Članek
NOVO! ODPIRA SE ZVEZDA - HOLLYWOOD
Objavljeno Dec 25, 2014

Tretjega januarja 2015 odpiramo Zvezdo Hollywood, verjetno najbolj sexi wellnes center v državi. Vstopnina pri otvoritvi je za moške 32 EUR in za ženske 30 EUR. Od drugega dneva dalje je vstopnina 60 EUR. V naslednjih dneh bomo objavili tudi nagradno igro,s katero bomo podelili vstopnice ob otvoritvi Zvezde Hollywood. Vljudno vabljeni na Vrhniko 03. januarja 2015 ob izvir Ljubljanice.


				NOVO! ODPIRA SE ZVEZDA - HOLLYWOOD. 03.01. 2015 odpiramo Zvezdo Hollywood, verjetno najbolj sexi wellnes center v državi. Vstopnina pri otvoritvi je za moške 32 EUR in za ženske 30 EUR. Od drugega dneva dalje je vstopnina 60 EUR. V naslednjih dneh bomo objavili tudi nagradno igro,s katero bomo podelili vstopnice ob otvoritvi Zvezde Hollywood. Vljudno vabljeni na Vrhniko 03. januarja ob izvir Ljubljanice.

---

Erotični Wellness spa center Zvezda Hollywood, je popolnoma nov svet erotičnih užitkov, eden izmed prvih v Sloveniji. Naša prednost je v tem, da smo na sredini zlate prelepe Slovenije. V Spa wellness centru vas bodo razvajali vse vrste erotičnih užitkov. V Zvezda Hollywood
Spa centru boste našli vse, kar ste si vedno želeli, morda tudi več. Zato ga imenujemo Oaza. Na našem mestu boste našli vse kar ste si vedno želeli. Naša Oaza je idealen kraj za vaše sanje.
Naš spa center vam ponuja savne, brezalkoholn pijače, hrano . Naša ponudba je zelo pestra.
Bodite prepričani, da boste doživeli vse za vašo sprostitev. Saj sam Spa wellness center ima zunanjo teraso, ki leži ob reki Ljubljanica in ob robu gozda. Naši izkušeni maserji vam bodo dodatno sprostili vaše skrbi. Masaža ni vključena v ceno vstopnine. Zvezda Hollywood ima bogat samopostrežni bife, ki služi z zelo okusno hrano vsak dan. Pri nas boste doživeli edinstvene večerje, vse jedi ki so vključene v ceno vstopnine.