VRHUNEC SLOVENSKE PRAVNE DRŽAVE

- norčevanje in ignoranca tožilke

NAJNOVEJŠA  

INOVACIJA TOŽILKE PROTI dr. MILKU NOVIČU

Danes 23.11.2016 na  nadaljevanju sojenja proti dr. Milku Noviču je tožilka Blanka Žgajnar podala zelo pomembno in obenem za pravno državo katastrofalno  izjavo s katero  utemeljuje svoje početje:    

Ko obramba trdi, da ni nobenega dokaza, da je dr. Novič kriv, tožilka odgovori: dokaz, da je kriv, je pravnomočna obtožnica in dejstvo, da je Novič že 23 mescev v priporu !!!

In potem zmagoslavno nadaljuje:  "NEKAJ ŽE MORA BITI !!!"

 

To me spominja na majorja Mitjo (Ribičiča), ki je nekoč dejal:

Saj ni važno če ni kriv, bomo pač našli kaj drugega. Nedolžnih ni !

Drugače pa na sojenju ni bilo nič novega, iz posnetkov videokamer Nemci ne morejo izluščiti ničesar, ker je bojda kvaliteta posnetkov preslaba. 

 

Očitno je tožilka že v hudi krizi, da ji je v sodni dvorani ušla ta izjava !!!

Izjava kaže na to, da se najbrž hoče razbremeniti s tem  ko se je pričela "izgovarjati" na sodnike, ki sicer v njenem imenu nezakonito podaljšujejo pripor.

Breme pa bo  neizbežno vsak da težje !

Naslednja obravnanava bo  v sredo 7.decembra ob 9h  dvorana 118. 

Državljan K. 

Pripis: Vsekakor pa je mogoče iz posnetkov videokamer natančno ugotoviti fizično velikost očitnega morilca - osebe, ki se po umoru preoblači in se potem odpelje z avtom Fiat Punto. Predlagamo obrambi, da zahteva od sodnice, da se ugotovi fizična velikost osebe na posnetku. Ugotovljena velikost naj se primerja z velikostjo dr. Milka Noviča.