Tanja Žgajnar Novak


Vodja Založbe Kmečki glas

Prijatelji

Karmen  GostinčarAlen  Osenjak
Jabolčna juha za dneve po praznikih

Jan 03, 2018

Zadnje dni lanskega leta  je Posavje dobilo novo knjigop Okusi Posavja (kliknite za ogled in nakup). Nastala je v sodelovnju Založbe Kmečki glas s pos

(0)
Komentiraj
Dodaj zaznamek
Za komentiranje se morate prijaviti
Rožičev liker za aperitiv

Dec 15, 2017

V Koledarju za vsak dan za letošnje leto najdemo recept, kako porabiti rožiče, ki marsikomu ne teknejo več. Nalomimo jih na majhne koščke in damo v st

(0)
Komentiraj
Dodaj zaznamek
Za komentiranje se morate prijaviti
Kako nastanejo zanimive knjige

Nov 24, 2017

Tudi za dobre kulinarične knjige je potrebno nekaj več kot le veselje do kuhanja. To smo slišali tudi na pogovoru na Slovenskem knjižnem sejmu z avtor

(0)
Komentiraj
Dodaj zaznamek
Za komentiranje se morate prijaviti
Slovenija in Španija v Frankfurtu

Nov 16, 2017

Slovenija si je močno prizadevala, da bi leta 2021 postala častna gostja knjižnega sejma v Frankfurtu. Upravni odbor največjega knjižnega sejma na sve

(0)
Komentiraj
Dodaj zaznamek
Za komentiranje se morate prijaviti
Njam salame, klobase, želodci...

Nov 15, 2017

Pri pripravi domačih suhih mesnin so najpomembnejše skrbno izbrane sestavine, pa tudi veščine povezane s temperaturo mesa, mešanjem, nadzorovanjem raz

(0)
Komentiraj
Dodaj zaznamek
Za komentiranje se morate prijaviti