud. <3
#263
Radmila Čučak
3
Sep 02, 2018
Na zasebno pošto PW sem dobila naslednje sporočilo:

Spoštovana ga. Radmila,

sem mama 3 letnega otroka, ki ima vse simptome avtizma, ampak se pri nas čaka do petega leta starosti, da se otroku izda odločba in se prične z zdravljenjem. Jaz našemu sistemu zdravljenja ne verjamem, še manj pa imam časa, da jih čakamo pri njihovem odločanju ali moj otrok ima ali nima avtizma.

Sami smo se odločilo za GAPS dieto in jo izvajamo že od meseca marca, v tem času so se zadeve bistveno zboljšale. Poslali smo tudi vzorce urina, blata in las v laboratorij Great plaints v ZDA in so rezultati bistveno boljši po uvedbi dijete. Na zelo podoben način otroku uravnavamo žolč, črevesje, ledvica in jetra, kot ste to vi pisali v svojih člankih in menimo, da je otrok pripravljen na pričetek kelacije.

Kelacijo bi delali po vaših navodilih, kot ste to zelo lepo in precizno napisali v vaših člankih. Težavo imamo pa samo v tem, da ne najdemo, nikjer ustreznega zdravnika ali strokovno osebo, ki bi spremljala otrokovo stanje v času kelacije in nato še v postopku uničevanja parazitov.

Zelo lepo bi vas prosila, če poznate kakšnega zdravnika ali katero koli osebo, ki bi nam pomagala pri postopku kelacije, ker nas je to početi na lastno pest kar malo strah.

Za kakršen koli odgovor se vam že v naprej zahvaljujem, ker ste že zelo veliko naredili z objavo vaših člankov.

Hvala in lep pozdrav, zelo zaskrbljena mamica

Moj odgovor:

Zahvaljujem se mamici na zaupanju in sem vesela, če bodo moje objave pomagale vsaj enemu težko bolnemu otroku. S tem bo izpolnjen namen tega bloga, ki ima ogromno informacij za boljše počutje.

Kelacije ne priporočam niti odraslim niti otroku, ker uporablja sintetične snovi s škodljivimi stranskimi učinki in je primerna le za akutno zastrupitev s težkimi kovinami.

Avtističnim otrokom za razstrupljanje od težkih kovin priporočajo formulo HMD Heavy Metal Detox, ki vsebuje rastni faktor iz alge chlorella, koriander in homeopatsko chlorello. Več o tem je v moji objavi Razstrupljanje od težkih kovin.

Poleg pa je potrebno jemati binderje, kot so aktivni bio ogljiki (fulvična in humična kislina), modificiran pektin citrusov...Pecta sol C, ki vežejo težke kovine v krvi in črevesju in jih izločajo iz telesa.

Zdravljenje otrok je potrebno opravljati pod nadzorom zdravnika oz. alternativnega zdravnika, ki ima izkušnje z zdravljenjem avtističnih otrok. Alternativno obravnavanje raka, multiple skleroze in avtizma je na Vrhniki, v društvu Can Save, Stara cesta. 23 tel: +386 31 440 430

V kratkem pa bom na pobudo zaskrbljene mamice objavila protokol za zdravljenje avtizma od priznanega in cenjenega alternativnega zdravnika dr. Dietrich Klinghardta, ki ima zelo dobre praktične rezultate pri zdravljenju avtizma

.https://www.cansave.org/terapija-proti-avtizmu-asperge.html
#262
Radmila Čučak
0
Aug 26, 2018
Zim Zelen, vem da se trudiš za kulturen dialog...

Če si ti izbrisal žaljiv komentar Gosta oz Grega Zupana #79 iz svoje objave Glasnik, bom tudi jaz svojega št. 259 iz te objave.......saj moj namen ni nikogar žaliti :)

ga bom pa shranila in po potrebi spet objavila
#261
Zim Zelen
1
Aug 26, 2018
#259
Težko se je mirno meniti z ljudmi kot je *Greg. Sam poizkušam vzpostaviti nekakšno spoštljivo okolje pa je vse zaman, čeprav ima včasih dobre argumente ampak s toliko opazkami in osebnimi napadi, da vse izniči kar pove. Škoda.
(radirka)
Lp
#260
Radmila Čučak
1
Jun 10, 2018
Greg Zupan, za tvojo informacijo, in diskreditacijo laži, ki so ti domače......v življenju sem se premaknila dlje kot 20 km iz Vrhnike.

