Članek
Cenzura na 24ur.com
Objavljeno Sep 15, 2015

Spoštovani Denis Oštir

Zaradi vedno večje cenzure, ki jo producirate na 24ur.com zapuščam vaš portal in mislim, da bo vedno več takšnih. Ostali boste sami sebi namen in krivi ste pa osebno vi gospod Oštir. Imel sem vas za pametnega človeka, žal ste me razočarali!

... sicer se nekega silnega komentiranja na raznih portalih ne poslužujem, sem pa resnici na ljubo proti brisanjem kakršnihkoli komentarjev. Če se nekdo odloči svoje mnenje deliti, pa naj bo to še tako nizkotno, priskutno ali sovražno - pa naj bo. Naj mu bo v čast ali pa v sramoto. Čeprav je pogosto tako, da pisec sam meni da gre za prvo, je pa ravno obratno. :D

@Sponko Obrazložitev pod #2 je čisto razumna in spoštljiva. Da, res je razumna in spoštljiva samo za enakomisleče

Gospod Oštir, ne razumeva se dobro. Moja zgornja objava se ne nanaša samo na begunce. Zaradi teh ste prepovedali pisanje in zagovornikom in nasprotnikom beguncev (čeprav je tudi to cenzura). Cenzura komentiranja je seveda tudi v drugih člankih in to zelo ENOSTRANSKA. Vprašal Vas bom kje so meje sprejemljivega pisanja, kdo jih je postavil in za koga. Meje so samo za nekatere. Ali so to tiste meje, ki jih je postavila Nataša Pirc Musar v SVOJEM mandatu informacijske pooblaščenke? Te omejitve pisanja je postavila samo za svoje nasprotnike in to zgodbo ponavljate tudi Vi. Zgoraj sem se napačni izrazil in popravljam: pametni ste bili in boste, razočarali ste me kot človek. Moram pa jasno povedati, da sem bil in sem zagovornik objavljenih komentarjev s polnim IMENOM in PRIIMKOM, ker skrivanje in blatenje pod psevdonimom je zame podlo in veliko pove o tistemu, ki ga ne poznamo.