Članek
Slip-on v jesenski podobi
Objavljeno Oct 23, 2015

Trend slip-on obutve se nadaljuje v privlačni jesenski izvedbi. V njih bo korak moden in udoben tudi v času, ko že prihajajo bolj deževni in hladnejši dnevi.

Letos nadvse priljubljeni slip-on modeli bodo del naše garderobe tudi jeseni in pozimi. Športni šik je videz leta številnih domačih in tujih zvezdnic, ki se temu udobju in drznemu videzu očitno ne bodo še odrekle. Ob jesenskih in zimskih kolekcijah v Massu pa niti slučajno ni razloga, da bi se jim.

1 Hegos (190 €), 2 Vans (75,99 €), 3 Hegos (150 €), 4 YKX (99,99 €), 5 YKX (89,99 €), 6 Hegos (160 €)

Številne modne znamke ponujajo pestro izbiro različnih izvedb in trendi dizajnov. Poudarek je na kombiniranju različnih materialov, kovinskih detajlih, glamuroznih dodatkih in potiskih z živalskimi vzorci. Novost so modeli, ki segajo čez gleženj in bodo poskrbeli za to, da nam bo toplo, tudi ko zapiha jesenski veter. Enostavnost obuvanja ostaja zaščitni znak slip-on modelov, pri visokih modelih bo za to poskrbel dodatek zadrge. Slip-onke bodo torej tudi letos 'must have' obutev. V Massu lahko vsakdo najde svoje najljubše, ki bodo poudarile edinstveni osebni stil.

Besedilo in fotografije: PR