Članek
Mala šola samozdravljenja
Objavljeno May 10, 2014

Znova prirejam tečaj samozdravljenja za vse moje paciente.

»Zakaj?«

Predvsem zato, ker je zdravstvo v vedno večji krizi. Farmacija (kapital), ki zdravstvo vodi in ga ima popolnoma v oblasti z namenom profita, ne potrebuje zdravega človeka, temveč bolnika.

Če bomo želeli ostati zdravi ali se pozdraviti, bomo morali sami poskrbeti za to. Kronične bolezni in rak v medicini niso ozdravljive bolezni. Pet letno preživetje pod medikamenti in operacijami, kot pravijo pri raku, je samo fama in groza.

Premnogi bolniki umrejo zaradi stranskih posledic kemije, farmacije in radioloških obsevanj. Medicina nam takrat pove, da so umrli npr. zaradi pljučnice, odpovedi posameznega organa in ne zaradi « ozdravljenega raka«. Pri mnogih kroničnih obolenjih smo odvisni od zdravil, ki jih moramo jemati v nedogled, do konca svojega življenja. V ZDA umre več ljudi zaradi zdravil, kot od raka (največji pomor – španska gripa – kriv pa aspirin). To ni nič hudega saj so umrli po zakonu.

Na tečaju se učimo poslušati svoje telo, dobiti stik s svojo dušo in nadčutnimi elementi psihe. Spoznamo zdravljenje z energijami, prehrano in dodatki k prehrani, post ob sokovih, meditacijo na travniku, energijsko in ezoterično čiščenje prostora. Naučimo se pogledati v očesno šarenico (iridologija).

Vsi postanete bioenergetiki, radiestezisti. Seveda s tem znanjem niste terapevti, je pa dovolj, da si lahko mnogo krat pomagate iz težav sami in brez stranskih posledic. Vedno si vzamem čas za vprašanja in se prilagodim skupini. Tako dobite resnično tisto kar potrebujete.

Ali ste vedeli, da si v mnogih primerih lahko kronične težave ali celo rak pozdravite doma. Jaz vam povem in predlagam kako, vi pa morate delati sami.

Tečaj je dolg tri vikende, ob sobotah in nedeljah, predvidoma 45 ur. Predlagan prispevek je 250€.

Termini; pričetek 17. in18. maj, nato 31. maj in 01. junij in zaključimo 14. in 15. junija, od 9. do 16. ure vsak dan. Prijave do 12.5.2014

Dobimo se pri meni doma: Trniče 77, informacije na 041 758 707.

Potrebujete trenerko in športne copate, za druge potrebščine se dogovorimo, pridite tešči!

Prostih mest je deset.

Kdo sem?

Zdravilec sem od 1976 leta. 1999 leta sem diplomiral in pridobil naziv doktorja alternativne medicine. Sem duhovnik LKC. Sebe najraje predstavljam kot PADARJA. Pred dvema letoma sem odšel v pokoj in od takrat delujem pod okriljem duhovne skupnosti. Mlad sem 59 let.

Za seboj imam preko 30.000 terapij in svetovanj. Organiziral sem 38. tečajev samozdravljenja, bil sem predsednik KONAZ-a Slovenije, organiziral prve tri sejme Altermeda v Celju, organiziral 1. in 2. kongres alternativne medicine v Sloveniji.

Svoboda življenju - saj to potrebujemo, mar ne.