Vili Kovačič

Torek, 20. oktober 2015 ob 11:51

Odpri galerijo

ODZIV MINISTRA IN ODGOVOR NJEMU

ODZIV MINISTRA IN ODGOVOR NJEMU 
Spoštovani g. minister Goran Klemenčič, hvala za Vaš odziv in odgovor. Veseli me, da ste se sploh odzvali, v nasprot

Zadnje objave

Zadnji komentarji

APMMB2

2019-11-18 06:01:58


Ni žalostno, strašljivo je, ko je jasno, da je ustavno sodišče v rokah mafije. Kanglerjeva izpoved na preiskovalni koisiji državnega zbora je bila grozljivka. Toliko obtožb na račun sodstva in tožilcev ob asistenci policije se zlepa ne sliši. Tudi če je vse zlagano, mora vzbuditi v vsakem državljanu strah in pred vsem zahtevo, da se zadeva razčisti in ugotovi, ali Kangler laže, ali pa so razmere res tako kritične, kot jih je prikazal. K temu morajo biti zavezani pred vsem poicisti, da sperejo s policije medež, ki ga je predstavil Kangler. Zavezani k razjasnirtvi primera mora biti zainteresirano tožilstvo, ki mora v primeru, da se obtožbe izkažejo za resnične , narediti red v svojih vrstah. In končno, tudi sodstvo Kanglerjeve izjave hudo bremenijo in od izpovedi dalje sodstvo ne predstavlja potrebno poštenje in čistost. Je omadeževano. Po resnici? Po krivici? To mora ugotoviti preiskovalna komisija, če se ne bo zganil kdo drug, ki je poklican da to naredi. Dokler ne bo pojasnjeno, ali je Kangler izpovedal resnico,ali je lagal, tako dolgo bo nad policijo, tožilstvom in sodstvom lebdel madež in sleherni državljan bo lahko podvomil v poštensot njihovega dela. Vse kar je Kangler izpovedal kaže na to, da policijo, tožilstvo in sodstvo v Sloveniji obvladuje mafija. Drugače ne moremo oceniti njegove izpovedi, ki je bila dana pod prisego v paramentu. To ni bila neka gostilniška izjava, da ob šanku v napol pijanem stanju. Torej izpoved je grozljivka in zanesljivo so si jo ogledali ustavni sodniki. Po poklicni dolžnosti jih bi srhljivka morala vzpodbuditi k boju za resnico in pravico. Pa jih očitno ni. Glede na laskave titule, ki pričajo o njihovi strokovnosti ne more in ne sme biti dvoma, da so zaslišanje sodnikov in tožilcev prepovedali zaradi strokovnega neznanja. Tudi pomanjkanje časa , ki bi utegnilo preprečiti zdravo odločitev, ne more priti v poštev, pa tudi slab dan sodnika ne. Odločitev so sprejeli družno. Torej gre za zavestno odločitev, ki varuje osumljene policiste, tožilce in sodnike. Osumljeni so grozljivih dejanj. Kdo pa lahko ščiti takšne lumparije, takšno izigravanje ustave in zakonov? Ali je pretirano in žaljivo reči, da to lahko počne le mafija?.
APMMB2

2019-10-26 15:02:04


Glej, glej, pojavil se je Rado. Ne Radonjić, da ne bo pomote. Ta siromak hodi naokoli, pa nične vidi in nič ne razume. Predpostavljam, da si je ogledal sejo parlamentarne komisije, ki proučuje izživljanje policije, tožilstva in sodstva nad Francem Kanglerjem, ko je ta kot prvi zasliševanec izpovedal in dokumentirano pojasnill vse svinjarije, ki jih je počela policija , tožilstvo in sodstvo zoper njega. Seveda je potrebno takoj pojasniti, da se zoper njega niso spozabili vsi policaji, vsi tožilci in vse sodnice( predstavljajo namreč krepko večino v sodstvu). Spozabili so se posamezniki, le delček njih, pa vendar so omadeževani vsi. Srž komisije je , da razišče okoljnosti in na pranger postavi le tiste, ki so počeli svinjarije, ki ne sodijo v demokratično družbo, ki si pritzadeva, da bi bila pravna. Kdorkoli je gledal prenos je moral biti prizadet, saj je neverjetno, da se to lahko dogaja v središču Evrope, v Evropski državi,ki nam je domovina. Takšne svinjarije bi se naj dogajele v kakšni zanikrni afriški državi, ali banana državi srednje Amerike. Žal se to dogaa v Sloveniji. Skrajni čas je, da se takšne lumparije razkrinkajo in storilce ožigosa in izloči . Zanimivo in hkrati škandalozno je, da se temu upirajo tako policisti, kot tožilci in sodniki. Iščejo rešilne bilke , ki bi jim rešile čast in jih ohranile na oblasti. Pred vsem škandalozno je to, da so se v ta voz korupcije in svinjarij vpregli ustavni sodniki. Namesto, da bi bili gonilna sila pri čiščenju Avgijevega hkeva, so se pokorno pridružili lopovom, barabam, krimnilacem, ki ugonabjajo državo in jo potapljajo. Kaj ja to? Je to strah, ali pa dejsjvo, da so sami pokvarjeni lopovi? Večina jih je bila na položaj ustavnih sodnikov postavljena. Se pravi da so prišli do laskavega položaja, ker so naši in ne ker si to zslužijo z znanjem in krepostmi, ki so za takšen laskavi položaj potrebni. Ko so po vezah tak položaj dobili, so se nanj prilepili, ot nadležni klopi in ščitijo lopppve, ki so se dokazano prekršili zoper zakone in moralo, misleč, da s tem ščitij tudi lastne riti. To je podlo, to je ogabno, to je nedopustno za tako ugledne položaje, ki jih zasedajo samo zato, ker so Naši. Drugi vzrok, ki tudi ni povesm izključen pa je lahko ta, da so nekateri del mafije, ki ugonablja Slovenijo in krade, ter ropa, in kot nam je razodel sodnik Radonjić, celo ubija in to na ulici. Mar je to mogoče? Velika verjetnost je, da je!! In kdo na vse to gleda in nič ne vidi, je slep? Je zaslepljen?Kot Rado. Verjetno kar obje, saj sicer bi reagiral, saj kradejo tudi njega. Ker je pohleven bedček, mu ne preti kugla v glavo, tako kot dr. Jamniku, preti pa mu beraška palica, saj so roparji nepopustljivi in ropajo ter bodo ropali, dokler ne bo Sloveiija postal izropana, tako kot afriške kolonije.

Prijatelji

Peko KooperativaMarjan TetickovicAleksander ZamudaOdbor 2014Društvo  CZPNNMiran HergulaAnton JegličPrenoviraj.si  Vse z enim izvajalcem Bojan  AhlinIvan PucJanez JerancicETV TelevizijaMarjan Bezjakrastko plohlFranc MihičTomaz Kozelj24 kul.siAleksander LahLaščan ZlatorogJanez RajkMarija GuzeljElena Pecaricsonja ramsakStoyan Svet Branko Gaber

NAJBOLJ OBISKANO