Članek
POZOR!!!! JUTRI SE ODPIRA SE ZVEZDA - HOLLYWOOD!!!!
Objavljeno Jan 02, 2015

Erotični FKK sauna club in wellness center Zvezda Hollywood, je popolnoma nov svet erotičnih užitkov, eden izmed prvih v Sloveniji. Naša prednost je v tem, da smo na sredini zlate prelepe Slovenije. V FKK sauna club in wellness centru vas bodo razvajali vse vrste erotičnih užitkov. V Zvezda Hollywood centru boste našli vse, kar ste si vedno želeli, morda tudi več. Zato ga imenujemo Oaza. Na našem mestu boste našli vse kar ste si vedno želeli. Naša Oaza je idealen kraj za vaše sanje.
Naš FKK sauna club in wellness center vam ponuja savne, brezalkoholne pijače, hrano. Naša ponudba je zelo pestra.
Bodite prepričani, da boste doživeli vse za vašo sprostitev. Saj sam FKK sauna club in wellness center ima zunanjo teraso, ki leži ob reki Ljubljanica in ob robu gozda. Naši izkušeni maserji vam bodo dodatno sprostili vaše skrbi. Masaža ni vključena v ceno vstopnine. Stella – Močilnik ima bogat samopostrežni bife, ki služi z zelo okusno hrano vsak dan. Pri nas boste doživeli edinstvene večerje, vse jedi ki so vključene v ceno vstopnine.
Naš klub je odprtega tipa, zato vabljeni tudi pari.


Vabimo vse, željne počitka in užitka v erotični oazi, na otvoritev Zvezde Hollywood. Obiskovalci ste dobrodošli na pogostitev, ki se bo odvijala tako v notranjih prostorih lokala, kot tudi zunaj pred lokalom. 

Počastili vas bomo s pečenim bikom, naše prijetne hostese pa bodo vseskozi skrbele za dobro družbo, prijetno vzdušje in vaše dobro počutje.