Članek
Zahtevamo referendum o nameščanju azilantov
Objavljeno Feb 25, 2016

Po medmrežju že teče peticija o razpisu referenduma o nameščanju tistih muslimanskih migrantov, ki so jih zavrnili v Nemčiji. Prosim te, če se strinjaš podpiši in širi to peticijo;

Skorumpirani tovarišijski oblastniki pogosto se skrivate za izrazoma Slovenija in država. Že velikokrat sem povedal in napisal, da vi niste niti država, niti Slovenija, ste zgolj klientelistični skorumpiranci lobijev, ki ste si prisvojili oblast.

Slovenija smo mi vsi njeni državljani, vi pa ste naši uslužbenci in bi morali delati za naše skupno dobro. 

V 25 letih smo lahko videli, da ste delali predvsem za vaše lastne žepe in za vašo žlahto, posledica česar je 75 milijard evrov na privatnih računih naših državljanov na eksotičnih otočjih, ki živijo v Sloveniji in enormni dolg, ki na vsakega državljana znaša že več kot 25 000 €. 

Zanimivo azilna zakonodaja Nemčije je zavrnila muslimanske ekonomske emigrante, naša azilna zakonodaja pa je prav te iz Nemčije zavrnjene azilante dolžna sprejeti.

Po EU zakonodaji bi lahko z določenim plačilom vse migrante zavrnili, vendar je cilj nameščanja muslimanskih migrantov pri nas ustvarjanje kaosa za preusmerjanja pozornosti državljanov s kraje našega skupnega premoženja. 

Tovariš Brglez dolžni ste pojasniti zakaj naša azilna zakonodaja dopušča nekaj, kar azilna zakonodaja Nemčije ne?

Dolžni ste tudi pojasniti, zakaj niste spremenili azilne zakonodaje tako, da bi azilantom, ki so bili iz Nemčije zaradi prekrškov zavrnjeni preprečili prosto sprehajanje po Sloveniji. 

Oblastne Sorošove lutke se glede teh iz Nemčije zvarnjenih migrantov sklicujete na naše razumevanje, humanost in sočutje, ni vas pa bilo nikjer, ko smo člani civilnih združenj dali veliko pobud za zaščito naših ranljivih skupin državljanov. Vse te naše pobude so končale v koših za smeti, o vašem sočutju, razumevanju in humanosti vas naših oblastnih predstavnikov, ki ste to bili dolžni že po ustavi, saj ta v drugem členu navaja, da smo socialna država pa ni bilo ne duha ne sluha.

Kdor želi naj si ogleda video v angleščini v katerem ISIS daje navodila džihadistom za posilstva; 

https://www.youtube.com/watch?v=RWIcVFilfYw 

Naši učitelji že tako imajo veliko težav z našimi mulci, kako pa izgleda to z muslimanskimi mulci v EU konkretno v Švedskih šolah si pa oglejte v sledečem videu; https://www.youtube.com/watch?v=S4HIEy-OIcQ 

Zato dragi oblastni predstaviki vas civilna druženja pozivamo k takojšnjemu razpisu referenduma z enostavnim vprašanjem; "Ali podpirate namestitev muslimanskih migrantov pri nas?" 

Vas zanima kakšen bo dogovor? Več kot 90% jih bo obkrožilo; NE

Stoyan Svet