Navodila za odkrivanje lažno-zastavnih ISIS terorističnih napadov

OddajStoyan Svet , dne 2016-03-24 ob 12:22:36

"Isis je grožnja celemu svetu, razen seveda Izraelu".

Nič nimam proti če verjameš svetovnim medijskim trobilom, ki navajajo, da je Saleh Abdeslam bil master mind načrtovalec Pariškega terorističnega napada. V wikipediji glede njegove preteklosti lepo piše, da je bil zaradi manjših prekrškov stari znanec policije redni uporabnik droge in sicer, da je kadil kanabis in da je redno pil alkohol, bil znan po čestih obiskih gej barov, bil v krogu moških prostitutov in njihovih klientov in bil smatran za geja na posojo. (At some point, Abdeslam became a reputed user of cannabis. He also regularly drank alcohol, was known to frequent gay bars where he associated himself with circles of male homosexual prostitutes and their clients, and was regarded as a "rent boy" by patrons and staff as he was "always hanging out with that kinda crowd".)

Verjetno ima vsak kakega znanca, ali prijatelja, ki kadi kanabis in občasno pije alkohol. Med vsemi takimi, ki jih poznam ni niti enega samega, ki bi kazal kaka ekstremna agresivna, ali teroristična nagnjenja. Vsi so miroljubni. Saleh je pa poleg tega bil še gej na posojo. In ti verjameš, da naj bi tak človek bil načrtovalec terorističnih napadov terorist number 1? Takim pravljicam verjamejo samo ovce s spranimi možgani.

Vsi teroristični napadi v EU in svetu so pod izvedbo CIA, MOSAD, MI6 in drugimi njim uslužnimi tajnimi službami in z naročilom svetovnih bančnih gangsterjev tipa rothschild, soroš itd. Razne "Salehe" policija pred terorističnim napadom kot ribice polovi, jih nafila z drogo, da niti ne vedo sami zase jih opremijo z razstrelitvenimi pasovi in nahrbtniki izdelanimi v Izraelu in izpustijo na v naprej določenih krajih. Nato eksplozije bomb in razstrelitvenih pasov lepo sprožijo z daljincem. 

Da se ne oddaljim preveč od naslova grem na navodila kako ugotoviti, ali gre za lažno zastavna teroristična poročanja;

Najprej pogledamo, ali so se pred, ali v času terorističnega napada kje v tej, ali kaki sosednji državi dogajale skupne vojaško-policijske vaje v katerih so po možnosti sodelovale tudi ameriške in izraelske vojaško-policijske sile.

V vseh preteklih primerih in tudi v primeru pariškega terorističnega napada smo ugotovili, da je res temu bilo tako in da je šlo za potegavščino v izvedbi CIA, MI6 in ostalih tajnih služb.  Tudi tokrat ni bilo nič drugače.

Pred Bruseljskim napadom na začetku meseca marca je bila ena največjih reševalnih vaj v Londonu na Waterloo metro postaji katerih je sodelovalo več kot 4000 udeležencev med njimi 1000 igralcev. V Bruslju so pred napadom imeli reševalno vajo v izvedbi ZAKA izraelskih "reševalnih skupin".

Tudi v Švici so se dogajale podobne vaje za morebitni naslednji pravi " ISIS teroristični napad." https://truthernews.wordpress.com/2016/03/21/swiss-terror-alert-mar-21-2016-terror-drill-at-un-palace-of-nations-in-geneva-likely-practice-for-real-world-attack-on-federal-palace-of-switzerland-in-bern/

Skratka dragi moji na netu se dokaj hitro da ugotoviti lažne potegavščine terorističnih napadov v izvedbi tajnih služb in njihovih bančnih mafijskih gospodarjev znanih kot NWO, bildeberg, Iluminati, komite 300, skull and bones razni rothschildi in soroši itd katerih verne sluge so tudi naši oblastniki in naša oblastna trobila, kar itak vsak, ki nima spranih možgan lahko vidi sam. 

Torej kje lahko pričakujemo naslednji ISIS teroristični napad? Po protiterrisitičnih vajah reševanja so to mesta; London, Ženeva in Bern.

