Članek
5 zvezdnic, ki so bile predebele
Objavljeno Oct 21, 2015

Mnoge jim zavidamo njihov izgled in odlične postave, a številne zvezdnice v modni in filmski industriji slišijo, da so predebele. Izbrali smo jih 5, ki so se na to odlično odzvale.

Tyra Banks

Ko se je Tyra še sprehajala po modnih pistah svetovnih modnih prestolnic, je zaradi svojih oblin pogosto slišala, da je predebela in mora shujšati. To se je končalo šele, ko jo je k sodelovanju povabilo podjetje Victoria's Secret, kjer so njene obline slavili.

Leta 2005 je zapustila modne piste, 2006 pa je njena postava bila ponovno na udaru. Ko so paparaci na plaži posneli fotografije, na katerih ni bila videti kot retuširana Tyra iz reklamnih kampanj, so jo mnogi kritizirali, kako se je zapustila. Tyra se je v svoji pogovorni oddaji na to odzvala z nepozabnim "Poljubijo lahko mojo debelo rit!"

Gigi Hadid

Gigi Hadid je trenutno ena najbolj zaželjenih manekenk na svetu, ki smo jo v septembru videli na številnih pomembnih modnih revijah. A zlobni jeziki kljub temu zatrjujejo, da njeno telo ni dovolj suho za na modne piste.

Gigi se je na Instagramu pred kratkim odzvala z: “Ja, imam prsi, imam trebušne mišice, imam zadnjico, imam stegna, a ne prosim za posebno obravnavo. Prav so mi oblačila vzorčnih številk. Zaradi vaših nesramnih komentarjev si ne želim spremeniti postave, niti ne želim odklanjati oblikovalcev, ki me želijo v svojih revijah, niti se ne spremeni njihovo mnenje o meni. Če me želijo v svoji reviji, sem v njej; če ne, me ni. Tako je in tako vedno bo."

Jennifer Lawrence

Ob premieri prvega filma Igre lakote, so mnogi kritiki napadli Jennifer Lawrence, saj po njihovem mnenju naj ne bi bila dovolj vitka, da bi lahko igrala Katniss.

“Nikoli ne bom stradala, da bi dobila vlogo,” je povedala v intervjuju za Elle. “Ne želim si, da bi majhne dekIice razmišljale: ‘Oh, želim izgledati kot Katniss, zato bom preskočila večerjo' … Poskušala sem svoje telo oblikovati tako, da bi bilo videti fit in močno, ne suho in podhranjeno.”

Kate Upton

Ko se je leta 2013 Kate pojavila na naslovnici Sports Illustrated, so mnogi govorili, da je predebela, da bi bila manekenka. In to v deželi, kjer so umetne prsi (njene so prave!) skoraj zlati standard. Tudi mi smo težko verjeli.

“Najprej je bilo težko. Sediš tam in se sprašuješ ‘Je kaj narobe z mano?’ Stvari, ki jih zavračajo ne morem spremeniti," je povedala za Vogue. "Ne morem spremeniti velikosti modrčka. Naravne so! Lahko vadim in lahko ostanem zdrava in motivirana, a nekaterih stvari ne morem spremeniti. Preprosto samo živim svoje življenje. Obožujem svoje teIo. Počutim se samozavestno in če to navdihne druge ženske, da so tudi one samozavestne v svojem telesu, super,” je še dodala.

Chrissy Teigen

Chrissy je znana po tem, da nima dlake na jeziku in ne da veliko na (negativna) mnenja drugih. Svojim oboževalcem je celo obljubila, da na Instagramu nikoli ne bo objavila retuširane fotografije, četudi to pomeni, da se bo na njej videl celulit. A tudi samozavestna lepotica ima slabe izkušnje z 'debelostjo'.

Ko je bila mlajša, jo je za snemanje kampanje najela znamka Forever21. "Prišla sem na snemanje in vprašali so me, če me lahko fotografirajo. Zatem so fotko poslali moji agenciji, s katere so me klicali, ko sem sedela na stolu za ličenje. In mi rečejo: ‘Takoj moraš oditi. Pravkar so rekli, da si debela, priti moraš, da te ponovno izmerimo',” je povedala za revijo DuJour.

Fotografije: Depositphotos