Članek
Zapisane misli nekega tujca
Objavljeno Oct 04, 2015

KO MORA TUJEC POVEDATI RESNICO!

"Svojim NABORNIŠKIM REKRUTOM, za POLITIČNO FRONTO povedo, da je politični aktivizem obveza in dolžnost vsakega prostovoljca", "kajti objektivnost in nepristranskost v delovaju je mit in v družbeni resničnosti ne obstaja!"....

UGRABLJENA CIVINA INICIATIVA postaja kovnica kadrov za dnevnopolitične potrebe agitatorjev. Pri tem pa mlade zavajajo z oblubami o zaposlitvi v JAVNEM SEKTORJU in jih 'krmijo' z idejami o nikoli usahljivih virih proračunskega financiranja in subvencioniranja!?

Po nekaj 'dantejevih krogih' tega projektnega SAMOZADOVOLJEVANJA, pa se mladi ob spoznanju neuresničenih hrepenenj po socialni varnosti in poklicnem angažiranju RADIKALIZIRAJO, kar pa ponovno ustreza njihovim 'KOMI' AGITATORJEM, saj ta njihov bes in jezo ponovno usmerijo proti svojim političnim in ideološkim nasprotnikom.

Tako tam angažirani mladi nikoli ne spregledajo in ne spoznajo svojega resničnega nasprotnika, ki se skriva ravno v SOCIALNI DEMAGOGIJI in izkrivljenosti neke sicer že PORAŽENE IDEOLOGIJE, ki pa opleta z prežvečenimi INSTANT PAROLAMI in modrostmi.

KOORDINATORJI in MANIPULATORJI pa seveda niso brez koristi, oni so že poskrbeli zase oz. je za njih poskrbela POLITIČNA VARUŠKA s takimi in drugačnimi zaposlitvami! 

In tako zavedeni mladini ostaja PERVERZNO UPANJE, da bodo tudi oni nekoč tisti, ki bodo manipulirali druge in si tako zagotovili naklonjenost POLITIČNIH BOTROV katerih pa največkrat niti ne poznajo, niti njihovih prikritih dejanskih POLITIČNIH CILJEV!

Včeraj je to bila UZURPACIJA LOKALNE OBLASTI, danes je to usmerjano sovraštvo do drugačemislečih in priprava za TRETJI VAL PRIVATIZACIJE!

Usta so jim polna MULTIKULTURIZMA in MAVRIČNOSTI ter SOLIDARNOSTI in DIALOGA, vendar je ta nastrojenost zgolj privid namenjen onim, ki mislijo kot oni!

Čim trčijo ob drugače misleče se RADIKALIZIRAJO in vzpostavijo MODUS DELOVANJA v nekakšnih IZREDNIH RAZMERAH, ko se bojujejo proti FAŠISTOM, NATU, EU, ZDA, KAPITALU, CERKVI, KRŠČANSTVU, TOČNO DOLOČENIM TUJCEM, JANŠISTOM, KANGLERISTOM, VLADI, ki se ne udinja njihovim zahtevam, sonarodnjakom, ki pač ne mislijo kot oni,... nasprotnikov, ki jih je potrebno premagati - skratka nikoli ne zmanjka (OD Z MAGE DO ZMAGE DO KONČNEGA PORAZA)!

Poudaril sem odstavek z koordinatorji in manipulatorji, ki so bili ali pa so dobro nagrajeni. Lep primer takšnih ljudi so Luka Mesec, Matjaž Hanžek (že kot varuh človekovih pravic), Renata Brunskole............

multikulturnost je delajnje vojn po svetu in uvoz 50 miljjonov beguncev kot posledica teh vojn. organizacije in osebe, ki so zagovarjale multikulturnost so del vojnega ustroja

Vanjo, mislim da smo Slovenci res en tak narod, da nas lahko kuhajo kot žabo v loncu, ki jo dajo sprva v mrzlo vodo. Ampak mi se ne bi streznili niti, ko bi nas vrgli neposredno v krop, mirno bi čakali, da se nas skuha. Ali pa smo kuhani že.