Članek
PREDSEDNIŠKA FUNKCIJA KOT JO JE 5.10.2017 RAZUMELA STROKOVNO NEPISMENA RTV SLO
Objavljeno Oct 06, 2017

Včeraj 5.10.2017 smo po mesečni medijski kampanji Marjana Šarca in Boruta Pahorja v vseh večjih medijih, torej tudi na RTV Slovenija na 1. programu RTV SLO lahko slišali vseh 9 kandidatov za predsednika in to ob pristojni uri. Kar je načeloma pohvalno. Posnetek soočenja dobite TU.

Zanimivo koliko časa so kandidati dobili za predstavitve lastnih PROGRAMOV. NIČ!
Vse je lahko samo realnostni šov. Uvodoma so tako dobili po 30 sekund, nato po 50 ipd.
V skoraj 2 urni oddaji smo gledalci, tudi zaradi tovrstne režije, videli, da večina kandidatov, razen redkih svetlih trenutkov, sploh ni vedela kaj govori, saj so govorili na pamet, počez in nasprotujoče brez navajanja dokaznih dejstev. Niso bili sposobni ločiti med sistemskimi in dnevnimi zadevami in ravno s sistemskimi bi se morali ukvarjati vrhovni oblastniki.
In takega površnega, zbeganega /co bomo dobili in še naprej kot skupnost UMIRALI NA OBROKE.

RTV Slovenija se je izkazala z zavajanjem.

PRVO VELIKO SOOČENJE NA RTV SLOVENIJA:
RTVS Manica Janežič Ambrožič in Dejan Ladika: "Poglejmo kaj o nalogah predsednika države govori Ustava."
Ključnih pristojnosti in s tem nalog predsednika države niso omenili.





Kvalitetneje sliko vidite v besedilni obliki PDF (kliknite na povezavo)


NEUSTAVNOST ZAKONA O VOLITVAH V RS ipd

K A Z A L O

Hvala srečni Janez Očitno nomenklatura dela v smeri medijske ipd ponareditve volitev. Planet ima izbrane gledalce. tako da je dejansko stanje verjetno nekje vmes. A tudi to je ZATRAŠUJOČE. Šarec in Pahor sta imela promocijo na RTV Slo že daleč pred vsemi ostalimi in pred uradno tekmo. No ja imel jo je tudi Murko, ki je verjetno podpise dal npr. Pahorju. Saj je pri nas tako da se s podpisi podpore predsedniškemu kandidatu lahko TRGUJE. In to naši dr.dr.dr.dr. pravnih znanosti DOPUŠČAJO, še več - PODPIRAJO.