Slovenci kremeniti, prehlajeni predmet zgodovine!
Kučan dal zeleno luč za zamenjavo Cerarja!
On pa misli, da je sam svoj gospodar!
Skrivnostna so pota gospodova – zvijačna so pota Milanova ! Mešetar ima vpliv na vse ! Imate  pa nekateri prav, obisk Gregorčičeve se je že zgodil - z njegovim obiskom klavzure SD.
Začeli se bodo prestopi v stranko SD. Koliko gre za prave premike se bo pokazalo s tem koliko bodo novinarji (hoteli, smeli) zagristi  v 3 razvojno os – ta v nebo vpijoči avtocestni TEŠ6. 
Po mojem dokler bo urednica DIO Mojca Pašek Šetinc ter Ksenja Horvat zraven, na RTVSLO ne bo premika !  
Zakaj ne smejo v Odmevih intervjuvati Anžeta Logarja predsednika preiskovalne komisije DZ za bančno luknjo ?   In v Tarči NE obelodaniti problem 3.r.o, tega avtocestnega TEŠ6.  In je skorumpirano sodstvo NEDOTAKLJIVO !
Zdaj Plavi očitno že stavi na stranko SD
.  Združena  levica pa  z migrantsko krizo dela samomor. Pokvarjeni šahist - čarovnik iz Oza, nas želi spet žejne prepeljati  čez reko. To bo še zabavno, žal pa bo cena visoka ! 
Cerar je samo še truplo, ki z repom miga ! Njegova etika –narodova jetika !  Dokončna streznitev bo, ko bo padel MIT antifašizma, ki je Slovencem zamazal oči in ko bo razkrinkana MREŽA vseh MREŽ – staro nova UDBA ! Zato je Leljakova knjiga tako pomembna.   
__________________________________________________________

Praviš Vili: Kdor pozna vso zvijačnost političnega uma, ta zna prerokovati. Pa staviva! Pravzaprav si me skoraj prepričal in bom samo "nadgradil".  Obisk Gregorčičeve bo res v kratkem, skupaj z Nikom Tošem. Kruta realnost pač grize grize in ne da kaj dosti rešiti. Rating pada in bo še. Na eni strani grize jazbec, na drugi udarja migrant. Obiska pa se je že storil -  pri vodstvu SD. 
Od tam se bo verjetno promovirala rešitev. Konstruktivni predlog za novega (nevtralnega) mandatarja.  Torej predčasnih volitev ne bo, tudi ne nove stranke, saj to več ne pali.
Bo pa nov krmar, ki naj bi dvignil rating tranzicijski levici. O tem koliko bo tudi "dvignil" Slovenijo - pa ne bi stavil !
 
Dne 23. februar 2016 23:36 je Vili Kovačič <vili.kovacic@siol.net> napisal/-a:
HANIBAL ANTE PORTAS - PADEC CERARJA je na vidiku !
 
Išče se nov mandatar – upam, da ga bomo dobili z volitvami, ne z obiskom Milana K. Plavega na Gregorčičevi ! Če bo to Marko Voljč se moramo spomniti na AFERO informacijskega sistema SIGMA v NLB pred 15 leti !
 
Nocoj v Odmevih je padel Miro Cerar. Očitno je dana zelena luč za to. Kučan  rešuje  svojo preluknjano barko pred fatalnim porazom. Zelo zanimivo bi bilo opazovati prihode in odhode strokovnjaka za DDV Milana K. Plavega  na Gregorčičevo – kot leta 2014 za prvi maj.
 
Zelo sem se zabaval, ko sem gledal Odmeve ! Ena od redkih oddaj raziskovalnega novinarstva na nivoju problema. Rosvita in Dobovšek OK, Majhenič pa je bil res majhen ! 
 
Lep pozdrav,     Vili državljan K.