Članek
Darujte za deklico - prošnja za pomoč!
Objavljeno Jun 26, 2014
Pozdravljeni. Moje ime je Maja Prelog, sem žena Aleša Preloga in mamica 2,5 let stare Miše. Z Alešem zbirava sredstva za Mišine fizioterapije in najlepše bi vas prosila, če bi lahko na svoji strani delili našo prošnjo za pomoč.
S spodnjim besedilom. V kolikor bi se želeli prepričati o resničnosti Mišine zgodbe, Mišo poiščite na FB (Miša Prelog) in lahko boste videli, kako pridno Miša telovadi z zbranimi sredstvi in napreduje. Prilagam vam našo prošnjo in povezavo do strani, kjer zbiramo sredstva. Vnaprej hvala. Mišina mamica Maja Prelog Miša je dve leti in pol stara deklica, ki se je rodila tri mesece prezgodaj in ima zaradi pomanjkanja kisika po rojstvu gibalne težave. Do drugega leta je bila deležna dveh fizioterapij na teden in več kot plazenje ni zmogla. Zadnjih pol leta obiskuje intenzivne fizioterapije, začela se je kobacati, vstajati in ob opori ali pomoči staršev tudi hoditi. Z intenzivnimi fizioterapijami naj bi v šestih mesecih samostojno hodila, ampak za starše so fizioterapije prevelik zalogaj, zato prosijo za pomoč.
Donirate lahko na spodnji povezavi ali na TRR, odprt pri banki SKB: SI56 0310 2100 0552 286, SINDIKAT BENCINSKIH DELAVCEV, ŠMARTINSKA CESTA 45, 1000 LJUBLJANA. https://www.indiegogo.com/projects/help-misa-walk
www.indiegogo.com