Tomaž Lisec [pwp]

PublishWall [pwp-edia] je stran namenjena zbiranju vsebin o javni osebnosti po spletu. S klikom na gumb spremljaj (registracija je obvezna). Vsebine lahko prispevate tudi vi. Dovoljene so kratke objave do 1000 znakov in blog objave.

Na tem zidu še ni objav.

O zidu:

Lastnik zidu: Tomaž Lisec

Tip zidu: Publish Wall zid

Kreiran: 28.07.2014 20:30 (Jul 28, 2014)

Skrbniki in člani:

Tomaž Lisec se je rodil v Celju, po končani osnovni šoli v Boštanju pa nadaljeval šolanje na Gimnaziji Brežice. Leta 2004 je diplomiral na Fakulteti za družbene vede, smer politologija. Trenutno nadaljuje podiplomski študij na Fakulteti za državne in evropske študije v Kranju. Aktivno govori angleško ter pasivno nemško in italijansko. Nazadnje je bil zaposlen kot strokovni sodelavec PS SDS v Državnem zboru RS. Z ženo Natašo imata sina Davida.

Tomaž Lisec je eden od ustanoviteljev in nekdanji predsednik Športno kulturnega društva Mladi Boštanj. Sodeloval je pri ustanovitvi Mladinskega sveta Občine Sevnica, nekaj časa tudi pri Študentskem klubu Sevnica. V času študija je tri leta deloval pri projektu Mladinski Ceh pod okriljem SKALE, med počitnicami pa je deset let del počitnic preživljal kot sodelavec Slovenske Karitas pri projektu SMEH. Leta 2002 je prvič na lokalnih volitvah kandidiral na listi SDS za občinski svet občine Sevnica, v letu 2010 je opravljal funkcijo programskega tajnika SDS. V mandatih 2006-2010 in 2010-2014 je član Občinskega sveta občine Sevnica in Sveta KS Boštanj.


2014 – * Poslanec v Državnem zboru


2011– poslanec v Državnem zboru

2010– programski tajnik SDS

2005–2011 strokovni sodelavec v poslanski skupini SDS v Državnem zboru

2004 univerzitetna diploma na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani

1997 matura na Gimnaziji Brežice

Oglasi

bi radi imeli rjuhe v takih barvah, ki se ujemajo s prevlekami za odeje in vzglavnike? kupite jih lahko pri https://minu.si/collections/rjuhe. še lažje pa je, če pri njih naročite kar celotno posteljnino. preverite njihovo ponudbo.  

Kategorija: Spanje

Cena: Pokličite za ceno

če vas zanima, kje lahko prespite v okolici bohinjskega jezera, je najbolje, da preberete ta članek: camping bohinj - https://www.altitude-activities.com/all-you-need-to-know-about-camping-bohinj.  

Kategorija: Počitnice

Cena: Pokličite za ceno

iphone, running ios 13. earpods with lightning connector. lightning to usb cable. 5w usb power adapter. documentation.   contact name: henry gustavo email: h.gustavo@outlook.com gmail: henrygustavo209@gmail.com skype: enquiry-musicalstore whatsapp: +1(825) 994-3253    

Kategorija: IP telefoni

Cena: 1000 €

potrebujete novo odejo za vašo posteljo? na minu: https://minu.si/collections/odeje so vam na voljo različne prešite odeje, rjuhe in moderne posteljnine. preverite njihovo ponudbo še danes.  

Kategorija: Spanje

Cena: Pokličite za ceno

6582.) matematičnestrture ii

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3845.) hrepenenje ostane

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5645.) kravica katra

Kategorija: Računalništvo in internet

Cena: 14.99 €

2390.) spolost skozi stoletje

Kategorija: Zdravje

Cena: 9.99 €

2701.) veiki ljudje abli svet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 10 €

varnost pri delu na delovnem mestu in z njim povezane storitve. obiščite našo spletno stran in preverite kaj vse potrebujete za varno delo, ki ga opravljate.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

konopljina semena lahko uporabljamo kot samostojno živilo, saj vsebuje veliko beljakovin. lahko pa jih uporabimo kot dodatek pri solatah, juhah ali pa pri peki kruha. več info: https://be-hempy.si/izdelek/oluscena-konopljina-semena/

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 9 €

7747.) zlati faraon

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 10 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj