Članek
NATO zračni teroristi
Objavljeno Apr 04, 2018

Vsak mesec NATO teroristom plačamo 35 milijonov evrov, da z letalskim zapraševanjem uničujejo naravo in naše zdravje.

Vsako leto je na NATO vežbališču Poček več vojaških vaj NATO usmerjevalcev združenega ognja.

Vedno se pred tako vajo zgodi na nebu podoben scenarij. To fotografijo sem posnel pred dvema dnevoma popoldne 2. aprila 2018 pred začetkom včerajšnje NATO vaje usposabljanja usmerjevalcev združenega ognja, da vsi lahko vidite kako to konkretno izgleda na nebu. 
							  

Kaj je bistvo usmerjanja združnega ognja?  Z dopler radarji nabijanje in usmerjanje oblakov nabitih z nano delci na v naprej določeno mesto. Stranski učinki takih radarskih nabijanj so močni glavoboli ljudi, ki so izpostavljeni radarskim valovom. 

Na desni zgoraj je Nanos nad njim pa sledi ameriških letal iz letalske baze Aviano. Takole pa pred NATO vajo začnejo zapraševati nebo nad vojaškim vadbiščem Poček. NATO Usmerjevalci združenega ognja nikoli nimajo vaj v lepem vremenu.

ARSO kristalčki ugotavljajo, da se tako kot letos še nikoli v novejši zgodovini ni zgodilo, da bi bil marec hladnejši od januarja. V aprilu ARSO napoveduje poletne temperature.

Maja ko vse cveti pa spet tako kot vsa zadnja leta lahko pričakujemo zmrzal tako, da s slovenskim sadjem spet ne bo nič in bomo tudi letos lahko jedli poljska jabolka in da čebelarji spet ne bodo imeli nič meda.

Predlog vladne uredbe o dovoljenju za tisočkratno prekoračenje zastrupljenosti tal točno z istimi kovinami kot jih izpuščajo NATO letala pa bo realizirano, če se ne bomo mi ljudstvo zganili in NATO teroriste nagnali od koder so prišli.

Stoyan Svet   

https://en.sat24.com/en/eu/km

https://www.youtube.com/watch?v=CJCNVyUkkYs&feature=push-u&attr_tag=_4zjMbKOlxqFcZMa-6