Bila sem v Avstraliji, na Kitajskem, večkrat v ZDA, New Yorku, Chichagu, Los Angelesu in Las Vegasu, v Mehiki, na Havajih, Singapurju, Dubaju, da Evrope sploh ne omenjam....prepotovala sem Grčijo po dolgem in požez ter ves Balkan večkrat.....mislim da si ti veliko bolj zaplankan kot jaz, če si hotel to meni pripisati

Več let sem preučevala sistem New World Order in so mi znane manipulacije takih tipov kot si ti...

- smešiš homeopatijo, ker si neveden in skromne inteligence. Zato ne moreš dojeti, da so homeopati zdravniki uradne medicine, ki so se specializirali za homeopatijo in imajo pri svojem zdravljenju dobre rezultate. če jih ne bi imeli ne bi obstajali kot veja uradne medicine, zlasti v Nemčiji. Seveda pa je za razumevanje delovanja homeopatije potrebna inteligenca in veliko znanja, zato me ne čudi, da s svojo nevednostjo tega ne moreš niti razumeti

- lepiš FAKE članke plačancev farmacevtske industrije in trdiš da so raziskave na Green med Info umaknjene, kar ni res......so samo trn v peti velikim farmacevtskim korporacijam, katerih škodljivo delovanje je dokazano s tem, da ne znajo narediti niti enega zdravila , ki nima škodljivih stranskih učinkov. Zaradi tega blatijo naravno medicino in na vse možne načine diskreditirajo poštene in vestne zdravnike, ki imajo dovolj poguma in vesti, da se uprejo takšnemu zdravstvenemu sistemu.....

- urednik tega portala ti je napisal, da si psihopat in že več komentatorjev ti je svetovalo, da obiščeš zdravnika in ne rešuješ svojih frustracij na spletu. Jaz ti tega ne bom svetovala, saj mislim, da si zdrav, a si od sistema napačno programiran in se na vse kriplje trudiš zagovarjati vse kar je slabega v zdravstvu, zlasti glede cepljenja....samo bebec ne vidi, kakšne škodljive posledice imajo cepiva.

- ljudje kot si ti vodijo svet v odtujenost od narave, v tehnokratsko robotizirano družbo, ki je brez duše, brez vere v Boga, brez srca in brez etično moralnih vrednot

- kar zagovarjaj izpirjenost....kakor boš delal, tako boš žel

- ne misli, da boš s svojimi lažmi ustavil mene in meni podobne, ki širimo resnico o cepljenju
#259
Radmila Čučak
2
Jun 10, 2018
Grega Zupan je manipulator, ki zavrača vse, kar je naravno in dobro:

- všeč so mu perverzne anomalije v družbi

- všeč mu je strupeni herbcid glifosat od Monsanta

- všeč mu je genetsko spremenjena hrana, ki uničuje zdravje ljudi

- všeč so mu strupena in škodljiva cepiva

- boji se sončne svetlobe in nosi temna očala, da bi njegov svet ostal bolj zatemnjen

- zavrača naravno medicino, ki uporablja zelišča, eterična olja in druge naravne pripravke, ki so dokazano veliko boljša zdravila od sintičnih kemičnih zdravil farmacije in nimajo škodljivih stranskih učinkov

- ni komentiral baze podatkov o 500 raziskavah, ki dokazujejo škodljivost cepiv na strani...... http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-all

- pridružuje se silam moči, in lepi lažnive članke, ki diskreditirajo vse vestne, poštene in nepodkupljive zdravnike, ki govorijo o škodljivosti cepljenja

-

Ali je takšna oseba verodostojna, da sodi o naravni medicini in temu, kar je dobro za zdravje ljudi?
#258
Radmila Čučak
1
Apr 14, 2018
CEPIVA POVZROČAJO AVTIZEM....

so pokazale nove raziskave na Keele University in Kings College Hospital v Angliji. Našli so velike količine aluminija v možganih mrtvih oseb, ki so imele avtizem.

Dojenčki prejmejo v cepivih 500 krat večjo količino aluminija, kot je "varna" količina, določena od CDC (Centers for Disease Control and Prevention). Ta "varna" količina je 25 mcq za odraslo osebo in 10 mcq za dojenčka.

Otroci, ki prejmejo cepiva po programu v ZDA, prejmejo 5.000 mcq aluminija v prvih letih življenja, kar je 500 krat več od dovoljene "varne" količine.

Leta 2013 so raziskovalci na University of British Columbia našli vzročno povezavo med cepivi in avtizmom. Aluminij v cepivih povzroča vnetja in avto-imunske bolezni.

Cepivo za hepatitis, ki ga dobi novorojenček,( ki nima razvitega imunskega sistema), ima 250 mcq aluminija in to je le začetek zastrupljanja otrok s cepivi.

CDC zelo dobro ve, da je aluminij strupen, a kljub temu dovoljuje uporabo v cepivih za otroke in odrasle- to je nedopustna brutalnost in nečlovečnost.

https://www.naturalhealth365.com/aluminum-autism-2396.html

Aluminum in brain directly linked to autism | NaturalHealth365

(NaturalHealth365) New research directly links autism to high levels of aluminum discovered inside the brain of autistic
#257
Radmila Čučak
1
Apr 10, 2018
kako neodvisni so strokovnjaki, ki zagovarjajo varnost cepljenja?

Med njimi je American Academy of Pediatrics (AAP), ki ima močne finančne vezi s farmacevtsko industrijo, od katere prejemajo milijone USD za konference, izobraževanja in celo za plačevanje stroškov stavbe v kateri se nahajajo.

Natančni zneski so skrivnost, a v javnost je prišlo nekaj podatkov:

- Wyeth, ki proizvaja otroško cepivo Prevnar je daroval Akademiji 342.000 USD

- Merck je daroval 433.000 USD APP, ki je Mercku odobril strupeno HPV cepivo

- Sanofi Aventis, ki izdeluje 17 cepiv je tudi med donatorji APP (zneski niso znani)

Skupina ki promovira cepljenje Every Child by Two prav tako prejema denar od proizvajalcev cepiv. Zdravnik Paul Offit, znani zagovornik varnosti cepiv prejema na stotine tisočev USD od proizvajalcev cepiv in ima delež od prodaje cepiv.

https://www.youtube.com/watch?v=K1Hw-Q23S_s

Vaccine/Autism Conflicts of Interest - YouTube

CBS's Sharyl Attkisson discusses the conflicts of interest is those supposedly 'independent' sources that back the gover
#256
Radmila Čučak
1
Apr 05, 2018
200 razlogov zakaj ne cepiti svojega otroka

GreenMedInfo.com je zbral 300 strani znanstvenih raziskav iz baze podatkov National Library of Medicine's www. pubmed.gov o škodljivih posledicah cepljenja (200 škodljivih učinkih na zdravje, vključno s smrtjo).

Te informacije lahko dobite na strani: http://www.greenmedinfo.com/blog/200-evidence-based-reasons-not-vaccinate-free-research-pdf-download

200 Evidence-Based Reasons NOT To Vaccinate - FREE Research PDF

The evidence against vaccine safety and effectiveness is massive. Here is a 300+ page research download of National Libr
#255
Radmila Čučak
1
Apr 05, 2018
Na tej spletni strani je skoraj 500 raziskav o škodljivosti cepiv

http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-all
#254
Radmila Čučak
3
Mar 11, 2018
Otrok Wendy Myers je po cepljenju dobil avtizem, zaradi aluminija v cepivih. Sama ga je pozdravila z razstrupljanjem od težkih kovin. O cepivih je povedala: Ljudje mislijo, da cepiva ne vsebujejo živega srebra ali thimerosala. To je popolna laž. Mnoga cepiva za gripo vsebujejo živo srebro v obliki thimerosala.

Dr. Hugh Fudenberg, en izmed vodilnih imuno- genetikov v svetu je poglobljeno preučeval učinke cepiv za gripo na nevrološko zdravje. Ugotovil je, da ima oseba 10 krat večjo možnost da dobi Alzheimer bolezen, če je prejemala cepiva proti gripi, kot oseba, ki ni prejela več kot eno dozo cepiva proti gripi.

Cepiva za gripo so neposredno povezana z več primeri paralize in poškodb možganov vsako leto. Mnogi raziskovalci menijo, da cepiva proti gripi povzročajo zapoznele reakcije in dolgoročne posledice na zdravje, kar je posledica kombinacije aluminija in živega srebra v cepivih.

Od 1983 se je število cepiv za otroke, ki jih priporoča Center za nadzor bolezni v ZDA povečalo za več kot tri krat. Istočasno se je število avtističnih diagnoz povečalo za 800%. Dokazi kažejo, da se živo srebro še vedno uporablja v nekaterih cepivih za ošpice, mums in rdečke ter v cepivu za gripo.

Neodvisne študije Centers for Disease Control Vaccine Safety Datalink so ugotovile, da otroci, ki prejmejo tri cepiva z živim srebrom, imajo 27 krat večjo možnost, da zbolijo za avtizmom, kot otroci, ki niso bili cepljeni. Mnogi strokovnjaki zanikajo povezavo med živim srebrom in avtizmom, a obstaja veliko število medicinskih dokazov, da obstaja vzročna povezava med cepivi in avtizmom

https://medium.com/@MyersDetox/flu-vaccines-are-toxic-ca4d718dea52?inf_contact_key=ccb25c02b50de835e845d49d571443f0c10ce17424a94556d34fc1a8ce8ec9ef
#253
Radmila Čučak
1
Mar 10, 2018
Dr. Bernice E Eddy.......zanimiv članek si našel - študije o varnosti in učinkovitosti cepiv so metodološki zmazki ...upam da ne zameriš. če ga dodam še tu, ker se prav lepo ujema z vsebino objave :)

https://www.ideoloski-konstrukti.com/2015/07/27/študije-o-varnosti-in-učinkovitosti-cepiv-so-metodološki-zmazki

Študije o varnosti in učinkovitosti cepiv so metodološki zmazki - Ideološki konstrukti o cepljenju

dr. Mateja Černič Kdor misli, da so cepiva pred vstopom na trg podvržena dolgoletnim, rigoroznim znanstvenim raziskavam,
#252
Radmila Čučak
1
Mar 04, 2018
Molekularni biolog in doktor holitsične medicine Ben Lynch je povedal: "V ZDA je bila leta 1990 vrednost trga cepiv okoli 2 milijardi USD, leta 2015 pa 30 milijard USD."

Torej je cepljenje zelo donosen posel: v 25 letih se je prodaja cepiv v ZDA povečala za 15 krat. Ker cepiva povzročajo pri mnogih kronične avtoimunske bolezni, dobijo na ta način še stalne odjemalce farmacevtskih zdravil desetletja in desetletja pozneje.

Citat iz spodnje objave:
Nenormalni imunski odziv na cepivo proti ošpicam (enojno ter kombinirano proti ošpicam, mumpsu in rdečkam) od 90. let prejšnjega stoletja preučuje nevrolog prof. dr. Vijendra K. Singh, ki je (glej ta izbor njegovih študij) odkril prisotnost kronične okužbe s cepilnim virusom ošpic v odsotnosti izpuščaja, ki se razvije v nevrološko avtoimunsko obolenje, to pa se lahko posledično pokaže kot sindrom avtističnega spektra.

V študiji Serological Detection of Measles Virus in Relation to Autoimmunity in Autism ugotovi, da je avtoimunska bolezen, ki prizadene možganski mielin, nastala kot posledica okužbe z ošpicami, to pa je nato vodilo v avtistično regresijo.

»V luči novih predstavljenih dokazov ocenjujemo, da je cepivo OMR v nekaterih primerih lahko povzročilo avtoimunsko delovanje, in sicer tako, da je povzročilo atipično okužbo z ošpicami, ki ne ustvari tipičnega izpuščaja, ampak se manifestira z nevrološkimi simptomi v povezavi s cepljenjem.«

V študiji Abnormal Measles Serology and Autoimmunity in Autistic Children je prof. Singh ugotovil, da je prisotnost abnormalnih protiteles v povezavi s cepilnim ošpičnim antigenom prisotna pri 60 odstotkih testiranih avtističnih otrok in pri nobenem od zdravih otrok v kontrolni skupini. Študija je dokazala vzročno povezavo med cepivom OMR in možganskim avtoimunskim obolenjem testiranih avtističnih otrok.

http://www.naravnaimunost.si/Bolezni/ospice.php

Naravna imunost

Ošpice so nalezljiva otroška bolezen, ki jo je medicina v 60. letih prejšnjega stoletja sklenila izkoreniniti z mn
#251
Radmila Čučak
1
Feb 25, 2018
Dajana, zanimiv članek si našla, ga dodam še tukaj :))

(lažnivci bodo rekli, da tudi ona laže in da je šarlatanka, ker sodijo po sebi :))

Lucija Tomljenovič je doktorirala na področju bio-kemije in dela post-doktorski študij na medicinski fakulteti Univerze British Columbia.

Raziskuje mehanizem, skozi katerega cepiva in kemični dodatki v njih lahko povzročijo nevrološke in avto-imunske bolezni. Razvija protokol bioloških pokazateljev škodljivih posledic cepljenja.