Stoyan Svet

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Radmila Čučak
0
Apr 09, 2016
https://www.youtube.com/watch?v=mo_D_lOnRHo
#43
Stoyan Svet
0
Mar 26, 2016
rad bi se ti zahvalil Radmila za tvoje komentarje, ki dopolnjujejo moje članke in kažejo na tvojo dobro poznavanje tematike.
#42
Radmila Čučak
0
Mar 24, 2016
Gospod Prostozidar.....ne vem ali ste že prebrali spodnji link v tako kratkem času....vendar je razvidno.....da vaša 18. stopnja izraža vero v Jezusa, čeprav sem v obredu opazila ključne besede...kot so Enoch...ter Abaddon, ki je v Razodetju vladar podzemlja......v samem obredu se torej izreče (invocira) ime Apolyona....saj vendar veste.....kot visoki iniciant...kaj to pomeni?........Oziris.......Egipt.......to nima povezave z Jezusom, razen če so vas uspeli prepričati, da je Jezus utelešenje Ozirisa. ali Horusa .....naj vam takoj povem....da NI..........če pa vi verujete v Jezusa in Očeta Boga....pa se seveda veselim za vas in vse ostale enako verujoče......upam samo...da boste to vero ohranili do konca življenja, tudi če boste napredovali v tiste zloglasne višje stopnje iniciacije...kot sem rekla...po33. stopnji........The Hebrew term Abaddon (Hebrew: אֲבַדּוֹן‎, 'Ǎḇaddōn), and its Greek equivalent Apollyon (Greek: Ἀπολλύων, Apollyon), appears in the Bible as both a place of destruction and as the name of an angel. In the Hebrew Bible, abaddon is used with reference to a bottomless pit, often appearing alongside the place שאול (sheol), meaning the realm of the dead. In the New Testament Book of Revelation, an angel called Abaddon is described as the king of an army of locusts; his name is first transcribed in Greek (Revelation 9:11—"whose name in Hebrew is Abaddon" (Ἀβαδδὼν)), and then translated ("which in Greek means the Destroyer" (Ἀπολλύων, Apollyon)). The Latin Vulgate and the Douay Rheims Bible have additional notes (not present in the Greek text), "in Latin Exterminans", exterminans being the Latin word for "destroyer".

#41
Prosto Zidar
0
Mar 24, 2016
Saj - ni? A sem kje rekel, da je? V večini Prostozidarstva se Bog - oz. bog - naslavlja kot "Veliki Arhitekt Vseh Svetov", le v Rose Croix in "Red Cross of Constantine" (in celi Švedski veji) je v sliki Krščanski Bog?
#40
Radmila Čučak
0
Mar 24, 2016
Spoštovani Prostozidar 18. stopnje posvetitve - Suvereni Princ Rožnega Križa, Vitez Pelikana in Orla Rose Croix Reda.........prebrala sem link, ki ste mi ga poslali in v odgovor vam pošiljam tale link, ki ga boste tudi vi upam da prebrali.......(odlomek besedila: Many a Mason will seek to defend the compatibility of Freemasonry with Christianity by pointing to this degree - sometimes referred to by Masons as the 'Christian degree'

Note: By making this claim Freemasonry is thus acknowledging that the other Masonic degrees cannot be Christian degrees. konec citata) :

http://www.christian-restoration.com/fmasonry/18th.htm
#39
Ana Kos
0
Mar 24, 2016
Se strinjam, Radmila!
#38
Radmila Čučak
0
Mar 24, 2016
Ana...jaz sem prebrala tvojo izjavo glede tega članka in tudi jaz se strinjam s tem, kar si tam povedala.......jaz se trudim pisati tisto,,,,kot si morda opazila.....za kar lahko podam tudi vire informacij......skratka...naj bi bila neka znanstvena metoda dela........
#37
Ana Kos
0
Mar 24, 2016
E, vidiš, to je to, Radmila!!
Mene zelo moti to na PW-ju, da se objavljajo in širijo razne objave vprašljive vrednosti. In - kaže - ljudje so taki firbci in tako si želijo brati in slišati "zanimive stvari", da so to najbolj brane stvari - včasih cela leta!!! - in potem vse to še širijo. In sploh ne preverjajo, kaj je res!
(Lahko si pa misliš, kakno luč mečejo take objave tudi na miroljubne priseljence.)
Grem pokukat k Vladislavu - no, če bom utegnila.
#36
Radmila Čučak
0
Mar 24, 2016
Gospod Prostozidar..........izvor Hermetizma mi je zelo dobro znan....prevedla sem zelo težko knjigo, ki je gradivo za Indigo otroke in kjer je jasno zapisano, da je za branje potrebno imeti aktivirane DNA receptorje 6. dimenzije..(Indigo otroci imajo aktivno tretjo vijačnico DNA in ne le dveh, kot mi ostali ljudje)..........to je knjiga na podlagi zapisov diska, ki je najstarejši na svetu...........tam je podrobno opisana problematika na planetu Zemlja ki sega v preteklost več milijonov let........zlasti pa zadnjih 450.000 let.....kakor tudi pojav Hermetizma.......bogov Babilona Egipta Grčije itd......Meni je dobro znano, da je članstvo, ki ima nižjje stopnje posvetitve Prostozidarskih redov dobronamerno.......in ne dela nič slabega.....se ukvarja z dobrodelnimi dejavnostmi.....a žal......poznani so mi tudi vrhovni voditelji Okultnih društev......in njihova ideologija....tista težka knjiga seveda ni edini vir. znanja o Okultizmu............prebrala sem jih zelo veliko število........tudi s področja .teozofije...antropozofije................New Age religija mi je odlično znana.........v podrobnosti.......
#35
Radmila Čučak
0
Mar 24, 2016
Ana...glej članek Vladislava Stresa...Fašizem dviga glavo...tam boš videla vprašanje in odgovor policije...da se tak dogodek na Vrhniki ni zgodil......zdaj na Twitterju pišejo, da je Publish Wall medij,...kjer vsi lažejo in zavajajo.....
#34
Radmila Čučak
0
Mar 24, 2016
Ana...glede porok se strinjam s tem, kar si rekla....treba je vprašati deklico....ali želi ostati s tem moškim ali ne....a kam naj sirota deklica potem gre.......? Glede dogodka na Vrhniki, pa sem včeraj našla komentar g. Nale..ki je dal komentar nekoga s Twitter omrežja in .ki je vprašal policijo, če je to res...in so rekli da ni res......ti bom poiskala link
#33
Radmila Čučak
0
Mar 24, 2016
Spoštovani Prostozidar......poglejte samo simbol Reda Rose Croix wikipedia. https://en.wikipedia.org/wiki/Rosy_Cross....poglejte Križ, ki je simbol tega reda in videli boste....da nima NOBENE zveze s Krščanstvom.......temveč gre za Hermetizem.......religijo Babilona......starega Egipta.....ALKEMIJA..........AL-KHEM.......EGIPT.............daleč in visoko segajo lovke Luciferjancev...sedež imate v Organizaciji Združenih Narodov .....LUCIS TRUST...vam zveni kaj znano?

Rosy Cross - Wikipedia, the free encyclopedia

The Rosy Cross (also called Rose Cross and Rose Croix) is a symbol largely associated with the semi-mythical Christian R
#32
Ana Kos
0
Mar 24, 2016
Radmila :)
Jaz veliko razmišljam, res pa kakšne stvari pustim, si pač mislim, da jih nikoli ne bom razumela in tudi ni nujno, da jih. :P

No, danes recimo sem v prispevku razmišljala ob porokah mladoletnic. Spet gre za to, da ni dober niti "ja" niti "ne", po moje moramo biti pozorni na marsikaj, da ne delamo novih krivic.
In enako je v zvezi z marsičim.

