Članek
PARTIJA PATRIJE - MAFIJSKA ROKA ROKO UMIJE
Objavljeno Oct 11, 2017

                              MAFIJSKA ROKA ROKO UMIJE
Spletno anketo:
Sklep. Vse osamosvojitelje NA SMETIŠČE POLITIČNE ZGOOVINE lahko izpolnite TU.

Ivan Crnkovič iz naslova zastaranja zadeve PATRIJA zahteva odškodnino v višini 13 mio.eur. Preračunano za 184 dni zapora 70.655,17 € na DAN,
Janez Janša za 145 dni zapora (z možnostjo hoje v parlament - v službo in prihodkom poslanske plače) 900.000 eur preračunano 6.206,89 € na DAN, Krković 2.316,60 € na DAN.



Do zastaranja je prišlo zaradi VOJNE proti sodnemu sistemu, ki se je delalo da kriminal preganja. Vojna je gradila tudi na notranjih sodelavcih tako leve kot desne politične usmerjenosti, ki so postopke onemogočali: neprevzemanje sodnih pisem, izločanje dokazov, odlaganje sodnih postopkov (kot sedaj npr.: Popoviču ker danes kandidira za predsednika...)... in vse skupaj se je zrušilo v prah.
___
V Avstriji so obsodili Riedla z obrazložitvijo:
... za prikrojitev razpisa v korist Patrie dokončno dogovorili na srečanju 1. septembra 2005. "V zameno je bilo dr. Jožetu Z***** obljubljeno izplačilo 900.000 evrov ter delež pri 'preplačilu lokalnega partnerja' kot dodatna finančna ugodnost za vladajočo stranko Ivana J*****.
Razpisni postopek se je začel oktobra 2005, 19. decembra 2006 je bila podpisana pogodba o nakupu oklepnikov P*****. "15. februarja 2007 je DI Hans R***** Jožetu Z***** predal 900.000 evrov gotovine,"
___
Janez Janša je kot predsednik vlade skupaj s svojimi tesnimi sodelavci onemogočal, da bi do procesa PATRIJA sploh prišlo. Avstrijski preiskovalci so namreč že februarja leta 2007 slovenskemu Interpolu poslali depeše, da je treba raziskati vlogo Walterja Wolfa in Wolfganga Riedla pri poslu Patrie v Sloveniji. Njegov tesni sodelavec - Dragutin Mate je bil notranji minister, Barbara Brezigar pa generalna državna tožilka. Slovenska policija za časa Janševega vodenje Vlade RS v Avstrijo ni poslala niti odgovora na Interpolovo depešo.


___
Electi Zorana Jankovića so odpisal 16 milijonov evrov (Vir). Tudi pri njemu se dokazi v postopkih proti njemu razblinjajo in izločajo.
___
A se vam ne svita, da je Janša nekdo, ki ga nasprotna stran potrebuje, da zakriva svoje packarije? Tako kot ima on nekoga na drugi strani.
___
Večina Slovencev se po 25. letih samostojnosti lahko samo zjoka, ko dobi plačilno listo, pa še vedno navija za ta rdeče ali ta črne.

Slovenci moramo biti pa res srečni, ker ne živimo le v pravni državi, ampak kar v dveh.
Eni živijo v tisti, kjer se dokazi proti njim brišejo, drugi pa v tisti, v kateri se "dokazi" oziroma indici proti njim izmišljajo.

Vir zapisa so tudi komentarji dobljeni na MMC spletni strani


K A Z A L O

Hvala Srečni Janez Sem že delil tudi tu. Pa priključi se nas je že 1.640. https://www.facebook.com/groups/252721411532356/