Članek
Borut Pahor bi moral biti odstavljen
Objavljeno Mar 29, 2018

Tudi v Sloveniji bi morali imeti zakon za odstavitev predsednika države. Morali bi imeti tudi zakon (in upajmo, da ga bomo tudi imeli), ki bi prepovedoval kandidiranje za državne politične funkcije vsem, ki so v prostozidarskih združbah.

Predsednik Borut Pahor javno poziva naj se pridružimo k izgonu ruskih diplomatov, kljub temu, da angleška vlada ni predložila nobenega dokaza, da je za živčni plin s katerim sta bila okužena ruski vohun in njegova hči kriva Rusija. Še posebej zato, ker po besedah strokovnjakov tak živčni plin lahko izdela vsak malo boljši kemijski laboratorij.

Znano je, da so Theresa May, Emmanuel Macron in Angela Merkl Rothschildove sluge in da morajo ubogati ukaze njihovih nadrejenih v prostozidarskih združbah. Znano je tudi, da je Putin izgnal Rothschilde iz Ruskih bank in tudi Monsanto z GSO tehnologijo. To je glavni razlog Rothschildov za napade na Rusijo in provokacije za tretjo svetovno vojno, ki si jo svetvna bančna mafija tako močno želi. 

Znano je tudi, da je naš predsednik države Borut Pahor v prostozidarski združbi Malteških Vitezov. Zato ne čudi njegov poziv v medijih, da bi se Slovenija morala pridružiti Angliji in ostalim pri izgonu ruskih dioplomatov.

Borut Pahor kot nižje rangirani Malteški Vitez enostavno mora ubogati ukaze njegovih nadrejenih, ki pa so vsi podrejeni svetovni bančni mafiji (NWO, Bildeberg, Trilaterala itd) in Vatikanu.

Parlamentarna komisija je ugotovila, da glavno odgovornost za nepravilnosti v TEŠ6 nosi vlada Boruta Pahorja. 

To sta dva glavna razloga zaradi katerih bi moral biti Borut Pahor odstranjen s predsedniškega položaja države. Očitno se ne zaveda, da bi moral biti predstavnik nas državljanov in davkoplačevalcev, ne pa predstavnik Malteških Vitezov in svetovne bančne mafije. 

Stoyan Svet   

 

Po reakcijah naših politikov pa sta poleg Malteškega viteza Ivana Janše zraven tudi Matej Tonin in Jozef Horvat iz NSI. Lepo je ko se tako klečeplazno prostozidarsko izdajo, da vsaj vemo s kom imamo opravka in koga nikakor ne smemo voliti na naslednjih parlamentarnih volitvah.

se strinjam!

Izgnati bi morali Pahorja in vso njemu podobno sodrgo.