KONEC MOKRIH SANJ MILANA KUČANA njegov VELIKI POK iz Finske  se razblinja !

   

                                         

                                  Milan Kučan: »Narod je butast« – špice je treba porezati ?!

Prišel je konec VELIKEGA POKA malega Milana Kučana - tajnega sodelavca KOS,  s kodnim imenom Plavi. Odločba US odmeva do neba. Ustavno sodišče je razveljavilo sodbe vseh treh instančnih sodišč. To je mali korak za Evropo, vendar velik korak za Slovenijo -  za katero se je zdelo, da ji ni izhoda iz brezpravja.

Seveda si bodo nekateri takoj zamašili ušesa. Kot, da jim 8 let maltretiranja in 10 let po dogodku, ki ga ni bilo, še ni dovolj intrigantstva in medijskega pranja možganov.

TREBA SE BO PRIPRAVITI NA NOVE VOLITVE. Po treh volitvah, v katerih je dogajanje v zvezi s Patrio odločilno ukrojilo volilni rezultat, se bo INSTANTNA SLOVENSKA LEVICA zagotovo lotila novega projekta uničevanja politične konkurence. 

Ampak bistvo je zdaj z odločbo US tudi formalno pravno potrjeno. CERAR NI VEČ LEGITIMEN PREDSEDNIK VLADE. Povsem pozabljena je njegova predvolilna izjava, da si je Janša na DOB sam želel – kajti  ni prosil za preložitev prestajanja kazni - z namenom, da bi si dvignil popularnost. Kaj tako amoralnega od velikega Moralista  - slovenskega velikega duhovnika Kajfe še nisem slišal.

Bojmo se morale, ko oblast prevzamejo  moralisti - FARIZEJI. Veliki duhovniki in Ponciji Pilati slovenskega kalibra  Milan K. Plavega,   pa se pretvarjajo, da zgolj izvršujejo voljo »butastega  ljudstva«.

Saj za to gre od vsega začetka. Ko je narod dovolj butast in razdvojen, je možen projekt  uvajanja demokracije brez OPOZICIJE. To je Kučanov projekt žlahtne desnice – žlahtne konservativne stranke z njegovim CERTIFIKATOM neoporečnosti. Vendar se je stvar zasukala.  

HVALA  JANEZU JANŠI, DA JE VZTRAJAL in da bo – upamo, vztrajal še naprej. Na vrsti je streznitev medijev – v prvi vrsti RTVSLO in Dela  ter očiščenje sodišč in tožilstva kršiteljev človekovih pravic.     

Vili Kovačič,  državljan K.

Zahteva iz transparenta pred Vrhovnim sodiščem:

                   »Zahtevamo zamenjavo na Dobu – na vrsti je Milan K. s kodnim imenom Plavi, tajni sodelavec KOS-a.«  Zaslužil si je pošteno sojenje ! Naj premišljuje v miru !