Članek
Prosim te oglej si teh par kratkih videov
Objavljeno Jun 14, 2016

Ne flancaj ampak se prepričaj. Za oboževalce teorij zarot ni vredno izgubljati časa, saj bi bila teorija zarote za njih tudi tedaj, ko bi jim proti njihov volji kdo v njihovo zadnjo plat konkretno porinil kak debel kol. ;)

NASA pa je že pred leti priznala redno  zapraševanje ljudi s strupenimi kemičnimi sledmi v katerih je predvsem litij in druge težke kovine. http://yournewswire.com/nasa-admit-to-spraying-americans-with-poisonous-chemtrails/ 

Kakšni so stranski učinki litija, ki ga stresajo z NATO letali na nas? Iz podatkov iz Wikipedie; Glavobol, povečano uriniranje, tresenje rok, močno povečana žeja, stalna zaspanost, zmedenost. Če je meja litija močno prekoračena nastopi kolcanje, bruhanje, driska in zvonenje v ušesih.

Vse to se je dogajalo kar nekaj mojim znancem in prijateljem iz Postojne med NATO vajo Adritatic strike. Nekaj od tega tudi meni. 

Torej, če si med NATO vajo Adriatic strike imel podobne simptome je to od litija, ki so ga in ga še kar naprej pridno stresajo na nas. 

Vremensko vojskovanje je sicer javno prepovedano, saj je 1976 leta 85 držav podpisalo sporazum o prepovedi vojaških ali drugih sovražnih tehnik klimatskega inženiringa.

Kljub temu imamo v svetu mnogo dokazov, da se vojaški klimatski inženiring kar naprej izvaja v različnih državah iz razlogov povzročanja poplav, suš za povzročanje lakote finančno podprtih od korporacij kot je MONSANTO itd. . https://www.youtube.com/watch?v=Wm7F9NiQLXY Take in podobne slike neba se lahko vidijo tudi na našem nebu še posebej med NATO  vojaškimi vajami. 

V enem od prejšnjih člankov sem prilepil video v katerem Kristen Megham na javnih prireditvah obvešča ljudi, da je delala v ameriški vojski v aviaciji na vojaškem letališču na oddelku za distribucijo smrtonosnih substanc za kemtreile, ki jih ameriška letala spuščajo vsepovsod po svetu, kjer imajo njihove vojaške baze.

Po wikipedii se vremensko vojskovanje izvaja na tri načine; iz tal, z raketami in z različnimi letali. Tu si oglej dva kratka videa, ki prikazujeta kako se to dela s tal.

To kar vidiš v videu je že zastarela ruska tehnologija, ampak nekaj podobnega sem videl tudi na ameriških kamionih v Postojni, ki so mimogrede kar brez registrskih tablic vozili po naših cestah. ; https://www.youtube.com/watch?v=yaf0q5nnJ4Q Še zastarela ameriška verzija; https://www.youtube.com/watch?v=aLry7npqhxo 

Naj mimogrede ponovno omenim, da sem lani v koloni vojaških vozil, ki so se pomikala v smeri proti Pivki videl vojaško cisterno na kateri je z velikimi črkami pisalo; "Highly dangerous chemicals" Žal je nisem uspel fotografirati, pa saj bodo take cisterne še prihajale in bodo te vaje itak ponavljali toliko časa, dokler ne bo vsa voda v kraški podtalnici povsem zastrupljena.

Naj še enkrat omenim, da je v NASA v dokumnetu, ki je na voljo na internetu z naslovom Future warfare zastrupljanje vodovodov ena od njihovih prioritetnih nalog.

Namen mojega pisanja ni v tem, da bi te prestrašil, ampak, da bi se vsak zavedal kako nujno je, da Slovenija čimprej izstopi iz te zločinske fašistične korporativne organizacije. 

Stoyan Svet