Proces PROTI dr. MILKU NOVIČU -  TO NI NEZNANJE, GRE 

ZA ODSOTNOST VESTI 

                                              

Brezvestni sodniki se ne zganejo – zakaj se bojijo izpustiti dr. Mila Noviča, da bi se branil kot svoboden državljan ??? Ali se Sloveniji obeta DREYFUSOV PROCES ?Terorizem slovenskega rednega sodstva nad državljani se nadaljuje – ali se obeta hiter zaključek sojenja celo brez ekspertnega mnenja iz Muenchna ?  

Novi UMOTVOR okrožnega sodišča o podaljšanju pripora dr. Milku Noviču prinaša določene novitete.  Kako lahkotno se  Okrožno sodišče v Ljubljani poigrava z dokazi. Ključne proti-dokaze obrambe pa niti ne omenja, kaj šele, da bi jih upoštevalo. Ustavno sodišče o priporu noče odločiti in prelaga odgovornost na tiste, ki ponovno in ponovno – kot pokvarjen gramofon, ponavljajo eno in isto: PONOVITVENA NEVARNOST. Strašenje s ponovitveno nevarnostjo se zdaj stopnjuje v psihološko vojno - obdelavo ljudstva na najbolj nizkoten način, saj primer NOVIČ v sodnem spisu enačijo s primerom znamenitih morilcev  Trobcem in Plutom. To enačenje je očitno nova DODANA VREDNOST sodnih, vendar človeško gledano, popolnoma infantilnih in pokvarjenih sodnikov. Taki ljudje sramotijo sodstvo – ne sramoti ga ljudstvo, ki protestira.   Obeta se nam slovenska Dreifusova afera. Problem pa je velik kot gora saj v Sloveniji ni slovitega pogumnega intelektualca formata Emila Zolaja, ki bi začel slovenskemu sodstvu »normalizirati« pamet in bi ljudi zaščitil pred ljudmi, ki uživajo v zlorabah moči, ki je omogočena   vsestransko zaščitenim  neodgovornim sodnikom.   

Ustava in zakon se krši pri belem dnevu. Ob tem pa je popolnoma nerazumljivo, kako da  npr. Ustavno sodišče lahko npr.: ustanovi občino (Ankaran), ne more pa izpustiti na svobodo posameznika, ki mu sodišče ni še ničesar dokazalo in o katerem je pisno mnenje s strani psihiatra za obtoženca v celoti razbremenilno ! Kje je tukaj POGUM ZA RAZUM, ki mora biti prva lastnost sodnikov.  

Okrožni  sodniki  se izgovarjajo na »utemeljen sum«, da je NOVIČ MORILEC.  Državljani, ki proces spremljamo pa nasprotno povsem UTEMELJENO SUMIMO, da sodniki sodijo zgolj po naročilu  tistih, ki so UMOR dr. Janka Jamnika zrežirali.   Po umoru dr. Jamnika hočejo zdaj umoriti še dr. Milka Noviča. Oboje  pomeni DVOJNI UMOR in hkrati DVOJNI ATENTAT NA SLOVENSKO ZNANOST.  Pravi storilci in naročniki pa so neznani in na varnem, ker jih Majheničev NPU, ki je zakuhal ta primer, NE ŽELI IN NOČE IZSLEDITI. Video posnetki, ki razbremenjujejo dr. Mila Noviča pa so čudežno izginili.  Očitno sodniško policijsko mafijska naveza deluje zelo globoko in visoko, in seže v vrhove države !!! Zato ni čudno, da sta predsednik države Borut Pahor in Varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer, popolnoma tiho.

Pisno strokovno mnenje psihiatra dr. Mateja Kravosa za sodišče nenadoma ne velja nič, iz enega samega razloga - ker je za NOVIČA razbremenilno. Veljajo pa gostilniške race o dokumentu, ki ga nikoli ni bilo  - non paper listku za FENTANJE.   Temu se v Sloveniji reče NEPRISTRANOST sodišča.  Krona tega pa je citat iz tega sklepa, ki si ga na 5 straneh lahko ogledate v prilogi – takole piše: OBETA SE HITER ZAKLJUČEK DOKAZNEGA POSTOPKA IN IZREK MOREBITNE SODBE, zato podaljšanje pripora še za 2 meseca ni v nasprotju z ustavnim načelom SORAZMERNOSTI. Navajam avtorje  najnovejše sodne zlorabe (ki so sicer zaščiteni pred fotografiranjem), saj  gre za nov absurd  v resnici pa za zlorabo instituta sorazmernosti, gre za novo zvrst - nesorazmerno sorazmernost ! Avtorji tega so:

Višja sodnica svetnica Vesna  Podjed, predsednica senata

Višja sodnica Irena Škulj Gradišar, članica senata

Okrožni sodnik  svetnik Zvjezdan Radonjič, sodnik poročevalec

Primerjava: Tajkun Tomaž Lovše je  bil  oproščen pripora s položitvijo 1 milj. $, Balkanski bojevniki se svobodno sprehajajo po Sloveniji. To je žalostno bedni izplen našega vrhunsko SAMOPOSTREŽNEGA SODSTVA. 

Iz najnovejše »utemeljitve« sodišča je zaznati poskus pritiska na sodnega izvedenca psihiatrične stroke dr. Mateja Kravosa, saj po njihovem mnenju njegovo pisno mnenje ne šteje, češ da velja le ustno mnenje na sodišču. Je tukaj po sredi načrt  lomljenja njegove hrbtenice in mehčanje njegovega stališča? Omenjenega psihiatra bodo namreč zaslišali na sodišču v nadaljevanju javnega sojenja, ki bo v sredo 28. septembra ob 8:30. Državljane pozivamo k udeležbi sojenja v čim večjem številu.

Vili Kovačič Državljan K. 

dokument v prilogi (s klikom se poveča):

stran 1 

stran 2 

stran 3 

stran 4 
							 

stran 5 

 stran 6 

 stran 7