Pod krinko prenove in z deložacijo dosedanjega upravljavca Celice na Metelkovi, se skriva nasilni poseg župana Ljubljane, da v Ljubljano pripelje srbski podmladek in srbsko kulturo. Mladi Zmaji, ki jim utira pot Jankovič so dokaz za to. V stavbi se že odvijajo seanse slovensko slabo govorečih ljudi. Tega nihče ne more več skriti.

Za deložacijo in prenovo, s katero se mirno lahko počaka, se skriva zgolj skrivni načrt da ljubljanska mestna oblast odstavi programskega direktorja dipl. arhitekta Janka Rožiča in v dobro delujoč mehanizem nastavi svoje ljudi, mlade zmaje, ki bodo uničili to kar so ustvarjale generacije ljudi.

Postavlja se vprašanje ali bomo to dopustili. Pozivamo ljudi, davkoplačevalce in vse svobodomiselne in dobromisleče ljudi, da se temu enoumju mestne oblasti in nasilni BALKANIZACIJI mesta naredi konec. Pozivamo prostovoljce, da s squotanjem obdržimo CELICO. Brutalnost mestne oblasti, ki se noče pogovarjati je treba fizično ustaviti.

Ljudje božji, ne glejmo stran. Narod si bo pisal sodbo sam, ne frak mu ju ne bo in ne talar. In ne Srb mu je ne bo in ne Musliman. V okupirani Ljubljani manjka očitno samo še žica, da se bomo prebudili in uprli. Ljubljančani in vsi Slovenci, podprite programski svet CELICE in sedanjega upravljavca, da preprečimo najhuje – izgubo identitete, ki nam jo hoče mestna oblast pohabiti in uničiti. Evropeizcija Balkana naj prepreči to, proti čemur se je boril že Ivan Cankar - balkanizacijo Ljubljane in Evrope. Stoletnica njegove smrti ne sme biti smrt slovenske celice in pristne alternativne kulture v njem !

Ljudje pridite v Hostel Celica!

PRIPIS - Novi UPRVLJAVEC CELICE - LJUBLJANSKI GRAD, KI SKRBI v LJ. SAMO ZA EN UBOGI LIFT je zgolj FASADA ZA IZGON PROGRAMSKEHA SVETA !

Pozivamo ljudi, davkoplačevalce in vse svobodomiselne in dobromisleče ljudi, da se temu enoumju mestne oblasti in nasilni BALKANIZACIJI mesta naredi konec.

DavkoPlacevalciSeNeDamo

Vili Kovačič, državljan K.