Članek
RAZPADANJE STRANKE SD - RTV so novico isti dan umaknili v arhiv
Objavljeno Dec 23, 2017

O anketnem vprašanju: NECELOVITO POROČANJE, okrnitev za odločanje ključnih informacij je zavržno dejanje. Večji mediji v Sloveniji so ugrabljeni,  lahko glasujete TU.
____________________

23.11.2017 sem poročal o KRAJI DRUŽBENEGA PREMOŽENJA , ki je številnim omogočila, da živijo kot kralji in grofje. Brez dela seveda. Na to temo je bila v Državnem svetu 22.11.2017 Javna razprava o VRNITVI DRUŽBENEGA PREMOŽENJA. Naslov posveta Tujega nočemo, svojega ne damo. Tema očitno vladarjem Slovenskih medijev ni povšeči, zato politikov, razen nastopajočega, v dvorano NI BILO. Zapovedali so tudi MEDIJSKO BLOKADO informacij o posvetu. Bili so dokaj uspešni. Razen kratke novice STA na SIOL netu in dober teden kasneje posnetek na Skledar TV o tem mediji NISO POROČALI.

Če smo pazljivo poslušali medijske vladarje iz ozadja smo slišali da gre ZA POPULISTIČNE izjave in da je Janko Veber kot na posvetu izpostavljen - POPULIST. Izjava najprej Franca Breznika poslanca gnezda SDS, sedaj pa tudi drugih. Izpeljati resne debate o resni temi na podlagi dejstev in izpodbijanja le teh, se ne ljubi več nikomur.
Ko je Janko Veber ponudil kandidaturo za predsednika države vodstvu SD so na RTV poročali o vsem drugem, tudi o "fazaniranju", izjave Predsednika SD da v Avstriji ne bi tolerirali da bi otrok jedel francoski svinjski zrezek in podobne nebuloze. O tem da se nudi resen kandidat za predsednika države, pa NIČ. In izbirali smo lahko med enim, ki je bil klovn in hoče postati politik in ima MEDIJSKA VRATA na stežaj odprta in enim, ki je iz politične funkcije naredil KOMEDIANTSKO.

Danes se je na RTV SLO zgodil drugi preobrat v cenzuro. Na prvi strani izjemne novice o razpadanja stranke Socialnih demokratov ne najdemo.

Šele če gremo pod MMC novice: po Sloveniji jo najdemo v ARHIVU. Komentarji pod objavljenim člankom MMC: VEBER IZSTOPIL IZ POSLANSKE SKUPINE SD-A: "NE MOREM PODPRETI ŠKODLJIVIH ODLOČITEV", ki so praviloma nepodpisani z dejanskimi imeni so kot bi jih pisala agentura. En za drugim so zgroženi da se v SD dogajajo premiki in razčiščuje delovanje poslancev.



Vir slik.
Država je v celoti ugrabljena, najprej MEDIJSKO. Za begunca brivca AHMADA iz Sirije so imeli čas. Ure in ure medijskih debat.

Dejan Židan - predsednik SD in podpredsednik vlade.
Ker nisi sposoben zagotoviti niti MINIMALNIH pogojev demokratičnosti na RTV Slovenija je jasno, da moraš tudi zaradi tega ODSTOPITI iz političnih funkcij, saj razen drobtinic ne zmoreš postoriti skoraj ničesar. Posledica nadaljnje propadanje vsega kar je okrog tebe.




K A Z A L O

haapy yack :)**** Čestitam :)* 2#

Janko Veber je zapustil stranko SD predvsem zaradi drugačnih stališč glede prodaje državnih podjetij. Povedal je tudi, da so zamenjali upravo Luke Koper, ker nasprotuje nameri vlade, da del Luke odstopi Madžarom, ki naj bi sofinancirali drugi tir... Občudujem ga in mu želim veliko uspeha pri združevanju skupin, ki tako kot on nasprotujejo razprodaji preostalega državnega premoženja in zahtevajo preiskavo o 70 milijardah EUR, ki jih je po letu 1991 elita prenesla v davčne oaze