Članek
RAZTRGAL PAPEŽA OB PRIDIGI - SPOŠTUJ OČETA IN MATER
Objavljeno Sep 27, 2018

PASTI-rji delajo PASTI.
Ko so ideali previsoki zaradi lastne nedozorelosti ZAIDEMO v PAST.

Sedaj pa o papeževi mineštri, beri poslanici ko je govoril o božji zapovedi spoštovanja očeta in matere:
Papežev tajnik Frančišek je zopet uporabil govor t.im. SREBRNEGA KLJUČA. Torej je pridigal brez številnih ključnih pojmov, tako da so lahko poslušalci to razumeli na zelo različne, celo črno - bele načine.

Peta božja zapoved: "Spoštuj oz. Slávi očeta in mater, da se podaljšajo tvoji dnevi na zemlji, ki ti jo daje GOSPOD, tvoj Bog!" Vir

Frančišek: »Starše moramo spoštovati, saj so nam dali življenje. Če si se oddaljil od svojih staršev, se potrudi in se vrni k njim. Morda so že priletni... Dali so ti življenje! Včasih imamo navado v jezi govoriti zmerljivke in žaljivke A prosim, nikoli ne užali staršev kogarkoli. Nikoli! Napravi sklep: od danes naprej ne bom užalil nikogaršnjega očeta ali mame… To čudovito življenje nam je podarjeno, ni nam vsiljeno. Preroditi se v Kristusu je milost, ki jo svobodno sprejmemo (glej Jn 1,11-13), in je zaklad našega krsta, v katerem je po delovanju Svetega Duha en sam naš Oče, tisti, ki je v nebesih (glej Mt 23,9; 1 Kor 8,6; Ef 4,6).«
Vir

Na proslavi razglasitve poslanice najprej isto besedilo pove kardinal v angleščini, nato pa še "papež" z utrujenim glasom v polomljeni v italijanščini.


https://youtu.be/m4daArY6g24
NA FB s slovenskimi podnapisi


KAJ STORIJO VERUJOČI S SVOJIM PASTIRJEM, KO GA VEČ NE SLIŠIJO / RAZUMEJO?


Sebastjan Erlahteolog RKC: : "Kar tu pridiga papež Frančišek je šolski primer, kako vzgojiti homoseksualce ali pa morilce, kot je bil Metod Trobec."

In moj komentar ob podobni izjavi hude jeze.
Vladislav Stres: "Hvala KER STE ZAČELI (ali pa je to že dolgo) RAZMIŠLJATI s SVOJO GLAVO.
To je način dozorelega človeka in cilj te dobe.
A grehov pač ne smemo početi in to uredimo kar sami, ker postajamo sebi samim pastirji.
Drug za drugega skrbimo, torej tudi za čustva in občutke staršev, da ne bo ubogi (po duši čist, dobroten) človek jokala/jokala. Tako otroci, kot prijatelji in obratno.
Ni popolnosti, a pot k njej je, za vse kar ostane trajno, nujna."


K A Z A L O... UMETNOST


Vladislav Stres

Stojan Svet: Frančišek je že večkrat dokazal, da ima o vsebini Biblije zelo malo pojma, da jo tolmači zelo po svoje in da dostikrat prireja njeno vsebino po volji njegovih nadrejenih... Ena njegovih najbolj bolnih izjav je bila ta, da je Jezusa proglasil za sina Luciferja, ki v krščanstvu predstavlja najvišje zlo. https://www.youtube.com/watch?v=7XH8PKK5wuU Še uradni vatikanski izganjalec hudiča oče Amorth je za medije javno izjavil, da je Hudič v Vatikanu. Brez dvoma je samo lutka iluminatov in svetovne bančne mafije. Stojan Svet: Frančišek "dostikrat prireja njeno vsebino po volji njegovih nadrejenih." ___ Vladislav Stres: Sesuvajo Biblijo ker delajo temelje novi DUHOVNI PREDSTAVI za javnost. A kljub temu opozarjam da duhovna dimenzija obstaja in je zelo zapostavljena.

Ladislav:)* Vse teče, res je. Zakaj teče? Zato ker se večno sedaj akumulirana in realizirana vrednost mase, energijre, prostora ,t. časa in * življenja cikično samozlivata,česar posledica je EM valovanje barionske snovi znotraj vesoljnega oceana temne snovi v katero je ujeta barionska snov. Sam ne verjamem v Boga in Stvarnika, ker razumem večno sedanjo vseobsežno ,samodelujočo in samozadostno vesoljno samobitnost,ki je večno sedaj v vsemu v lastni individualni samomanifestaciji. Razumeš makro in lastno osebno ravnotežje? Lp ;)*

VSE TEČE, abram cej, pa četudi ti trdiš drugače. Vsak trenutek je drugačen ob zagotavljanju makro ravnotežja, ki se navzven kaže kot stalnica. Pojem Boga je manipulacija, a ni vse napačno. To je pomemben pojem o katerem se moramo pogovoriti. Lahko pa zamahneš z roko, a to ne pomaga. Torej (so)organiziraj posvet. Ja (tudi) RKC mora skozi ogenj očiščenja. Nekaj ostane, večina se upepeli.

Gospoda in Stvarnika ni!! RKC je nedorasla biti duhovnii pastir človeštva.RKC je samo duhovna oblika mafije.Tu ni kaj razglabljati in pametarit.Dejstvo je,da Boga ni in to je pojem,ki si ga je izmislil človek,ki veruje v nadravno,ki ne obstaja.Vse je večno sedaj naraven vesoljni samoobstoj in samodelovanje. RKC v nima nobene prihodnosti,če se ne očisti in stopi na pravi poglobljen način teoloških razlag in ne razkrije pravega pomena vere za človeštvo.