Članek
Domače rešitve proti krčnim žilam
Objavljeno Dec 14, 2015



Krčne žile niso samo estetski problem, ampak se za njimi skrivajo resne težave z ožiljem. Če ne zdravimo, so lahko posledice zelo resne.

Krčne žile so običajno pri ženskah večji problem, kot pri moških. povzročajo bolečine, otekline, če jih ne zdravimo, pa lahko pride do venske insuficience in globinskega venskega vnetja, ki se lahko konča zelo tragično. Zato je pomembno, da se znebimo krčnih žil, k sreči pa obstajajo tudi preproste domače metode s katerimi jih lahko močno omilimo, če že ne v celoti odpravimo.

1. Jabolčni kis
Jabolčni kis povečuje prekrvavitev izboljšuje krvni pretok in s tem zmanjšuje otekanje nog. pomaga že, če si nekaj kapljic kanemo na roko in potem masiramo obolelo mesto (najbolje, da to počnete zjutraj in zvečer), lahko pa v skodelico prekuhane vode zmešate 2 žlički jabolčnega kisa in s tem od znotraj poskrbite, da bo vaše ožilje v boljši kondiciji.
... ...

Preberite več na Vemkajjem.si ...

T

resne ponudbe 72h Strinjam se, da vam pomaga pri kolicini, ki sega od 5.000 € do 10.000.000€ E-pošta: tmarjan24@gmail.com finance omrežja hvala

Biserka, očitno te tematika zdravja in prehrane zelo zanima, saj vidim, da redno pišeš o tem. Želim ti priporočiti v branje knjigo, za katero sem prepričan, da ti bo odkrila nov pogled in odstrla marsikatero ključno informacijo za boljše razumevanje povezav med prehrano in zdravjem. Gre za najnovejšo knjigo avtorja dr. T. Colin Campbella z naslovom "CELOTA: Ponovni premislek o znanosti o prehrani". Kratek opis: Vodilni nutricionistični znanstvenik preteklega stoletja, dr. T. Colin Campbell, pogumno in prepričljivo opisuje, kako redukcionistična paradigma prežema znanost, medicino, medije, farmacevtsko industrijo in človekoljubne organizacije ter preprečuje javnosti dostop do resnice o prehrani za doseganje optimalnega zdravja. Njegova razlaga je elegantna, iskrena, provokativna in daljnosežna in nudi rešitve za krizo zdravstvenega sistema. Pokaže, kako osredotočenost sodobne nutricionistike na posamezna hranila vodi do množične zmede s tragičnimi zdravstvenimi posledicami. Povezava, na kateri lahko prelistaš prvih nekaj strani: http://www.sitis.si/file/PDF_datoteke/Celotazasplet.pdf