Članek
Ne odvrzite stare maskare!
Objavljeno Oct 08, 2015

Oziroma bolje rečeno, ne odvrzite ščetke maskare. Ta vam namreč lahko pride še kako prav. Preverite nekaj načinov, kako jo lahko uporabite.

Preden pričnete z njeno 'prenovljeno' uporabo, je ščetko seveda potrebno dobro očistiti in odstraniti vse ostanke maskare. Za čiščenje uporabite toplo vodo in kvaliteten odstranjevalec ličil.

Popravite nanos maskare

Če so se vam ob nanosu maskare trepalnice sprijele ali so nastale grudice, boste to najlažje popravili s čisto ščetko še preden se plast maskare posuši.

Ustvarite popolno maskaro

Obožujete ščetko ene maskare in formulo druge? Ustvarite svojo popolno maskaro. Edina težava na katero lahko naletite je, da ščetka ne bo ustrezala odprtini maskare, a resnično upamo, da se vam to ne bo zgodilo. Veliko sreče!

Okrepite trepalnice

Z nanosom olivnega olja lahko izdatno okrepite trepalnice in obrvi, če boste pri nanosu uporabili čisto ščetko maskare, pa bo ta hiter in enostaven, vsaka trepalnica pa enakomerno prekrita.

Negujte obrvi

Za urejanje obrvi ne potrebujete posebne ščetke, to lahko za vas opravi ščetka maskare. S suho ščetko, ki jo obrnite nekoliko navzgor, preprosto pojdite skozi obrvi.

Piling ustnic

Znebite se odmrle kože na ustnicah! Nanesite balzam za ustnice, s ščetko nežno drgnite po ustnicah, da odluščite vse odvečne delce ter ponovno nanesite balzam.

Ukrotite lase!

Vam lasje povzročajo težave, ker nočejo ostati na svojem mestu? Ali pa mladi lasje vztrajno štrlijo proč od glave? Na ščetko nanesite lak za lase in jih počešite, da bodo ostali na svojem mestu.

Fotografija: Depositphotos