VRČ VAČE - VAŠKA SITULA in prenova kulturnega prostora v RS

Oddajvladislav stres, dne 2017-12-19 ob 16:48:58

V nobenem vabilu namenjenem javnosti ni omenjena izjemna novica. Po cca 63. letih Vaška situla dobiva NOVO STROKOVNO RISBO. Ker je ta na številnih: diplomskih, magistrskih nalogah, doktoratih učbenikih, darilih, fasadah, v osebni izkaznici, na potnem listu vsakega državljana... je jasno da gre za spremembo vsega tega. Seveda ne v celoti.
Celovite kvalitetne fotografije tega izjemnega vrča še niso dostopne. Upam da si izborimo tudi to pravico.Tu je objavljena cca 1/3 članka. Celoten, v boljši resoluciji z delujočimi povezavami je dostopen TU:
NAPAKE NOVE STROKOVNE RISBE VAŠKE SITULE objavljene v Katalogu, ki bo javno dostopen 21.12.2017: ŽELEZNODOBNE ZGODBE S STIČIŠČA SVETOV dobite TU: PDF
Tu je objavljena cca 1/5 članka. Celoten, v boljši resoluciji z delujočimi povezavami je dostopen TU:
Odnos stare Keltske kulture do SOČUTJA in PRAVIČNOSTI. PDF

Veliko raziskav nisem objavil.

Več: VAŠKA SITULA

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
haapy yack
1
Dec 20, 2017
hoj
Vse lepo in prav. Toda kaj nam prinaša bodočnost?
Indifikacijo z radiofrekvenco. Mikročipi delujejo spomočjo tehnologije identifikacije z radio frekvenco (RFID), ki se tudi uporablja pri plačvanju z iPhone ali Android napravo. Namen je da bi delavci, zahvaljujoč mikročipu, opravljali niz delovanja z skeniranjem z lastne roke, od kupovanja hrane in jedače v restavraciji podjetja, preko kopiranja v kopirnicah, razdeljevanju poseswtnic, logiranja na računalnikih, do odpiranja šifre za odpiranje vrat, in plačvanja na katerem koli RFID terminalom. Cilj je standarizirati tehnologijo, ki bo zamenjala osebne iskaznice, pasoše, prepustnice in vstopnice. Vse to v tovarni Dangerous Things iz seattla v Ameriki. Kao so prodali že na desetine tisočev čipov kupcem preko web strani, cena in inštalacija čipa pa je 200 dolarjev.
Tako imaš že Finske predloge za čipiranje folka. V Avstraliji je kampanja za mikročipiranja ljudi doživela uspeh. Na Švedskem čipirajo sužnje že v 100 tovarnah z 2000 zaposlenimi. Številka čipiranih kretenov raste iz dneva v dan.
Zanimiv pa je, da je bil Ronald Reagan proti čipiranju ljudi, to je imenoval "Mark of the beast" ("Žig zveri").
Na aktualna vprašanja - pa ni odgovora.
Mikročip v velikosti riževega zrna, se obnaša kot android telefon ali usb - kompatibilni so s pametnimi telefoni, računalniki, in lahko vsebujejo tvoje medicinske podatke in o tvojem zdravljenju. In še... ni odgovora na vprašanja, kot so: Kdo bo imel dostop do podatkov z čipa? Kako izključiti/ali odstraniti čip? Kaj je s hekerji, ki bodo kradli podatke s čipov.
Nekdo bo kontroliral očipljene. Super računalnik. Za Evropo je stacioniran nekje pod Brusljem. Eden je v Ameriki in eden v Avstraliji. Računalnik za EU se imenuje ZVER!
Torej vse tole zgoraj odpade.
hotelialinebostečipiranipres
boditevcvetju
#2
rega regica
0
Dec 19, 2017
Zopet. Hvala da si.
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2017-12-19 16:48:58 (Dec 19, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE 2.
PREDAJA DOSJEJA MARJAN ČAD - OSAMOSVOJITELJI IN NJIHOVE LAŽI
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE
MATERA NARODA / IDEAL ŽENSKE
Volitve in dobro nedeljsko jutro!
SPREMEMBA VOLILNEGA SISTEMA BO ZOPET SAMO NAVIDEZNA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj