Članek
VLADAVINA HOMO LEZBIČNEGA LOBIJA
Objavljeno Dec 12, 2015

Da nam vlada HOMO LEZBIČNI LOBIJ je v Soočenje argumentov "za" in "proti" spremembi definicije zakonske zveze v RTVS oddaji omenil Roman Vodeb. To je sicer res, a nekdo si je to upal celo javno povedati in za to smo mu lahko HVALEŽNI.

Toliko pravic in strpnosti kot jo danes uživajo homoerotični ne bo nikoli več. Odprli so Pandorino skrinjico iz katere jih bo usekalo nazaj.

 
Tradicionalne vrednote družine, ki obstaja STOLETJA in več so v našem parlamentu spremenili BREZ JAVNE RAZPRAVE.

Liberalizem gre naprej IN lomi vse pod seboj. Odvzel nam je odločanje, tudi o REFERENDUMU (ki bo zato propadel) odvzeli so nam imovino, pokradli ali uničili tovarne, vaške skupnosti nimajo več nobenega premoženja, olastninjena so JAVNA NAROČILA, posredno je klientelistično olastninjeno zaposlovanje v javnem sektorju…

Sedaj pa iz PANDORINE SKRINJICE uhaja nova rakotvornost, razpravljanje za in proti ENAKOSTI SPOLOV. Ker smo RAZLIČNI namreč ENAKOSTI nikoli ne more biti, lahko pa smo ENAKOPRAVNI v pravicah ne da posegamo v pravice drugih.

In to je osnova za SODELOVANJE. SOBIVANJE, ki je trenutno zgledno.
A zaradi te neposrečene spremembe zakonodaje že jutri ne bo več.

Toda tega razmisleka niso zmogli ne voditelji RTVS soočenja, ne zagovorniki Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, ki so ga vede in vse bolj vede uničujoče »popravili«, ne tisti, ki protestirajo in hočejo izbris skrpucala - spremembe zakona od družini.

Namesto da bi se v Združeni Levici in v parlamentu na sploh ZDRUŽENO PAMETNI ukvarjali z normalizacijo plačnih razmerij, vsaj v javnem sektorju npr. z uvedbo razmerja proračunskih prihodkov javnega uslužbenca v razponu 1:5 se kot ZDRUŽENI BEDAKI kot slon v trgovini s porcelanom ukvarjajo z dodatnimi pravicami lezbijk in gejev. Namesto najdevanje premoženja in razlastitev tajkunov sodelujejo pri organiziranju novih REALNOSTNIH GLADIATORSKIH IGER v areni, ki ji rečemo EVROPA.


							Prvo podpisani pod Predlogom skrpucala, ki sedaj postaja Zakon o družini profesor Univerze na Primorskem (doktoriral 2014) dr. Matej Vatovec.

Prvo podpisani pod Predlogom skrpucala, ki sedaj postaja Zakon o družini profesor Univerze na Primorskem (doktoriral 2014) dr. Matej Vatovec.
Glede odločbe US RS da je referendum dovolilo je izjavil, da je US RS ravnalo PROTIUSTAVNO.

Zaradi nerodnega in posledično škodljivega popravka v Zakonu o družinskih razmerjih se bodo morali spremeniti številni drugi zakoni, saj so v KOLIZIJI s tem (po razlagi prvopodpisanega pod kasneje sprejetim Predlogom) dr. Mateja Tašner Vatovca poslancem DZ RS je kršenih kar 70 drugih zakonov, pa tudi številni izdani dokumenti bodo postali zastareli, vključno s poročnimi listi kar bo imelo za posledico ZELO VELIKE STROŠKE. Kot da so ZDRUŽENI BEBCI so v Predlogu zakona o spremembah družinske zakonodaje zapisali, da ta sprememba ne bo imela za posledico dodatnih večjih stroškov in v Stranki Modernega centra so kot da bi bil stranka MODERNIH CEPCEV... predlog družno podprli. Pa še kako bodo dodatni stroški veliki.

Če poleg referendumskih stroškov dodamo
POLARIZICIJO družbe,
sprožanje NESTRPNOSTI (ki je sploh največji možni strošek, saj sproža spore na nižjih ravneh),

odlaganje drugih mnogo bolj ključnih vprašanj za obstanek države in ljudstva, potem vemo da so iz svojih zmedenih glav proizvedli (hote in vse bolj hote) posledice katastrofalnih razsežnosti.

SVET: »Naj ženske občudujejo moške in moški ženske
Če kdo občuduje še kaj tretjega pa naj, nič nimam proti. Toda glavna korenina drevesa ki jo predstavljata MOŽ in ŽENA naj ostane - krepka in zdrava. Naj tako tudi ostane.«

V vrste t.im. ZDRUŽENJA BEBCEV so vstopili ključni mediji našega profašističnega sistema in cele skupine intelektualcev npr. psihologov, ki so podpisani v
Izjavi članov in članic Oddelka za psihologijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani v zvezi z razpravo o referendumu ipd

Tudi referendum sam bo poraz vseh na vsej črti.
Referendum bo kljub splošnemu javnemu mnenju, ki je proti tej spremembi zakona – neuspešen. Kvorum je namreč najmanj 20% vseh VOLIVCEV, ki morajo biti proti da ta slaba zakonska sprememba pade, pa še ta odločitev po novem za DZ RS ni več ZAVEZUJOČA.
Enostavno ne bomo uspeli zbrati dovolj glasov, da bi preprečili to neumnost. Ta referendum bo tudi dokaz, da je Miro Cerar kot strokovni predlagatelj sprememb ustave uspel preko glasovalnega stroja ukiniti pravico do referenduma, saj noben praviloma (zaradi previsokih pogojev) ne more biti več uspešen.

Posledično bo prišlo do agresivnejših osebnih odnosov do drugače spolnih. Tolerance se bo bistveno zmanjšala. Torej se jim bodo dejansko pravice ZMANJŠALE, pa ne sam njim, nam vsem. Uvedla se bo namreč še bolj temeljita CENZURA.
Še bližje bomo popolni pokoritvi, uničenju državnosti in vojnim razmeram.

Edino moško ženski par zagotavlja naravno in s tem preverjeno biološko reprodukcijo človeka. To pa je povezano tudi z radostjo, pretokom energij in endorfini zopet na zgodovinsko preizkušen način.
ENAKE pravice niso ISTE pravice.

prof. Rado:
Replika psihologom s Filozofske fakultete

: "Vsi ljudje imamo po definiciji enake pravice, a le moški in ženska skupaj, sta garant nadaljevanja človeške vrste in zaradi te njune vloge, si v nasprotju z istospolnimi, zaslužita posebno družbeno pozornost.«


KAJ POMENIJO TI SKRIVNI ZNAKI ROGOV?
Borut Pahor, predsednik RS. Kot funkcionar v službi ustavnosti in ljudstva ste se podpisali pod novelo zakona o družini in ga s tem podprli pri UVELJAVITVI. Zaradi znakov protiustavnosti in splošnega gneva se pred tem niste posvetovali niti z ljudstvom niti z Ustavnim sodiščem, niti s stroko samo: Komu služite: USTAVI, REPUBLIKI, demokraciji, socialni in pravi državi, vladavini LJUDSTVA ali vladavini nečesa / nekoga DRUGEGA?






 

 http://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/12/12/u2700-317703_slide14_blogshow.jpg
LJUBEZENSKO DRUŽENJE MED MOŠKIM IN ŽENSKO
Množični mediji podpirani s strani države ali pa kapitalski oligopolni mediji dnevno nenehno in v času vse pogosteje prikazujejo ubijanje na 100 in 1 način od sekanja glav do drugih načinov brutalnega ubijanja...
Tovrstnih slik praviloma NI, če pa so že podobne pa so PORNOGRAFSKE, za plačilo in ne iskren odnos med partnerjema. .
Na področju seksualne vzgoje in informacij nam vlada posredna in neposredna CENZURA.

http://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/12/12/u2700-317704_slide10_blogshow.jpg
http://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/12/12/u2700-317705_slide11_thumb.jpghttp://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/12/12/u2700-317706_slide12_thumb.jpghttp://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/12/12/u2700-317707_slide13_thumb.jpg
http://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/12/12/u2700-317708_slide15_blogshow.jpg
http://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/12/12/u2700-317709_slide16_blogshow.jpg
http://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/12/12/u2700-317710_slide18_thumb.jpg
http://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/12/12/u2700-317712_slide17_thumb.jpg

p.s.: V svojih navedbah, ko želi Roman Vodeb stanje homoerotizma zdraviti nima prav, samo zaščititi je treba heteroerotizem. Pa naj vsak izbira kaj hoče. Homoerotizem je lahko strahovito napadalen, njegovi nosilci pa so praviloma inteligentne osebe, zato je ta samozaščita še kako potrebna.

Roman Vodeb je psihoanalitik, ki se je odvisnostno navezal na Freudov nauk iskanja psihopatologij… Freud se ukvarja z zelo pomembnimi vprašanji človeka in njegovega duševnega razvoja… a na žalost manipulativno, tudi Freud sam je bil osebnostno strahovito moten kar dokazuje da njegova teorija ni tako kot je »videti«. Zelo pomembno je da iščemo tudi na oni drug strani – na strani psiho empatij. In nato dobimo CELOVITO sliko na podlagi katere lahko delamo vrednostne sodbe.

Marsikdaj nam Roman Vodeb da misliti in lahko spregledamo in rečemo,: Da res je – deloma ima prav. Zato je smiselno da mu prisluhnemo in mu pomagamo sestaviti CELOVITO sliko.

http://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/03/06/u2700-265789_diapozitiv1_thumb.jpgŽe 05.03.2015 sem v blogu NOVA POLARIZACIJA – DRUŽINSKI ZAKONIK in druge nečednosti DZ RS zapisal: «Slovenija se preko trikov oblasti zopet polarizira med privržence t.im. desnice in t.im levice.
Je 4.2.2015 prišlo do velike zmaga desnice zaradi TRENUTNE zmage zavedene levice?
Zopet bomo dobro razdeljeni, skregani, potisnjeni v nesmiselne nesporazume.«


Edino kar dejansko morajo narediti je NOVA VOLILNA ZAKONODAJA, ki bo končno usklajena z Ustavo RS.


Zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih (ZZZDR-NPB3)


Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih

Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih z dne 16.12.2014 2, , 3.


http://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/12/12/u2700-317720_eva_adam_obd_thumb.jpg
ADAM IN EVA - Sikstinska kapela, slika je obdelana - obrnjena glava EVE.

CENZURA - RAZPRAVA O VOLILNIH SISTEMIH V DZ RS 13.1.2015
 



K A Z A L O