Članek
Mala šola poziranja s Taylor Swift
Objavljeno Nov 20, 2015

Ne veste, kam z rokami, ko vas fotografirajo? Uporabite poze, ki smo si jih sposodili pri eni od najbolj fotografiranih zvezdnic – Taylor Swift.

Ena roka na boku

Klasična poza, s katero poudarite svojo postavo in ste videti uglajene. Sprostite rame in eno roko preprosto položite na bok. Položaj nog je v prvi vrsti odvisen od vaših oblačil – v hlačah lahko stopite nekoliko narazen in s spreminjanjem težišča z ene na drugo nogo s telesom ustvarjajte zanimive oblike, ki jih modni svet tako obožuje. V obleki ali krilu naj bosta nogi skupaj ali ena pred drugo.

Nagnjeni nazaj z rokama ob telesu

Da bi vam poza resnično uspela, eno nogo postavite pred drugo, a naj bosta skupaj. V zgornjem delu se rahlo naslonite nazaj. Roki naj bosta sproščeni ob telesu. V tej pozi boste videti višje in vitkejše.

Roki v žepih

Rahlo upognjeni komolci z rokama v žepih so vedno dobra ideja. Če se boste rahlo nagnili na eno stran, lahko ustvarite zanimive oblike in iluzijo gibanja. Pazite le, da rok ne potisnete pregloboko v žepe, saj ste lahko hitro videti obilnejši, kot v resnici ste.

Fotografije: Depositphotos