Strahopetni Slavko Bobovnik na hermetično zaprti režimski RTVSLO. Za danes je končno napovedal Milana Kučana !
 
Gospod Bobovnik, v sinočnjih Odmevih se je pokazalo kako neprofesionalen novinar ste. Protest izpred stavbe RTV ste pokazali le za nekaj sekund. Očitno je to vaš skrajni domet. In v Odmeve ste – namesto kritikov, ki bi jih javno zaslišali, povabili dva skrajna apologeta sedanjega stanja. Res ste nenadkriljivi, ste pa tudi smešni.  Hlapci je za Vas preblaga beseda. Boljših varuhov nima neumnost. Gospodar se pokriža, hlapec moli rožni venec, bi rekel Ivan Cankar.
 
Pošteno in profesionalno bi bilo, da bi  povabili v studio Aleša Primca, ki vodi proteste  – mene nikakor, da ne bo vtis, da navijam zase. Tako bi  slovenska RTV javnost končno izvedela, zakaj sploh protestiramo in zakaj zbiramo odpovedi prisilne RTVSLO naročnine.
 
To bi bilo pošteno, profesionalno in korektno. Gospod Bobovnik, nič od tega niste pokazali. Vaši sinočnji prispevek o medijih v Odmevih je karikatura poslušnega – hlapčevskega, s tem pa tudi visoko neprofesionalnega  novinarstva !
 

Ker ste za danes  v Odmevih napovedali Milana Kučana, mu prosim, če si upate,  zastavite naslednja vprašanja: 
 
1. Zakaj se Milan K. Plavi  trdovratno izogiba na TV javno  soočiti z Janezom Janšo
2. Zakaj je kot politični šef tajne policije – UDBE,  dal uničiti arhive
3. Zakaj ni ustavil volilne kampanje po umoru Ivana Krambergerja leta 1992. Na tistih volitvah je bilo potem 10 % neveljavnih glasov !
4. Kaj je počel kot tajni sodelavec KOS pod kodnim imenom Plavi v času pred in po osamosvajanju
5. Kako si je v  vlogi tajnega sodelavca KOS sploh upal kandidirati na volitvah za predsednika države.  
6. Zakaj je v svojem govoru 9 maja 2015, celo ob omembi priključitve Primorske, povsem zamolčal TIGR
7. Kaj je v vlogi klepetalca o DDV (kot je sam opravičeval svoj obisk na vladi 1 maja 2014) v resnici počel na Vladi RS.
8. Kaj je mislil z izjavo 2012, ko mi je ob napovedi referenduma o poroštvu za TEŠ6 rekel:  “pusti narod, narod je butast” !
 
Vseh Zakaj, Kaj in Kako je za Milana Kučana, veliko. Da se Milan K. Plavi vsem takim in podobnim vprašanjem tako poceni izmuzne, ste krivi novinarji, med njimi očitno prednjači Slavko Bobovnik. Ali pa tudi ne ? Bili živi, pa videli !
 

Lp Vili Kovačič    državljan K.   tudi zbiratelj odpovedi RTVSLO prisilne naročnine