SOJENJE PROTI  dr. MILKU NOVIČU PREKINJENO - ALI SE KONSTRUKT DOKONČNO  SESUVA !?

NOVA obravnava bo 7.12.2016 ob 9h !

Pravkar prispela vest:

(sporočilo žvižgača ?)

Nemci mnenja zaradi preskromnih in napačno vzetih vzorcev niso uspeli izdelati. Sporočili so izsledke, sedaj pa mora sodstvo skupaj z Mahjeničem, PP Vič, Koleto, Žgajnarjevo, ter par tistih, ki redno sedijo v dvorani na obravnavah, zadevo tako prikazati, da si umijejo rit in priznajo napako!
Kaj so počeli delavci SOVE pred Via Bono tisti večer? 
Kako to, da se je Baraga izključilo iz same preiskave?
Kdo je določil Koleto?

Vir:MNZ-PP-VSRS-MUNCHEN

ŠKANDALI SE KOPIČIJO !! Ko jih bodo opravičevali, bodo cinično rekli, da so NAPAKE DOKAZ ZA TO, DA SODSTVO DELUJE !!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 Kratka aktualna rekapitulacija !!!

Vse garniture ljubljanskih sodišč, kljub odločbi Ustavnega sodišča,  obtoženca protizakonito držijo v priporu. Dr. Milko Novič na svobodi je očitno  za sodni konstrukt zelo nevaren.  Kajti ko se bo uradno izkazalo, da dr. Milko Novič ni morilec, se bo postavilo   vprašanje kdo je morilec in kdo so naročniki umora dr. Janka Jamnika ter kakšno vlogo je odigral Nacionalni preiskovalni urad  na čelu z Darkom Majheničem, Francem Sabličem ter vpletenimi s Kemijskega instituta. Tedaj  se bo začelo novo poglavje sojenja. 

Zato ne preseneča, da se sodnica  sistematično izogiba zaslišanju priče dolgoletnega direktorja Kemijskega instituta dr. Satena  Pejovnika, dr. Venturinija ter Nataše Novak Tušar.

Skratka ta proces ne poteka po pravilih, ampak po NAVODILIH.

Vsekakor pa velja, ne bojmo se zakona ! Bojmo se sodnikov, ki so iz prava naredili samopostrežno štalo za določanje NADOMESTNIH MORLCEV.

Scenarij umora Ivana Krambergerja in  Uhernika se očitno ponavlja tudi tukaj !!!  

Šef NPU je dr. Noviča javno obsodil že po enem tednu, ko se preiskava dejansko še ni začela. Zato zdaj vsa zadeva traja že 30 dr. Milko Novič pa se za nobeno ceno ne sme braniti s prostosti.

Strokovno stališče psihiatra je, da dr. Novič ni duševno motena oseba in ni maščevalen. Katastrofa pa je, da se Ustavno sodišče boji to priznati in konsekventno ukrepati - udariti po mizi in sodiščem, ki nočejo odločati po zakonu dopušča, da z zlorabo prava nadaljujejo.

Res smo čudna država, s "čudnim" sodstvom. Ustavno sodišče z lahkoto ustanovi občino, ne more pa na svobodo izpustiti pravno nedolžnega človeka. 

Do kdaj še, bodo SODNE SVINJE IN BARABE preizkušale potrpljenje državljanov ?

 

KO BO KONEC TEGA, zdaj že lahko rečemo, SRAMOTNEGA procesa, V SLOVENSKEM PRAVOSODJU NIČ VEČ NE BO TAKO KOT JE BILO !!! In tudi v državi ne !

Takrat bo čas za nov FILM SRAMOTA 2016 in težko pričakovane kadrovske zamenjave nedotakljivih. Takrat tudi protesti pred Vrhovnim sodiščem in v sodnih dvoranah ne bodo več potrebni !

GLAVNA IGRALKA v klavrni vlogi filma SRAMOTA 2016, katerega scenarij se že piše, bo okrožna sodnica ŠPELA KOLETA in tožilka Blanka Žgajnar.