Pa res, Radmila, ti si tudi z Vrhnike. Tam naj bi neki muslimani hoteli kupiti eno mladenko za ženo 40-letniku. Jaz recimo si dovolim dvomiti v resničnost te izjave. In potem zvem, da verjamem samo medijem ;) Jaz verjamem tistemu, ki me prepriča. Vem pa, da se lahko dela velika škoda, če poenostavljamo in če širimo nepreverjene govorice.
Torej, ti kot Vrhničanka, si kaj slišala, da se je to zgodilo na Vrhniki in da je oče te mladenke enega "nabil" in bil zato 24 ur v priporu ...?
#31
Radmila Čučak
0
Mar 24, 2016
Spoštovani Prostozidar......te teorije niso moje.........jaz sem samo podrobno študirala religije sveta.........imam veliko bazo podatkov najstarejših knjig na svetu (še neprevedenih) ki jih je mogoče dobiti na internetu......zelo dobro mi je poznana religija Babilona in Egipta.-....Hermetizem .......ki izhaja iz religije Atlantide......če vam te stvari niso poznane in če vi ne prakticirate črne magije je to lepo in pohvalno....vendar pa vedite......da vaši vrhovi Prostozidrjev....kot so spoštovani filozof Albert Pike ali Manly P Hall...odkrito govorijo...da je vaš glavni Bog G....grand Architect of the Universe..... LUCIFER...o tem sem vam že zadnjič dala citat iz knjige Alberta Pike-a......Vaše stopnje inciacije ne poznam....Suvereni Princ Rožnega Križa, Vitez Pelikana in Orla ...ali je pod 33. stopnjo reda ali ne.....vem da je bil Josip Broz TITO Prostozidar 27. stopnje reda mislim da Velike Lože Jugoslavije......vendar pa sem poučena tako.....da se članstvo do 33. stopnje iniciacije zavaja...da lahko veruje v katerega koli boga katere koli religije.....pri iniciaciji v 33. stopnjo pa posvečenca seznanijo s tem, da naj bi bil vrhovni bog Lucifer.....prav zanima me....ali v Sloveniji obstaja prostozidar stopnje 33. reda ali višje...saj se stopnje nadaljujejo do 70. reda in še naprej.......in kdo je ta oseba?
#30
Radmila Čučak
0
Mar 24, 2016
Ana....meni je tvoje razmišljanje všeč.......strinjam se z vsem...kar si napisala v zadnjih 24 urah..........situacijo sedanje kaotične situacije pa je izjemno težko razumeti...ker je ekstremno komplicirana in potreben je trd interdisciplinaren študij na več področjih.............jaz tega ne počnem iz lastnega zadovoljstva....saj verjemi...da bi raje štrikala in šivala cele dneve.......vendar pa bi se lahko zgodilo,,,da bi med mojo štrikalno meditacijo od nekod priletela atomska bomba............zato štrikam le. kadar imam čas.........večinoma pa študiram.........po nalogu mojih duhovnih učiteljev..........v 9 letih bi naredila lahko že doktorat......
#29
Ana Kos
0
Mar 24, 2016
Radmila, vidiš, saj sem rekla, kako se vse mogoče prepleta!
#28
Prosto Zidar
0
Mar 24, 2016
Radmila, spet vpletate nas v vaše teorije in... no, ne bom rekel kaj.

V prstozidarskem "Rožnem Križu" (ali, kot se mu reče v Sloveniji - Suvereni in Sprejeti Škotski Red) je bore malo magije - črne, ali kakršne koli druge barve. V bistvu je ni - nič. Ker moraš sa sprejem v red izpovedati vero v Troedinega Boga svetega pisma in Krščanstva.

Zatorej, prosim, ne berite in pogrevajte le tistih delov, ki se vam zdijo primerni, ampak kdaj poglejte tudi v druge vire informacij - na primer, celotni ritual (no, brez "prepoznavnih znamen" je tule: http://www.stichtingargus.nl/vrijmetselarij/ovoo_r18e.html) - in poglejte o kom govori.

Lep pozdrav,
P. Zidar, Suvereni Princ Rožnega Križa, Vitez Pelikana in Orla

OPENING

Dit rituaal dateert uit 1995 en komt nauw overeen met het rituaal dat op dit moment in Nederland gebruikt wordt. Elders
#27
Radmila Čučak
0
Mar 24, 2016
Ana...ti veš...da jaz nisem musliman......jaz sem sledilec Križanega.....vendar vedi......da je mogoče...da ljudje različnega verskega prepričanja živijo miroljubno.......jaz imam ene duhovne učitelje....ki dejavno prakticirajo VSE velike religije sveta.........tudi to je mogoče........veliko je takih primerov v zgodovini...saj BOG je EDEN..........vse religije so kakor različne ploskve enega in istega diamanta...........spoštujem vse ljudi....če verujejo ali ne.......če so miroljubni....strpni......prijazni...........in imajo tiste srčne vrline..........saj Bog je skupek VRLIN.........kdor razvija VRLINE....mislim da je Bogu pri srcu....
#26
Radmila Čučak
0
Mar 24, 2016
Ana......kdo svoje sklepe izvaja na podlagi ene zgodbe?.....ves svet je poln nešteto podobnih takšnih in drugačnih zgodb........vsak pa izmed njih izbere tiste....ki njemu najbolj zazvenijo v duši.......in se mu zdijo nekako najbližje resnici.....
#25
Radmila Čučak
0
Mar 24, 2016
Abram...imam Biblijski Atlas in bom pogledala kaj tam piše .......sem pa prevedla dostopne angleške prevode Sumerskih glinenih tablic.....Zecharia Sitchin Enki govori in ep Atra Hasis.........poznana mi je zgodba, da je Enki posvaril Utnapištima...aka Noaha....aka Manu Vaivasvata v Indiji....
#24
Pokaži več komentarjev
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2016-03-24 12:22:36 (Mar 24, 2016)
Starejša objava Novejša objava
Salah Abdeslam - Wikipedia, the free encyclopedia

Salah Abdeslam (French pronunciation: ​[ˈsala ˌabdɛslã] ; born 15 September 1989) is a Belgian-born French national of Moroccan descent who, according to police and governmental authorities, was personally involved in the attacks in Paris on 13 November 2015 (in which 130 people were killed and 368 others were injured) providing logistical support for the assailants, having driven them to their target locations, and having had some involvement in the manufacture of explosives for use in acts of terrorism. Soon after the details of the attacks became public, he was billed by some newspapers as Public Enemy No. 1, or as "the most wanted" for crimes by the authorities in Europe. Having evaded authorities, he became "the target of one of the largest manhunts in modern European history". Europol had Abdeslam as first in a list of wanted criminal out of 57 individuals listed publicly by the organisation in January 2016.[2]

‘Chillingly realistic!’ 1,000 actors participate in Europe’s biggest emergency response drill - YouT

Derailed trains, screaming passengers and a collapsed building – all elaborate props in Europe’s largest emergency simulation exercise held in Kent on Monday...

Brussels Belgium 'Terror Attacks' aka Nato-Gladio FALSE FLAG Operations - YouTube

terror alert article: https://truthernews.wordpress.com/2016/03/21/swiss-terror-alert-mar-21-2016-terror-drill-at-un-palace-of-nations-in-geneva-likely-pract...

Brussels Belgium Attacks 322... Coincidence? False Flag Illuminati Exposed!!! - YouTube

Nothing ever just happens! Nothing is ever a mere coincidence! Especially events like these.. All De-ZION-ed ahead of time; Perpetrated by the same Alphabet ...

Emergency Response Volunteers From Jerusalem Train Belgian Jews | United With Israel

ZAKA emergency response volunteers traveled from Jerusalem to Belgium for a two-day emergency drill with the Jewish community there in anticipation of more terror attacks.

SWISS TERROR ALERT (MAR 21, 2016): Terror Drill at UN Palace of Nations in Geneva Li

AUTHOR’S NOTE: Because I, David Chase Taylor, officially applied for political asylum in Switzerland on July 17, 2015, the state-sponsored terror plots and so-called “natural disasters” I expose ra…

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
Konec kabala satanizma in kabala fašizma
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGTB
(2)
LGBT
(2)
imf
(2)
DVK
(2)
ISIS
(2)
Mir
(2)
eu
(2)
RKC
(2)
MI6
(1)
CIA
(1)
sds
(1)
arso
(1)
ecb
(1)
FED
(1)
bit
(1)
Bush
(1)
vera
(1)
geji
(1)
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj