Članek
ŠE ENA SKRITA MOČ PREDSEDNIKA RS
Objavljeno Oct 20, 2017

Borut Pahor je v Programski svet RTV SLO imenoval zastopnika: RKC Janeza GRILa in predstavnika Evangeličanske cerkve GEZO Erniša.

Preko zlizanosti s cerkvijo ima predsednik države bistveno več dejanske moči vladanja kot brez tega perverznega partnerstva.

Programski svet je najvišji organ RTV SLO,
medijske hiše, ki preko 2.500 zaposlenih (s honorarci vred) skrbi za to katere družbene teme bomo javno obravnavali, kdo bo medijsko prepoznaven ipd. Le zakaj je Borut Pahor tako pozitivno prikazovan, pa npr. na zadnjem soočenju ni vedel niti koliko vojakov ima Slovenija v misijah v tujini.
Rekel je samo "povejte" in se zasmejal, pa je na funkciji poveljnika vojske že 5 leto, pa bi bil rad nevedni pozer še naprej.

Skratka nobenega komentarja in odpora s strani vodje oddaje. Obratno Erika Žnidaršič je ta ukaz klečeplazno požrla, druge, ki so hoteli čivkniti pa prekinjala in zastavljala samo vprašanja, ki se smejo obravnavati.
(p.s.: Erika sicer ni slaba novinarka ali vodja oddaj, a mora se podrediti moči, če hoče PREŽIVETI.)

Predsednik države tudi na ta način krši Ustavo, v tem primeru ustavno
načelo ločitve CERKVE OD DRŽAVE.

OBLASTNIKI SE IZ DRŽAVLJANOV DEAJO NORCA, zakulisja pač ne poznamo in vse se odvija drugje.
Informacije, ki jih dobimo pa so površne in večinoma ZVAJAJOČE.


BORUT PAHOR NORČEVANJE IZ DELA DRŽAVLJANOV


SKRITO ZAVEZNIŠTVO VEČNIH OBLASTNIKOV Janša - Pahor ipd

V Sloveniji je zato vse laž in niti en sektor več ne deluje kot bi moral.Ne sodstvo, ne zdravstvo, ne šolstvo, ne gospodarstvo, ne finance, ne kultura...
Enostavno skoraj nič. Slovenija PROPADA.
Bomo to dopustili ali bomo rekli KEKS?

ŠTIRI GLAVAŠI , lutkovne zmede imenovane REPUBLIKA SLOVENIJA



BORUT med rednim poziranjem ob dnevu odprti vrat 17.8.2016.
Otroci so zanj priljubljeno sredstvo manekenskega odnosa do sodržavljanov. To pa je tudi vse, saj državo, ki ga hrani UNIČUJE, odlaga nujnost uvedbe odgovornosti, preganjanja zločincev, poriva državljane v neresnost nasmehov belozobih ZOMBIJEV ipd.


https://www.rtvslo.si/strani/sestava-pro
gramskega-sveta/4677


USTAVA RS - 7. člen



K A Z A L O

Hvala srečni Janez Prepričljivo, kot običajno. A se ne damo. mar ne!?

KONKRETNO DELOVANJE PROGRAMSKEGA SVETA RTV SLO Tako sta preko predsednika izbrana svetnika (ki ju lahko tudi takoj odstavi), običajno v položaju jezička na odločevalski tehtnici, saj skoraj pol Programskih svetnikov RTV SLO obvladuje politična DESNICA, ki je vedno vsaj pod delno KONTROLO CERKVE. Politična desnica in levica imata razdeljen tako PARLAMENT, kot organizacije navidezne CIVILNE DRUŽBE. Posledica - CERKEV, torej posredno RKC ima na RTV posebno uredništvo, civilna družba GA NIMA.

KONKRETNO DELOVANJE PROGRAMSKEGA SVETA RTV SLO Posledica - CERKEV ima na RTV posebno uredništvo, civilna družba GA NIMA.

Tako sta predsedniška kandidata (ki ju predsednik lahko tudi takoj odstavi), običajno v položaju jezička na odločevalski tehtnici, saj skoraj pol Programskih svetnikov RTV SLO obvladuje politična DESNICA, ki je vedno vsaj pod delno KONTROLO CERKVE.