Masaža Snovik

Lahko rečemo, da je to kraljevska masaža, saj nas pomiri, sprosti, poživi in povrne svežino. Začne se z masažo ali drenažo obraza, nadaljuje z refleksno masažo stopal in konča z ročno masažo celega telesa. Z masažo Snovik povrnemo telesu harmonijo in energijo.

Trajanje: 90 min

Cena: 69,90 € (Rezerviraj)

Masaža celega telesa z voskom in peelingom

Energetske masaže spadajo pod najbolj učinkovite masaže. Masaša združuje različne tehnike, sisteme in pristope. Telo dobi hitrejšo regeneracijo in energijo. Masaža odpravlja težave povezane s stresom ter današnjim hitrim ritmom življenja. Pri masaži se najprej naredi naredi peeling črne hame, nato pa se zmasira celo telo (noge, roke in hrbet) z oljem namenjenim energetski masaži ter posebno dišečo svečo (vosek) za masiranje.

Trajanje: 50 min

Cena:  51 € (Rezerviraj)

Klasična ročna masaža

Klasična masaža ali "švedska" masaža se izvaja na goli koži, ki se jo najprej naolji. Pri masaži se maser glede na želje gosta osredotoči na posamezne obolele točke ali področja. Masaža učinkuje prijetno in sprostitveno. Ta masaža učinkuje prijetno in sprostitveno. Priporočamo jo za zmanjšanje napetosti mišic, izboljšanje krvnega obtoka in proti bolečinam.

Poudarek:

- klasična ročna masaža 20 min (hrbet)

- klasična ročna masaža 50 min (hrbet, roke, noge)

Cena:

- 20 min: 26 € (Rezerviraj)

- 50 min: 37 € (Rezerviraj)

Masaža hrbta Sivka

Namenjena sprostitvi mišic tilnika, ramenskega obroča in križa, posebej priporočljiva za ljudi s sedečim poklicem.

Poudarekzadnji del glave, tilnik, ramena, hrbet, ritnice.

Dodatek: eterično olje sivke.

Trajanje: 40 min

Cena 39,90 € (Rezerviraj)

Sproščujoča masaža Melisa

Blaga masaža, namenjena zmanjšanju stresa in njegovih posledic, sprošča in pomirja.

Poudarek: masaža glave, obraza, tilnika in hrbta.

Dodatek: eterično olje melise (prevladujoče) in sivke. 

Trajanje: 40 min

Cena: 39,90 € (Rezerviraj)

Poživljajoča masaža Meta

Poživljajoča masaža Meta. Hitrejša masaža, namenjena poživitvi, osvežitvi in pospešitvi krvnega obtoka.

Poudarek: hrbet, noge, roke.

Dodatek: eterično olje poprove mete (prevladujoče) in rožmarina.

Trajanje: 50 min

Cena: 45 € (Rezerviraj)

Masaža obraza, vratu in dekolteja

Namen masaže je izboljšanje splošnega stanja kože. Z masažo pospešimo prekrvavitev, koža na obrazu dobi več kisika in hrane, napete vratne mišice se sprostijo, blagodejni masažni dotik nas pomiri.

Trajanje: 20 min

Cena: 27 € (Rezerviraj)

Limfna drenaža

Ročna limfna drenaža je rahla, črpanju podobna masaža. Z njo pospešimo pretok limfe in odstranjevanje odpadnih, strupenih snovi iz teles. Limfno drenažo izvajamo na obrazu, na rokah, nogah, trebuhu, hrbtu, zadnjici in bokih. Priporočamo jo vsem, ki imajo otekle roke, noge, veke, podbradek, veliko gub, pa tudi po operacijah in poškodbah.

Cena: 

- 20 min: 28 € (Rezerviraj)

- 40 min: 39,90 € (Rezerviraj)

Refleksna masaža stopal

Stopala so močno obremenjen del našega telesa. Vsak del telesa se odziva na točno določeno točko na stopalih. S pritiskom na te točke lahko sprostimo in uravnovesimo celo telo. S stimulacijami na točke lahko rešimo mnoge zdravstvene probleme, kot so bolečine v hrbtu, v trebušnem delu, pa tudi razdražljivost in stres.  

Trajanje: 40 min

Cena: 39,90 € (Rezerviraj)

Anticelulitna masaža

Celulit je problem veznega tkiva, mikro-cirkulacije in limfnega obtoka. Da koža ne izgublja elastičnosti in se ne pojavljajo krčne žile in popokane kapilare, se ga moramo lotiti dovolj zgodaj. Z anticelulitnimi kremami in masažo pospešimo razgradnjo celulitnih oblog, povečamo cirkulacijo krvi in učvrstimo tkivo.

Trajanje: 50 min

Cena:  39,90 € (Rezerviraj)

Antistresna masaža

Današnji vsakdan nam nalaga vedno nove naloge in pripravlja izzive, ki jih moramo obvladovati. Da si lahko naberemo moči za življenjske izzive in pridobimo zaloge telesnih energij, nam lahko pomaga tudi masaža. Posebna kombinacija masaže obraza in telesa ter stimulacija sprostitvenih točk nas pomiri, pomaga pregnati utrujenost in odpravlja napetost.

Trajanje: 50 min

Cena: 39,90 € (Rezerviraj)

Kitajska masaža Tui-na

TuiNa je kitajska medicinska masaža in je pomemben del tradicionalne kitajske medicine. Temelji na njenem filozofskem razumevanju življenja in zdravja, kar je razloženo z naukom o Yin in Yangu, z naukom o petih elementih ter s teorijo Qi in meridianov. 

Deluje na celo telo in sicer bodisi preventivno, bodisi rehabilitacijsko. Preventivno krepi imunski sistem. Zelo je učinkovita pri bolečinah v mišicah in sklepih. Predvsem se uporablja pri kroničnih bolečinah ter kroničnih stanjih kot so glavobol, migrene, nespečnost, utrujenost, slaba prebava, hujšanje, stres, mrzle noge, menstrualne težave, mišični krči in trzljaji, hipertenzija, hipotenzija in drugih.

Osnovna terapevtska orientacija je delovanje v smeri vzpostavljanja prostega pretoka energije (Qi) v globljih energijskih kanalih (meridianih). 

S TuiNa masažo manualno odpravljamo t.i. energijske poškodbe in blokade, nastale zaradi vpliva patogenih dejavnikov, katerim smo v življenju vsakodevno izpostavljeni, na primer ekstremnim oz. dolgotrajnim čustvenim stanjem žalosti, strahu, skrbi in jeze, nato neprimerne, prekomerne, nezadostne prehrane, neustrezne fizične aktivnosti, itd.

Cena: 

- 20 min: 30 € (Rezerviraj)

- 50 min: 45 € (Rezerviraj)