Na slovenske televizije prihaja edina erotična oddaja Vroče z Leo, ki bo na Tv3 Medias na sporedu že v začetku septembra. O čem bo govora v sami oddaji in kaj o seksu meni lepa voditeljica pa si preberite v intervjuju. 

Kaj lahko pričakujemo v oddaji? Ali bo tematika seksa predstavljena na zabaven ali strokoven način? Kakšen namig, kdo bo gostoval v oddaji?
Od oddaje lahko pričakujete marsikaj, gre namreč za trenutno edino oddajo na slovenskih televizijah, ki je namenjena erotiki. A kljub temu ne bo šlo za vulgarno oddajo. V oddaji bom gostila različne znane Slovence, s katerimi se bomo odkrito pogovarjali o spolnosti. Poleg tega bom v vsaki oddaji gostila tudi strokovnjake na področju spolnosti, ki bodo dajali gledalcem koristne informacije in nasvete ... povezane seveda s spolnostjo. V oddajo bodo vključeni tudi raziskovalni prispevki in tudi gledalci, saj bomo imeli v vsaki oddaji provokativno anketo, na našem Facebook profilu Vroče z Leo pa se bodo na nas lahko obrnili z različnimi vprašanji in spremljali naše sprotne objave. Glede znanih Slovencev, ki bodo gostovali v oddaji naj za enkrat ostane še skrivnost, lahko pa povem, da bo kot strokovnjakinja v prvi oddaji nasvete delila seksualna terapevtka Vesna Jarc.
Gre za prvo oddajo z erotično tematiko. Kako se boste počutili ob vodenju te oddaje? Vam bo kaj neprijetno? Ali ste tudi sicer odprti za pogovore s takšno tematiko?
Mislim, da se ob vodenju take oddaje ne bom počutila neprijetno, saj se na splošno že tako ali tako z mojimi prijatelji veliko pogovarjam o spolnosti. Zdi se mi prav, da si izmenjujemo občutke, si svetujemo, damo kakšnem namig za popestritev spolnega življenja itd. Seks je zelo pomemben del življenja in partnerskega odnosa. Če seks ne štima oziroma seksa ni, potem je zveza obsojena na propad … Seks ima toliko pozitivnih lastnosti, poleg tega pa je pomemben navsezadnje za reprodukcijo, zato gre za nekaj povsem naravnega in resnično ne razumem, zakaj je ljudem še vedno nerodno kadar pogovor nanese na spolnost. 
Kako to, da so vas izbrali za vodenje te oddaje? Je bil pomemben tudi zunanji izgled ali zgolj izkušnje?
Točno zakaj so me izbrali za vodenje te oddaje, bi morali vprašati moje nadrejene ... vendar mislim, da predvsem zato, ker sem imela že v oddaji U3P enkrat na teden rubriko namenjeno spolnosti, ki se je dobro prijela ... Zdaj pa smo rubriko razširili na pol urno oddajo. Pomembne so bile zagotovo tudi izkušnje in pa moja odprtost do te tematike. 

Vroča Lea v novi televizijski oddaji!

Na slovenske televizije prihaja edina erotična oddaja Vroče z Leo, ki bo na Tv3 Medias na sporedu že v začetku septembra. O čem bo govora v sami oddaji in kaj o seksu meni lepa voditeljica pa si preberite v intervjuju.