Članek
Ljubezenski horoskop: oktober 2015
Objavljeno Oct 01, 2015

Vas bo v oktobru zadela Amorjeva puščica ali pa se bodo v vaše življenje vrnili nekdanji ljubimci? V ljubezenskem horoskopu preberite, kaj se vam obeta ...



							Oven 20. marec–19. april

Zavedanje, da se odstirajo meglice utvar, bo močno prisotno vse do 15. 10. 2015. Kasneje boste dojeli, da šele zdaj vidite stvarnost v jasni podobi. Začeli se boste zaljubljeno ozirati za neko simpatijo, vendar bo tako hitro, kot bo prišlo, tudi odšlo. Ves oktober boste pogrešali nekoga, ki bi vas hvalil in poslušal. Vezane bo prevzemala močna želja po prevladi, bodite raje zabavni.



							Bik 19. april–20. maj

Razmerja bodo postala varnejša, vi v njih pa mirnejši. Vse bo potekalo nekako varno. V začetku oktobra se bo začelo bolj diskretno, iz dneva v dan pa se bo razvijalo v vse močnejše, bolj strastno in še globlje občutenje drug drugega. Ljubljeno osebo bi vseskozi lahko presenečali z neobičajnimi idejami, organizacijo dogodkov, ki si jih že težko sploh kdo omisli, tako bodo noči nepozabne.



							Dvojčka 20. maj–21. junij

Je že res, da potrebujete pozornost, vendar z njo ne ogrozite svojega razmerja. Pozitivno odvečno energijo namenite partnerju, mu privoščite masažo in razvajanje. Samski ne posedajte doma in se ne smilite samemu sebi. Raje se pričnite obnašati tako, kot se spodobi za vaše znamenje. Uživajte življenje z veliko žlico, saj vam ta mesec prinaša rjavooko bitje, ki vam bo polepšalo noči.



							Rak 21. junij–22.julij

Niste imeli ne časa in ne volje za čustvena doživetja. Pravi premik bo po 09. 10. 2015, saj vas ne bo nič omejevalo pri sproščenosti in nežnostih. Bogastvo in lepota vam nista tako pomembna, saj se zavedate, da v tandemu z zanesljivim človekom lahko dosežete vse. Samski se boste veselo zabavali ob vikendih, zanimiva oseba vam bo nagajivo pomagala, da se boste res dobro počutili.



							Lev 22. julij–23. avgust

Ljubezensko življenje bo na preizkušnji. Čas bo, da razčistite stare zamere. Morda boste opazili, da ste se v neko razmerje zapletli globlje, kot ste nameravali, ali pa boste spoznali, da je vaš partner preveč resen, vi pa še niste pripravljeni na družinsko življenje. Samske čakajo presenečenja, namenili boste več časa nočem in vsemu, kar prinaša živahne in vroče ritme med rjuhami.



							Devica 23. avgust–22. september

Uživali boste v moški družbi, sklepanje novih poznanstev lahko prinese tudi ljubezen. Sreča pa ni samoumevna, zato odstranite pasivnost iz svojega življenja. Podpora boginje ljubezni Venere, ki bo začela pohod po vašem znamenju 8. oktobra, prinaša več strasti, pa tudi poželenje in pripravljenost na nočne dogodivščine. Na novo zaljubljeni boste zaradi tega še bolj privlačni in sproščeni.



							Tehtnica 22. september–23. oktober

Pričakovali boste, da bodo vsi ljudje, s katerimi prijateljujete, ustrezali vašim merilom. Nekdo, ki vam je blizu, vas bo opomnil, da je čas, da poskrbite zase. Nikar ne ostajajte doma, izkoristite priložnosti za nove simpatije in za vse, kar se vam bo ponujalo. Selekcijo boste lahko delali kasneje. Pri vezanih bo oktober obdobje čiščenja in urejanja, kar se lahko kaže skozi krizo odnosov.



							Škorpijon 23. oktober–22. november

Polno bo neprijetnih presenečenj, tudi ljubimcev iz preteklosti. Lahko bo v igri prav vse, od vročih noči do razhodov. Poiščite oporo in nasvet pri prijateljih, potrebovali ju boste. V drugi polovici oktobra boste iskali odgovore, ki vam bodo spodmaknili tla pod nogami. Varnost, pripadnost ali strast bodo v vprašljive, pogrešali boste toplino, hkrati pa šele zdaj realno videli svoje razmerje.



							Strelec 22. november–21. december

Z veliko mero samozavesti boste prevzemali pobudo. Obenem boste točno vedeli, kaj želite, še posebej v postelji. Partner bo moral biti močna osebnost z debelo kožo in hkrati tudi potrpežljiv. Le tako se bo lahko kosal z vašimi temperamentnimi izpadi. Po 15. oktobru vas bodo nepredvidljiva dogajanja zelo presenetila. Če ste zanemarjali družinsko življenje, bo treba skrb okrepiti.



							Kozorog 21. december–19. januar

Ponovno se lahko pojavijo občutki teže v resnih zvezah, saj bo Uran povzročal napetosti, toda zavedajte se, da bo šlo za zadnje vzdihljaje. Sami se lahko malo potrudite, posvetite več pozornosti ljubljeni osebi in ustvarite več priložnosti za dvorjenje. Novi načini sproščanja bodo v vaših mislih, lahko jih tudi uresničite ob prostih dnevih ali vikendih. Le tako bo postalo spet vroče.



							Vodnar 
19. januar–18. februar

Zabavno bo tam, kjer bo veliko ljudi. Oktober bo pravi čas za druženje, nakazani bodo čarobni premiki na bolje, ljudje ob vas bodo istočasno tudi vaše ogledalo. Čustveno življenje vam prinaša skladnost in ravnovesje. Spoznali boste, da so sanje, ki jih nosite, resničnost. Pri samskih bo zagorel ogenj avanture in želja po novih poznanstvih ter potovanjih. Bolj boste odprti za kompromise.



							Ribi 
18. februar–20. marec

Samske čakajo novi pričetki, neke stare ljubezni se lahko začnejo vračati. Ne bo pa to primeren čas, da zakorakate nazaj v preživeto, saj se zgodba lahko ponovi. Vezani se boste odlično počutili v krogu družine. Vse se bo odvijalo v pričakovani meri. Vladarica ljubezni Venera bo sicer mešala štrene, vendar se ne boste pustili motiti. Res je, da boste pozornejši in boste svoji zvezi posvetili več časa.

Horoskop za vas pripravlja certificirana psihološka astrologinja: Teodora Erhatič; teodora.si

Fotografije: Depositphotos