Članek
RAZREŠEVANJE ZABLOD: LEVICE, DESNICE, PARTIJE, Zbor za Republiko 21.2.2018
Objavljeno Feb 22, 2018

KAKO TEŽKO SE RAZBIJA PREDSODKE LEVIH / DESNIH PIJONOV
 21.2.2018 (včeraj) sem bil na Zboru za Republiko.
Zanimivo. Dobri uvodni nagovori moderatorja Franceta Cukjatija in kar nekaj uporabnih misli uvodničarjev. Prisotnim je bilo celo dovoljeno govoriti.Pa sem tudi sam povedal par besed, da glede izjave S.K., ki jo je povedal kot poslušalec iz občinstva: "Mi moramo na teh volitvah zmagati" ne bodo prišli (ne bomo) NIKAMOR, ampak da morajo (mo) uveljaviti vrednote, šele nato pridejo na vrsto nujna LUSTRACIJA in POPRAVA KRIVIC. Omenil sem tudi nujno spremembo NEUSTAVNEGA volilnega Zakona o volitvah. Kar je nato komentiral Hojs, izognil se je pojmu neustavno, a je to podprl, dejal da niti leve niti desne stranke niso zainteresirane za spremembo, ker vsak računa na izvoljivost v svojem okraju po današnjem sistemu...



Snemal sem samo uvodničarje, sebe nisem... iz zadnjih vrst, nabito polne dvorane NSi prostorov (cca 270 oseb), se je netilec SOVRAŠTVA, med mojim nagovorom glasno drl BREZBOŽNEŠ... pa sem odgovoril, da so brezbožne te besede. Po razpravi me je na hodniku Vasilij C. - isti kujon S.Kju, opravljal da sem Udbovec, pa grem zraven in vprašam, če govori o meni in zakaj tako meni. Pa se je uspel samo dreti da sem, pa pika, da sploh ne bi smel tam biti. Odšel in ko odhajam tudi sam se srečava na stopnicah in ga vprašam zakaj tako meni, pa greva še enkrat nazaj in zatožim tamkajšnjim kaj mi pravi. Takrat sem dobesedno kar malce užival. Neumnost je bila res izjemna, pa se takrat lažje sprostim. France Cukjati me vpraša, če imam izkaznico. Popolnoma novo dejstvo. Aha... Kujon, ki stoji zraven spet ponovi svoje: Ja udbovc in kako da sem sploh lahko bil tam, pa ga je popravil sam nekdanji generalni sekretar Vlade RS, ki je prišel zraven - gledal BOLNIKA Vasilija C. pred sabo in dejal, da je bila prireditev objavljena tudi na FBju... in javna.

Prireditev je bila ok in na nivoju ki je bil sprejemljiv. Torej?
Morda se tudi z Vasilijem C. SPRAVIVA. Večinoma se kregamo za oslovo senco. Imamo iste cilje, a ključne pojme si razlagamo vsak po svoje.

SAMO SKUPAJ lahko računamo na uspeh detajkunizacije Slovenije. Ne ravno vsi.
Bolniki, ki ne znajo upoštevati dejstev, pač ne sodijo zraven. Razdeljeni pa ne pridemo nikamor.
_____

Samo Ribič: "Združena levica, Združena desnica, kje smo pa tukaj mi?"

_____
MODEL ZDRUŽITVE DVEH LASTNINSKIH SISTEMOV
PRIVATNO LASTNIŠKEGA IN SKUPNO LASTNIŠKEGA V SODELOVANJE     


VTA

ozadja dragi Vladislav so pomembna, politikantski prostozidarji malteški vitezi, od Kučana, preko Pahorja do Cerarja in Janše, Rothschildovo lastništvo naše narodne banke, vse ostalo so zgolj nepomembne nijanse.