Članek
NATO + letalske družbe podružnice Monsanta
Objavljeno Feb 26, 2017

Januarja in februarja so nad področjem Postojne in kočevskih gozdov potekale vojaške vaje pod poveljstvom ameriških sil; Usposabljanje  usmerjevalcev združenega ognja.

Naj ti še enkrat kot že tolikokrat doslej povem kaj to pomeni; 

Ob takih vajah NATO letala naserjejo na določena področja toliko aluminija, kadmija stroncija, barija, litija in drugih kovin, da radarji in sateliti letal in helikopterjev, ki letijo skozi ta s kemikalijami nasrana področja ne morejo zaznati.

Naše obrambno ministrstvo je navdušeno nad čimveč takimi NATO vajami usmerjevalcev združenega ognja pri nas, tudi vlada Mira Cerarja in okoljsko ministrstvo je hudo navdušeno nad tem, zato pa so izdali vladno uredbo, ki dovoljuje s temi kovinami več kot 1000 kratno zastrupljanje naših voda in tal.

Vremenar Dušan Velkavrh je za danes nedelja 26. februarja napovedal koprenasto oblačnost. Res po vsem današnjem letalskem kemičnem naseravanju našega neba jim je ta koprenasta oblačnost od jutra že povsem uspela.

Očitno je našim vremenarskim lutkam (teoretikom zarot) v naprej sporočeno, kdaj bodo letala naseravala naše nebo. 

Na flight radarju 24 sem zasledil sledeče zločince; Lufthansa, Ryanair, Easyjet, DHL, British Airways, Skyteam, Germanwings itd, Vse to je lepo orkestrirano in dirigirano baje od samega Rothschilda, ki se igra vremenskega boga.

Naši gozdovi se dušijo od nano delcev teh kovin, drevesa vsebolj izgubljajo odpornost, gozdarji pravijo, da lubadar zdaj napada že tudi zdrava drevesa, kar se v zgodovini gozdrastva ni zgodilo še nikoli doslej.
							 

V ozadju čakajo velike prehrambene in kemične korporacije kot Monsanto, ki ima pripravljene že vse vrste GSO dreves, ki naj bi bila odporna na te kovine in kemikalije, pripravljeno imajo vse vrste GSO poljščin in celo GSO travo.

Bi še kaj napisal o naših oblastnih politikantskih in prostozidarskih lutkah, pa naj si o teh žalostnih pustnih šemah na današnji dan mnenje ustvari kar vsak sam.

Čudi me samo še to, da nam naše oblastne NWO sluge še niso prepovedale vrtičarstvo in pridelovanje domačih vrtnin. 

Stoyan Svet  

 



pozitiven zgled Melanije : proč z Monsanto GSO proizvodi https://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/05/31/udarna-vijest-melania-trump-izbacila-proizvode-kompanije-monsanto-iz-bijele-kuce/

Kot si rekel, Stoyan.....bolje malo, kot nič (čeprav zavrnitev Monsanta in GSO hrane v Beli Hiši ni tako majhna stvar :)

lp draga Radmila, verjetno se ta ženska ne zaveda kako veliko bi lahko naredila za človeštvo, ampak tudi tisto malo je več, kot nič, drugače pa obupen prevod Melania je rekao ;)