Vsi rezultati
 1 2 3 »  Zadnja
Opis: Prva slovenska založba. Slovensko leposlovje, prevodi tujega leposlovja, otroška in mladinska književnost, strokovna literatura, priročniki, učbeniki ...
Opis: Učitelj filozofije v gimnaziji. Avtor del Portret nomada: Deleuzova socialna filozofija (Krtina, 2013) in Eseji iz kritične pedagogike: o solidarnosti in skrbi za obče dobro v neoliberalnem svetu (Založba Sofia, 2020).
Opis: Na vasi 23 Voglje 4208 Šenčur
Opis: T: 04/ 25-11-233 041/756-736 Vidmar Bojan F:04/ 25-11-233 nksencur@t-2.net www.sportnodrustvo-sencur.si
Opis: Ustanova Malteški križ Polzela 148 3313 Polzela 03 572 04 80 041 404 533 »Naša bratovščina bo nesmrtna, saj je ukoreninjena v revščini tega sveta, obenem pa bodo po Božji volji vedno živeli ljudje, ki si bodo prizadevali za lajšanje trpljenja in lažje prenašanje človeške bede«. (blaženi Gerard, ustanovitelj)
Opis: Polzela 10 3313 Polzela tel.: +386(0)3 7050-373 +386(0)3 7050-374 fax.: +386(0)3 5720-395 Mail: info@hopsi.si
Opis: Raziskovalno področje na katerem delujem, je MARKETING. Ožja področja, ki jih izvajam s predmeti so: Raziskovanje marketinga, Prodaja, Strateški marketing in Marketinški informacijski sistem.
Opis: Meta opis
Opis: Meta opis
Opis: saso.lap@gmail.com
Opis: T: 01/ 236 10 00 E: info@avto-fokus.si
Ocvrti škampovi repki na nabodalu
Sestavine: 500 g škampovih repkov, ribja začimba, limonin sok, sol, moka, jajca, drobtine za paniranje, olje za cvrenje Očiščene škampove repke posolimo, pokapamo z limonovim sokom ter paniramo v moki, jajcih in drobtinah. Na lesena nabodala nabodemo po tri repke tako, da ostane vrhni del nabodala
Poglej
Goveje-slaninsko nabodalo
Sestavine: 300 g govejega mesa (pljučna), 300 g suhe prekajene slanine, 2 bučki; marinada: 200 g sesekljane čebule, naribana lupinica in sok ene limone, mleti koriander, mleta kumina, 1 dl olja, malo medu, sol, poper Goveje meso narežemo na tri centimetre velike kocke. Slanino narežemo na tanke rez
Poglej
Snežne kepe z medeno-malinovim šodojem
Iz treh beljakov in 40 g sladkorja stepemo trd sneg. V blago vrelo vodo z žlico zakuhamo kepe (lahko tudi žličnike), jih hitro obrnemo, še malo pokuhamo in s cedilko poberemo iz vode. Položimo na globoke krožnike ali skodelice, oblijemo z malinovim šodojem in takoj ponudimo. Sestavine: 140 g medu, 4
Poglej
Češnjev zavitek
Iz vseh navedenih sestavin zgnetemo gladko testo. Oblikujemo ga v hlebček, premažemo z oljem, damo v posodo in prekrijemo s plastično folijo. Tako pripravljeno testo pustimo počivati vsaj pol ure. Vlečeno testo: 250 g moke, 1 žlica olja, 1 rumenjak, ščepec soli, 125 ml vode Češnjev nadev: 500 g očiš
Poglej
Metina krema z jagodami in čokolado
Metina krema: 2 rumenjaka, 100 ml mleka, 20 g sladkorja,4 žlice metinega sirupa, 4 listi želatine, 250 ml sladke smetane, 30 g temne čokolade(Za 4 porcije) Rumenjaka, sladkor in mleko stepamo nad soparo, da dobimo gosto penasto maso. Dodamo namočeno želatino, dobro premešamo, da se raztopi, nato mas
Poglej
Zdrava majoneza s smrekovimi vršički
Majoneza s smrekovimi vršički je čudovit namaz, ki ga ponudimo v sendvičih, krompirjevih solatah ali v kombinaciji z ribami in morskimi sadeži. Sestavine: 100 g mandljeve moke, 1 dl vode, 4 žlice oljčnega olja, kis (vinski ali jabolčni) in limonin sok, sol, pol žličke medu, gorčica, česen v prahu,
Poglej
 1 2 3 »  Zadnja
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj