Prošnja za vas s strani urednice in voditeljice oddaje Klepet ob kavi ... 

Leto 2015 je prineslo mnogo sprememb, tudi na televizijskih ekranih.
Luč sveta je  ogledala oddaja »Klepet ob kavi«, ki ponuja zanimive, aktualne in koristne vsebine, ki spodbujajo pozitiven pogled nase in na svet. Z oddajo namreč želimo krepiti slovenski optimizem in podati vsebine, ki jih sicer težko zasledimo.
Voditeljica, urednica in vodja produkcije Jasmina Kandorfer pravi, da je oddajo zasnovala iz svoje srčne želje ustvarjati vsebine z ostalimi zanimivimi osebnostmi, strokovnjaki, zdravilci ter umetniki, ki se bodo gledalcev dotaknile na prav poseben način, seveda z namenom, da zvišamo kvaliteto svojega življenja, da smo bolj zadovoljni sami s seboj ter da najdemo tiste praktične načine, nasvete in metode, kako spremeniti sebe in svoje življenje na bolje!
Vsekakor pa ne moramo mimo dejstva, da na vsakem koraku lahko najdemo koga, ki pozablja živeti realno življenje, temveč se raje predaja virtualnim strastem brskanja po spletu ter družabnih omrežjih. 
Tako se je ekipa odločila kreirati kratko budnico, da sprejmemo odločitev, izberemo življenje ter postanemo bolj srečni! Bodimo torej srečni!
Oddaja »Klepet ob kavi« je na sporedu do konca junija vsak delavnik v živo od 16.00 do 18.00 z jutranjo ponovitvijo od 6.00 do 8.00 na TV3 Medias.
Prošnja za vas!
Da bi dosegli čim višje zavedanje o tem, kako pomembno je ostati prisoten tukaj in zdaj in živeti življenja, vas prosimo, če posnetek objavite, delite, pošljete naprej po svojih zmožnostih, brez pričakovanj, da posebej promovirate tudi oddajo "Klepet ob kavi" na TV3 Medias, saj je bil posnetek ustvarjen iz najbolj čistih namenov širjenja pozitivnih informacij, zato bi radi, da del tega postanete tudi vi!
Povezava do posnetka:
Naj vam bo svet lep.

Budnica za vse Slovence in Slovenke!

Prošnja za vas s strani urednice in voditeljice oddaje Klepet ob kavi ...