Članek
Brezhibno čista oblačila z ljubeznijo do okolja
Objavljeno Sep 18, 2015

Le katera izmed nas si ne želi imeti vedno brezhibno čistih oblačil, ki jih zaradi mehkobe koža lahko prenaša? Vonj sveže opranega perila je drobno veselje, ki nas spremlja ves dan.

V želji, da bi naša oblačila ponovno zablestela, se pogosto poslužujemo tudi agresivnih pralnih sredstev in večkrat obrnemo boben našega pralnega stroja. Pri tem pogosto pozabimo, da pralna sredstva obremenjujejo okolje.

Z mislijo na to so strokovnjaki razvili novo pralno sredstvo Amway Home SA8™ Liquid, ki učinkovito odstrani madeže na osnovi škrobnih živil. S svojo posebno pH formulo oblačila ohranja v živih barvah in je zaradi posebne zasnove primerno tudi za čiščenje v hladni vodi. Ker je ustvarjeno z namenom ohranjanja našega okolja, je biološko razgradljivo. Vsebuje čistilne in površinsko aktivne snovi, pridobljene iz naravnih virov, kot so kokosov oreh in naravno pridelane organske kisline, dišave pa so iz naravnih eteričnih olj. Pralno sredstvo ne vsebuje fosfatov, klora ali drugih škodljivih sestavin. Poleg tega je koncentrirano, zato je pri pakiranju potrebno manj embalaže. Ker je dermatološko preizkušeno, je varno za vse z občutljivo kožo, saj ne bo povzročilo draženja.

Z izbiro pravega pralnega sredstva bomo svojim oblačilom namenili še posebno pozornost in poskrbeli, da se bodo naložbe v naše najljubše kose garderobe tudi dolgoročno izplačale.

Kaj pa je vam najpomembnejše pri izbiri sredstva za pranje perila? Sodelujte v naši anketi in si prislužite nagrado!

Besedilo in fotografije: PR