V znanstveni literaturi so opisani škodljivi stranski učinki cepiv, kot so smrt, trajne nevrološke poškodbe, avto-imunske in vnetne bolezni, ki imajo za posledico epileptične napade itd..

Zakonodaja, ki zavrača pravico do informiranega soglasja o cepljenju, ni etična niti ne temelji na znanosti, je še povedala dr. Lucija Tomljanovič, ki se zavzema za pravico do prostovoljnega cepljenja

http://www.dnevno.hr/zdravlje/hrvatske-znanstvenica-prestanite-cijepiti-hrvatsku-djecu-i-ukinite-prisilno-cijepljenje-1001664/

Hrvatska znanstvenica: ‘Prestanite cijepiti hrvatsku djecu i ukinite prisilno cijepljenje’ | Dnevno.

Lucija Tomljenović doktorirala je biokemiju i trenutno je postdoktorand na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Britanska K
#250
Radmila Čučak
1
Feb 20, 2018
http://www.publishwall.si/dajana.babic/post/350818/to-se-je-zgodilo-njenemu-otroku-po-cepljenju

To se je zgodilo njenemu otroku po cepljenju!

Te dni se v Sloveniji znova na veliko razpravlja o cepljenju otrok. Mnenja na tem področju so zelo deljena. Nekateri sta
#249
Radmila Čučak
2
Feb 18, 2018
Umazana cepiva

nova študija iz leta 2017 italijanskih znanstvenikov razkriva, da imajo cepiva kovine in strupene snovi, ki povzročajo raka in avto-imune bolezni.

Preiskali so 44 vzorcev 30-ih različnih cepiv in našli mikro in nano delce, ki sploh niso navedeni v opisu sestavin cepiva.

Svinec so našli v cepivu proti raku materničnega vratu Gardasil in Cervarix. V cepivu proti gripi Aggripal od Novartisa ter v cepivu zoper meningitis Infarix Hexa ( Glaxo Smith Kline) so našli jeklo, tungsten in spojine zlata in cinka. Našli so tudi platino, srebro, bismuth, železo in krom.

Cepivo Fluarix za otroke je onesnaženo z 11 kovinami, za katere so ugotovili, da so navzoče pri levkemiji. Železo v cepivih je podvrženo koroziji, ki zastruplja tkiva.

V cepivu repevax (za davico, tetanus in poliomelitis) so našli aluminij, brom, silikon, kalij in titanium. Aluminij je znan kot živčni strup, zato ga farmacevtska cepiva za živino ne vsebujejo ( cepiva za otroke pa imajo aluminij :(((

Strupene snovi v cepivih lahko povzročijo epileptične napade, paralizo in nenadno smrt dojenčka, kakor tudi vnetne odzive, avtizem, diabetes tipa 1 in druge avto-imunske in kronične bolezni

http://info.cmsri.org/the-driven-researcher-blog/dirty-vaccines-new-study-reveals-prevalence-of-contaminants

Dirty Vaccines: New Study Reveals Prevalence of Contaminants

Every One of 43 Human Vaccines Tested Was Contaminated by Unsafe Levels of Metals and Debris Linked to Cancer and Autoim
#248
Radmila Čučak
2
Jan 13, 2018
Zim Zelen....zanimiv članek si našel o cepivih in avtizmu....ga bom dodala še na to objavo..

http://cepljen.si/avtizem.shtml

Cepljen.si - Informacije v razmislek

Nastanek avtizma, mehanizmi
#247
Pokaži več komentarjev
Radmila Čučak
Radmila Čučak
Objavil/a 2017-02-10 12:37:30 (Feb 10, 2017)
Starejša objava Novejša objava
FULL MEASURE: January 6, 2019 - The Vaccination Debate - YouTube

Today we investigate one of the biggest medical controversies of our time: vaccines. There’s little dispute about this much-- vaccines save many lives, and r...

How Mercury Kills the Brain ~ Autism - YouTube

How Mercury Kills the Brain ~ Autism

Vakcinacija - najveći greh protiv čovecanstva - Dr. Andrew Moulden - YouTube

Dr. Moulden je održao fantastično predavanje u Montrealu gde je svima otkrio način kako prepoznati oštećenja od vakcina. Medicinska industrija nije bila zain...

ZADNJE OBJAVE
Bolečine - vzroki in zdravljenje
Vera Bojičič Modrost vere
Zaščita pred elektromagnetnim sevanjem
Artritis - vzroki in zdravljenje
Sveta Trojica
Anti-stres terapija
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj