Medialno svetovanje ‒ ko potrebujete odgovor

OddajTaisha Kašlik , dne 2014-07-24 ob 15:03:55

Vsakodnevno smo izpostavljeni neštetim vtisom. Mnogi med njimi so tudi ezoterične ali celo magične narave.

Medialna intuicija je nevidna, toda čudovita sila, ki uteleša skozi stoletja podedovano modrost prednikov in nam nudi neprecenljiv pogled v naša življenja.

Medialno svetovanje nam odklene najgloblja sporočila življenja, odpre uvid v dogodke in izzive, s čimer posežemo v izvor svojih problemov, odkrijemo nove perspektive in se mirneje odločamo v pomembnih situacijah. Ponuja odgovor na številna vprašanja, ki jih v šolah in svojih primarnih družinah po večini nismo dobili, a so ključnega pomena za uspešno in zadovoljno življenje.

Najsrečnejši ljudje so tisti, ki so spoznali, da življenje ni popolno in da so sami odgovorni za svojo srečo.

 Medialno svetovanje – uvid v dogodke in nove perspektive

Cilj medialnega svetovanja, ki ga izvajam že vrsto let, je spoznavanje samega sebe, kajti več kot boste vedeli o sebi, hitreje boste razvijali svoje moči uma in sposobnosti samozdravljenja.

Za izvajanje medialnega svetovanja sta potrebni jasnovidnost in sposobnost videti v prihodnost. V moji družini sta prisotni že nekaj generacij.

Moja moč ni skrivnostna sila, o kateri bi vam lahko mimogrede kaj prišepnila na uho in zanjo ne obstaja čudežna tabletka. Pri svojem delu sem uspešna, ker sta moja moč in kvaliteta plod poglabljanja, študija in večnega iskanja. Pomembno pa k uspehu prispeva tudi empatična, topla, človeška razlaga, ki med vrsticami ne vsiljuje mojih lastnih prepričanj.

Telefonsko medialno svetovanje  090 60 16 (0,99 Eur/0,5min)

Telefonsko medialno svetovanje je prilagojena oblika osebnega svetovanja z jasnovidnim vpogledom. Še posebej jeprimerna za klic v sili in v primerih, ko predstavlja razdalja preveliko oviro za direkten stik z medialno svetovalko.

Pred klicem poskrbite, da boste imeli skozi celoten pogovor dovolj zasebnosti in miru. Pripravite si vprašanja, list, pisalo in POKLIČITE.

 

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
1
Taisha Kašlik
0
Jul 24, 2014
Nivo svetovanja - podajanje znanja z rešitvami je namenjen posameznikom, ki so polno vpeti v vsakdan. Svetovanje je namenjeno osebni/duhovni rasti in prilagajanju spremenljivim okoliščinam. Zajema znanje za razumevanje bližnje prihodnosti, podaja trajne rešitve za raznovrstne probleme in vzpodbuja globja razumevanja in bit življenja. JAZ SEM TUKAJ, ČAS PA JE NA VAŠI STRANI!
#1
Taisha Kašlik
Taisha Kašlik
Objavil/a 2014-07-24 15:03:55 (Jul 24, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Medij ‒ človek, ki vidi, sliši in čuti nevidno
Vis medicatrix naturae – zdravilna moč narave, ki deluje znotraj
SAMOZAVEDANJE IN RAZUMEVANJE SAMEGA SEBE BREZ METOD, UČITELJA ALI GURUJA
MAGIJA IN OKULTIZEM NEKOČ IN DANES
Od vseh igrač na svetu, se ljudje najraje igramo s čustvi....
VRHUNSKI POSVET
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
maj 2019
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj