Članek
Z oblačili s.Oliver in rolko nazaj v šolo
Objavljeno Aug 27, 2015

V otroških trgovinah s.Oliver so za vse kupce otroške kolekcije s.Oliver pripravili nagradno igro – zadenete lahko originalno PENNY rolko in nahrbtnik.

Prvi šolski dan je pred vrati in tega pri s.Oliverju niso pozabili. V tokratni otroški kolekciji prevladujta modra in temno zelena barva za fante, punce pa seveda najdejo odtenke vijolične in zmeraj nepogrešljive roza. Majica z različnimi potiski in dobre kavbojke ali krilo,so najboljša izbira za popoln šolski dan. V prihajajočih dneh, ko bo hladneje, ne pozabite na prehodne jakne – tudi te imajo v močnih barvah – od pink, modre, rdeče do zelene. Da bo vsak nov dan poln doživetja v udobnih oblačilih s.Oliver.

To pa še ni vse – v otroških trgovinah s.Oliver so za vse kupce otroške kolekcije s.Oliver pripravili nagradno igro – zadenete lahko originalno PENNY rolko in nahrbtnik. Kako? Preprosto, ob nakupu otroške kolekcije s.Oliver prejmete kupon za sodelovanje v nagradni igri. Izpolnite kupon in z malce sreče ste lahko prav vi nov lastnik cool Penny rolke.

Promocija poteka v trgovinah s.Oliver Junior, od 20.8. do 20.9.2015.

Besedilo in fotografije: PR