Članek
Manekenke, ki še vedno zažigajo
Objavljeno Nov 17, 2015

Bile so najbolj prepoznavne manekenke svojega časa. Prav vse med njimi so starejše od 40 let in ne dovolijo, da bi jih to ustavilo.

Tyra Banks, 41

Leta 2014 je ustvarila svojo linijo dekorativne kozmetike in skupaj s tekmovalkami resničnostnega šova Ameriški Top Model, ki se letos v svoji 22. sezoni končuje, posnela reklamno kampanjo. Letos se je pojavila na naslovnici revije OOB in v njej navdušila tudi v čudoviti modni zgodbi.

Kate Moss, 41

Kate se ne ustavi! Letos smo jo videli v kar 12 reklamnih kampanjah za znamke kot so Rimmel, Burberry Prorsum, Balenciaga, Mango, Alexander Wang in David Yurman, njen obraz pa je krasil kar pet naslovnic revij, od tega kar dvakrat Vogue Paris).

Heidi Klum, 42

Heidi Klum je za znamko INC prvič nastopila pred 15 leti, ob letošnji 30-letnici pa jo je trgovska hiša Macy's izbrala za ambasadorko. Pri predstavitvi kolekcije za jesen in zimo 2015 je bila več kot odlična, navdušila pa je tudi v oglasih za lastno linijo spodnjega perila Heidi by Heidi Klum. 

Naomi Campbell, 45

Naomi Campbell se z manekenstvom ukvarja že trideset let, njena zvezda pa ne sije nič manj kot v 90-ih, ko je zaslovela. Letos je navdušila v poletnih kampanjah za Burberry in Agent Provocateur, občudujemo pa jo lahko tudi v jesenskih kampanjah za La Perlo, Burberry in Yamamay.

Claudia Schiffer, 45

Letos je Claudia oblikovala in predstavljala lastno kolekcijo za Tse, nastopila v različnih kampanjah za Schwarzkopf ter nas pozdravljala s štirih naslovnic.

Christy Turlington, 46

Po 25-ih letih je Christy Turlington še vedno obraz znamke Calvin Klein in še vedno je videti čudovita!

Stephanie Seymour, 47

Stephanie Seymour je lansko leto uresničila svoje dolgoletne sanje in postala obraz kozmetične znamke Estée Lauder, za katero je letos predstavljala linijo Re-Nutriv. Posnela je tudi več kampanj za znamko oblačil The Room, ure Roger Dubuis ter trgovsko hišo Barneys.

Cindy Crawford, 49

Ikonična Cindy Crawford se še vedno pojavlja na naslovnicah revij, letos septembra pa je izdala tudi biografsko knjigo Becoming by Cindy Crawford, v se spominja ključnih trenutkov v svojem življenju in karieri. Ta je ob zanimivih zgodbah opremljena še s 150 čudovitimi fotografijami, tudi takšnimi iz osebnega arhiva, ki niso bile nikdar objavljene.

Linda Evangelista, 50

Ena najuspešnejših manekenk 90-ih pri petdesetih še vedno sije. Pretekli mesec so razkrili novo kampanjo za dišavo Moschino Fresh, bila pa je tudi obraz kozmetike Dolce & Gabbana.

...berite dalje...