Glava zidu

Apartmajsko naselje 4*, ki smo ga zaradi lege poimenovali ˝hiške na robu gozda˝se razteza nad termalnim kompleksom. Grajeno je po okolju prijaznih standardih in je sodobno opremljeno. 74 apartmajev in 31 dvoposteljnih sob nudi kakovostno bivanje ter razgled na zeleno dolino in okoliške planine. Za najzahtevnejše okuse je na voljo rajski apartma z rajsko sobo.

Objekti so zasnovani tako, da je njihova postavitev maksimalno prilagojena naravni konfiguraciji terena. 6 apartmajev ima dostop prirejen za invalidne osebe (1.objekt-Smreka), v 6 apartmajih pa so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki (2.objekt-Bor). V senci za apartmaji se nahajajo parkirišča, okrog pa zelenice, igrala za otroke, telovadnica v naravi, cvetlične gredice ter vrtovi z zdravilnimi rastlinami.

S telovadnico v naravi, ki jo sestavlja 12 vadbenih elementov in 9 fitnes naprav, povezuje pa jih 3km dolga trim steza, omogočamo svojim obiskovalcem odlične pogoje za zdravo in aktivno sprostitev v neokrnjeni naravi.

Zdravilne rastline na vrtu apartmajskega naselja pa naše obiskovalce seznanjajo z njihovo uporabnostjo in zdravilnimi lastnostmi. V ta namen je bila v sodelovanju s Turističnim društvom Tuhinjska Dolina pripravljena tudi knjižica, ki opisuje zdravilne lastnosti rastlin. Brezplačno si jo lahko ogledate TUKAJ.

V tiskani obliki pa je na recepciji term na voljo za 1€.

Na recepciji term in v restavraciji Potočka svojim gostom omogočamo brezplačen brezžični (Wi-Fi) dostop do interneta. Omogočamo pa tudi možnost brezplačne uporabe računalnika na recepciji.

Oglejte si naš predstavitveni video.

Tipi apartmajev

Apartmaji za 2, 4 ali 5 oseb

Apartmaji so opremljeni po sistemu inteligentnih sob, kar pomeni samodejni vklop in izklop ogrevalnih naprav in električne energije ob uporabi ključa – kartice. Drobni dodatki ustvarijo domačnost in pričarajo toplino bivanja.

Nekateri apartmaji imajo balkon ali teraso s pogledom na celotni termalno-rekreacijski kompleks.

Oprema apartmajev:

Telefon, kabelska televizija, dostop do interneta prek telefonskega priključka, klimatska naprava, postelje opremljene z bio posteljnimi vložki, štedilnik s steklo-keramicno plošco in visokokakovosten kuhinjski inventar, tuš kabina, bide in sušilnik za lase.

Pohištvo je iz jesenovega lesa, ki je značilno za to območje. Da bi se v apartmajih še bolj čutil duh okoliške doline, smo le-te opremili z značilnimi fotografijami iz življenja v Tuhinjski dolini.

   Apartma 1   

kapaciteta: 2 osebi

velikost: 34 m2

opis: studio apartma za 2 osebi

   Apartma 2   

kapaciteta: 4 osebe

velikost: 45 m2

opis: spalnica z zakonsko posteljo, dnevni prostor z ležiščem za 2 osebi, kunja, kopalnica in terasa

   Apartma 3   

kapaciteta: 4+1 osebe

velikost: 45 m2

opis: spalnica z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem, dnevni prostor z ležiščem za 2 osebi, kunja, kopalnica in terasa

   Rajska soba   

kapaciteta: 2 osebi

velikost: 20 m2

opis: nadstandardna dvoposteljna soba

   Rajski apartma   

kapaciteta: 4 oseb

velikost: 70 m2

opis: kuhinja z dnevnim prostorom in kaminom, spalnica z vodno posteljo, kopalnica s finsko in turško savno, jakuzzi, in balkon

           Rezervacija