Članek
Prihaja najbolj vroča knjiga leta!
Objavljeno Aug 19, 2015

1. septembra izide slovenski prevod najbolj vroče letošnje knjige, Grey. Preverite, kako je videti 50 odtenkov sive skozi oči Christiana Greya.

S Christianovimi lastnimi besedami in skozi njegove misli, razglabljanja in sanje. E L James ponuja svež pogled na ljubezensko zgodbo, ki je očarala milijone ljudi po vsem svetu.

CHRISTIAN GREY ima pri vsem, kar počne, vse pod nadzorom: njegov svet je urejen, discipliniran in popolnoma prazen – dokler v njegovo pisarno ne pade Anastasia Steele, vrvež mičnih udov in valujočih rjavih las. Skuša jo pozabiti, vendar v njem zavihrajo čustva, ki jih ne more razumeti in ki se jim ne more upreti. Drugače od žensk, kakršne je poznal, se zdi, da sramežljiva in preprosta Ana vidi skozenj – skozi čudežnega dečka poslovnega sveta in bogataški življenjski slog naravnost v njegovo hladno in ranjeno srce.

Se bodo grozote otroštva, ki ga preganjajo vsako noč, razblinile, če bo ostal z Ano? Ali jo bodo njegove temačne spolne želje, njegova potreba po nadzoru in duša, polna samozaničevanja, odgnale in uničile krhko upanje, ki mu ga ponuja?

Izid: 1. september pri založbi Učila International, d.o.o.
Cena: 14,90 EUR

Fotografija: PR