sreda 12.4.2017 ob 9h 

SOJENJE DR. MILKU NOVIČU  SE NADALJUJE

Sodni mlini meljejo počasi, zanimanje javno

sti zanj pa ne pojenja. Kajti gre za izjemno odmeven primer umora direktorja Kemijskega inštituta dr. Janka Jamnika, uglednega slovenskega znanstvenika.

Primer postavlja ključno vprašanje – ne samo kdo obvladuje slovensko znanost, pač pa kdo v Sloveniji preko sodstva ter POLICIJE, Nacionalnega preiskovalnega urada in PSIHIATRIJE drži za vrat slovensko družbo in državo.  

Sodstvo vse bolj postaja instrument vladajočega razreda za obvladovanje neposlušnih ali za zaščito nedotakljivih, ki jim s pomočjo NADOMESTNIH STORILCEV, ki jim sodniki v »imenu ljudstva« dosodijo  krivdo, v javnosti ustvarijo vtis, da sodstvo deluje.

VENDAR SODSTVO v resnici NE DELUJE. V Sloveniji so v zaporih in sodnih dvoranah mnogokrat napačni ljudje, ker se pravih krivcev ne preiskuje. Primerov je več kot dovolj.

Društvo, ki ga ustanavljamo in ima naziv DRUŠTVO ZA POMOČ PO KRIVEM OBTOŽENIM IN PO KRIVEM OBSOJENIM DRŽAVLJANOM SLOVENIJE ima težko nalogo: OBNOVITI KRIVE POSTOPKE in  zbirati sredstva za to. Ter pridobiti poštene in dovolj pogumne pravnike za boj proti namernim ZLORABAM SODSTVA , ki so v Sloveniji že prerasle v SISTEM.

 Vili Kovačič, državljan K.