Rogaška Slatina, nosilka zlatega znaka Slovenija Green Destination in prestižna turistična destinacija, ki navdušuje turiste in popotnike s celega sveta, ima nov spletni portal v sedmih jezikih.

V Rogaško Slatino po zdravje, nova doživetja in lepote odslej vabi novi portal www.visit-rogaska-slatina.si

Pisani portal z izjemnimi fotografijami, opisi, interaktivnim zemljevidom in zanimivim časovnim strojem je pet mesecev izdelovalo podjetje April 8. Trenutno si ga je mogoče ogledati v treh jezikovnih različicah, slovenski, ruski in italijanski, kmalu bo zaživel v kar sedmih jezikih, med katerimi bo tudi arabski.

S pomočjo razpisa, na katerega se je lani prijavil Zavod za turizem in kulturo Rogaška Slatina, so kar 90 odstotkov stroškov njegove izdelave pokrili s pomočjo nepovratnih sredstev.

Kot je pojasnil direktor zavoda Saša Kopinč, bodo s pomočjo istega razpisa v nadaljevanju med drugim zakupili tudi medijski prostor na digitalnih kanalih in se poslužili spletnega oglaševanja na tujih trgih, vse skupaj v vrednosti 150 tisoč evrov.

Novi portal zajema ponudbo 39 različnih možnosti namestitev v Rogaški Slatini, predstavlja 65 različnih ponudnikov kulinarike, 43 ponudnikov lepotnih storitev, 50 naravnih in kulturnih znamenitosti ter ob tem ponuja 18 aktualnih prodajnih turističnih paketov. 

Destinacija Rogaška Slatina se po dolgih letih ponovno predstavlja združena in enotna.